Un avion cu 71 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova

D.I.
Internaţional / 11 februarie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Actualizare 16:35 Mass-media din Rusia a relatat că serviciile de urgenţă nu au reuşit să ajungă pe jos la locul accidentului

Serviciile de urgenţă au declarat pentru agenţia Tass că peste 150 de membri ai echipajelor de salvare au fost detaşaţi la locul prăbuşirii, cu sprijinul a două elicopetere ale armatei.

Preşedintele rus Vladimir Putin a transmis condoleanţe familliilor victimelor şi a ordonat o anchetă cu privire la circumstanţele producerii incidentului.

Totodată, conform Tass, Ministrul rus al Transporturilor, Maksim Sokolov, se află în drum spre locul accidentului. La plecare, Sokolov a precizat că sunt luate în considerare mai multe cauze ale accidentului, inclusiv condiţiile meteorologice şi erorile umane.

Iuri Berg, guvernatorul regiunii Orenburg, spre care zbura aeronava, a declarat presei locale că "peste 60 de persoane" dintre cei aflaţi la bord proveneau din respectiva regiune.

-------------

Actualizare 15:25 Autorităţile ruse au deschis o anchetă penală în legătură cu accidentul aviatic

Comitetul de Investigaţii al Federaţiei Ruse a decis astăzi după-amiază deschiderea unei anchete penale referitoare la circumstanţele prăbuşirii avionului aparţinând companiei Saratov.

Agenţia de presă rusă Tass informează că autorităţile locale au confirmat că în apropierea Moscovei au fost găsite fragmente ale unui avion prăbuşit.

-------------

Actualizare 15:11 Două echipe de salvatori au plecat spre locul prăbuşirii

Două elicoptere Mi-8 cu echipaje de salvatori au zburat de la aerodromurile Chkalovsky şi Myachkovo până la locul incidentului.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de urgenţă, printre pasageri s-ar afla şi un copil, a precizat RIA Novosti.

Potrivit sursei citate de RIA Novosti: "Avionul s-a prăbuşit lângă satul Stepanovskoye din regiunea Ramenskoye, având 65 de persoane la bord, inclusiv un copil, precum şi şase membri ai echipajului; două elicoptere Mi-8 cu salvatori au zburat din Chkalovsky şi Myachkovo pentru operaţiunile de căutare şi salvare".

-------------

Un avion de linie aparâinând companiei Saratov s-a prăbuşit astăzi la scurt timp după decolarea de pe un aeroport din Moscova, precizează BBC, care citează surse locale.

Avionul, model Antonov 148, transporta aproximativ 65 de pasageri de la Moscova spre localitatea Orsk, situată în Munţii Urali, când a dispărut de pe radarul aeroportului moscovit Domodedovo, la două minute după confirmarea decolării.

O sursă din cadrul serviciilor de urgenţă a declarat pentru Interfax că avionul s-a prăbuşit, adăugând că "nu există şanse" ca cineva să fi supravieţuit incidentului.

Conform BBC, pe lângă cei 65 de pasageri, avionul transporta la bord 7 membri ai echipajului.

Potrivit aceleiaşi surse, aeronava s-a prăbuşit lângă satul Argunovo, aflat la aproximativ 80 de kilometri sud-est de Moscova.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Si la rusi ca si la noi orice stire trebuie sa se incheie cu "s-a deschis ancheta penala" . Si rusii ca si noi au un stat idiot politienesc incapabil sa faca altceva decat dosare si cercetari penale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb