Un charter dedicat croazierelor pe Nil va fi lansat de un turoperator român

A.P.
Miscellanea / 18 martie 2021

Un charter dedicat croazierelor pe Nil va fi lansat de un turoperator român

Un charter dedicat croazierelor pe Nil va fi lansat de un turoperator român, începând cu data de 2 aprilie, în colaborare cu compania TAROM, pe fondul creşterii de peste zece ori a solicitărilor de la începutul anului pentru un sejur într-una dintre staţiunile de la malul Mării Roşii, în comparaţie cu perioada similară din 2019, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Karpaten Turism, transmis joi AGERPRES, turiştii români vor avea la dispoziţie două nave de croazieră de 5 stele din grupul Steigenberger care vor naviga pe ruta Luxor - Aswan - Luxor.

"Cei care doreau până acum să viziteze zona încărcată de istorie a Egiptului Antic zburau până la Hurghada sau Cairo, iar apoi erau transportaţi cu autocarele până în Luxor pentru a se îmbarca pe vasul de croazieră. Dată fiind cererea uriaşă, vom lansa curse charter în colaborare cu TAROM, începând cu 2 aprilie şi până la finalul lunii mai, astfel încât turiştii vor ajunge direct în Luxor, de unde vor urca pe una dintre cele două nave de croazieră de lux, Jaz Crown Jewel şi Steigenberger Regency. Acestea vor opri în fiecare dimineaţă într-un alt port, oferind posibilitatea turiştilor să viziteze în excursii de o zi cele mai cunoscute atracţii turistice ale Egiptului", a precizat Alexandru Mărginean, director general al companiei.

În prezent, turoperatorul operează opt zboruri charter din Bucureşti, trei din Cluj şi câte unul din Iaşi şi Timişoara spre toate destinaţiile de vacanţă din Egipt.

Din datele agenţiei, reiese faptul că preţul unui sejur începe de la 449 de euro/persoană şi include transport cu avionul Bucureşti - Luxor şi retur, transfer de la aeroport la vapor, şapte nopţi cazare pe vasul de croazieră, cu pensiune completă, taxele de aeroport, precum şi un bagaj de cală şi unul de mână, de persoană. Turiştii pot achiziţiona un pachet de excursii opţionale sau pot face o extensie de sejur în Hurghada pentru mai multă relaxare la Marea Roşie, menţionează reprezentanta agenţiei de turism.

De asemenea, opţional, este posibilă încheierea unei asigurări storno care permite rambursarea integrală a costului pe sejur în cazul în care călătoria nu mai este posibilă.

"Interesul românilor pentru vacanţa de primăvară sau de Paşte în Egipt este amplificat de faptul că Egiptul nu se află pe lista ţărilor din zona galbenă, astfel încât, în afara testului PCR la plecare, nu este necesară carantina la revenirea din concediu", se arată în comunicat.

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete şi servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât şi peste hotare, fondată în anul 1996. Agenţia a primit titlul de "Cea mai bună agenţie de Incoming din România" din partea TopHotelAwards în anii 2016, 2018 şi 2019.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb