Un nou hotel ibis Styles se va deschide la Braşov

S.B.
Companii / 21 septembrie 2021

Accor îşi extinde portofoliul în România. Grupul a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Braşov, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Hotelul, situat în inima României, va fi al şaselea sub acest brand care se va deschide în ţara noastră şi îşi va întâmpina primii oaspeţi la începutul anului 2024.

Noul ibis Styles Brasov va avea 126 de camere, un restaurant la parter cu bar şi o terasă exterioară, deschisă pentru oaspeţii hotelului. O sală de conferinţe modernă şi modulară de aproximativ 400 mp va găzdui diferite evenimente. O sală de fitness va fi, de asemenea, disponibilă pentru oaspeţi. Hotelul va face parte dintr-un proiect de tip mixed-use, ce cuprinde şi o componentă rezidenţială, cu spaţii comerciale şi destinate serviciilor, la parter, care le vor oferi oaspeţilor confort şi accesibilitate.

Situat pe strada Cristianului, hotelul se află în imediata apropiere a viitoarei Săli Polivalente Braşov - sală multifuncţională pentru evenimente sportive de interior, concerte, congrese şi alte evenimente culturale, programată să fie inaugurată în 2024-2025. Locaţia va fi extrem de accesibilă cu avionul, datorită apropierii de viitorul Aeroport internaţional Braşov, care se află la mai puţin de 10 km distanţă, dar şi cu maşina, pe DN1, din Bucureşti şi Sibiu.

Deschiderea hotelului este programată pentru începutul anului 2024, la timp pentru inaugurarea noii Săli Polivalente din Braşov. Hotelul va fi operat de grupul Accor printr-un acord de management.

"Venirea ibis Styles la Braşov - unul dintre brandurile cele mai dinamice, contemporane şi orientate către design din portofoliul Accor - este o veste excelentă, atât pentru grup, cât şi pentru oraş. Avem mare încredere în proiect, deoarece permite călătorilor să experimenteze stilul de viaţă al unei comunităţi tinere şi să simtă atmosfera unui oraş energic şi creativ. Odată cu extinderea domeniului schiabil, deschiderea aeroportului şi diversificarea vieţii culturale, pe care o va aduce inaugurarea noii Săli Polivalente, Braşovul are o ocazie uimitoare de a-şi consolida atractivitatea şi de a deveni capitala sporturilor de iarnă şi a turismului românesc." spune Cătălina ROŞU - Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Republica Moldova şi Republica Cehă.

"Adăugarea unei componente de ospitalitate la proiectul nostru mixt din Braşov este un mare plus pentru zonă, deoarece îi aduce vitalitate, o face mai deschisă şi mai primitoare. Ibis Styles este un brand excelent pentru noi. Ne permite să îmbrăţişăm o temă şi să construim un design îndrăzneţ şi creativ în jurul ei, pentru a le împărtăşi oaspeţilor şi comunităţii valorile noastre. Mai mult decât atât, parteneriatul cu Accor este o garanţie pentru servicii hoteliere profesionale, şi entuziaste, care au grijă de oaspeţi, precum şi de comunitate şi de mediu. Oaspeţii locali şi internaţionali vor avea, deopotrivă, certitudinea că păşesc în aceeaşi cultură a serviciilor oferite din inimă şi orientate spre detalii ca în orice altă unitate din reţea, dar, cu un design inspirat la nivel local şi o poveste unică ce abia aşteaptă să fie descoperită." spune reprezentantul companiei investitoare, Kronstadt Hotel

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb