Un nou acord de parteneriat ASE - CCIB

D.R.
Comunicate de presă / 20 iulie 2023

Un nou acord de parteneriat ASE - CCIB

În cadrul bunelor relaţii existente, astăzi, s-a semnat un nou acord de parteneriat între Academia de Studii Economice din Bucureşti şi Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

Acordul a fost semnat de domnul Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice - Bucureşti şi domnul Iuliu Stocklosa, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, după care au avut loc convorbiri pentru identificarea unor oportunităţi ce pot fi create prin prisma acestui parteneriat.

Astfel s-a arătat interesul celor două părţi de a colabora pentru a crea un mediu propice de înţelegere a temelor aferente acordului, pentru participarea atât a studenţilor, cât si a masteranzilor prin programele de practică şi internship/voluntariat în mediul real de business.

De asemenea, în cadrul colaborării se va avea în vedere dezvoltarea de proiecte pentru mediul privat care să conducă la optimizarea proceselor în specialităţile ASE Bucureşti.

In cadrul convorbirilor, rectorul Nicolae Istudor şi-a exprimat interesul de a primi sprijinul, în cadrul parteneriatului, pentru înscrierea unui număr cât mai mare de masteranzi din rândul mediului de afaceri la Facultăţile de Management, Contabilitate si Informatică de Gestiune, Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, Turism şi Relatii Economice Internaţionale.

La final, preşedintele Iuliu Stocklosa a subliniat rolul istoric al Camerei de comerţ bucureştene la înfiinţarea Academiei de Înalte Studii Comerciale şi Industriale din Bucureşti. Iuliu Stocklosa a propus ca ASE Bucureşti, prin facultatea sa de profil, să devină membru în Bucharest Turism Board.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb