UniCredit Consumer Financing şi Autovit.ro facilitează achiziţia autoturismelor noi şi second hand

G.D.
Bănci-Asigurări / 24 martie 2023

UniCredit Consumer Financing şi Autovit.ro facilitează achiziţia autoturismelor noi şi second hand

UniCredit Consumer Financing anunţă un nou parteneriat cu Autovit.ro, oferind clienţilor posibilitatea de a accesa soluţii de finanţare a maşinilor noi şi second hand, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, UniCredit Consumer Financing vine în sprijinul clienţilor persoane fizice care îşi doresc achiziţionarea unui autoturism, din platforma Autovit.ro, prin intermediul unui produs financiar. Parteneriatul încheiat cu Autovit.ro vine în continuarea strategiei de digitalizare a UniCredit Consumer Financing care a lansat doar în ultimele luni două fluxuri digitale (Creditul de Realizari Personale şi Cardul de Credit, 100% Mobile, accesând oferta din aplicaţia Mobile Banking), care facilitează accesul clienţilor la informaţii şi achiziţia produselor financiare din portofoliul companiei.

Sorin Drăgulin, preşedinte Directorat UniCredit Financing: "Acest parteneriat cu Autovit.ro marchează pentru noi un pas important în cadrul strategiei de extindere solidă pe piaţa auto, atât a autoturismelor noi, cât şi second hand. Rămânem alături de clienţii noştri acolo unde este cel mai comod pentru ei şi le oferim soluţiile financiare adecvate pentru a-şi îndeplini planurile. Cu fiecare acţiune pe care o întreprindem, obiectivul nostru este să fim mai aproape de clienţi şi să le transformăm experienţa de achiziţie într-una cât mai uşoară".

Deţinută de OLX, Autovit.ro este, de 23 de ani, cea mai mare platformă locală din industria auto. Aceasta pune la dispoziţia clienţilor un volum zilnic de peste 39.000 de anunţuri active şi are aproximativ 200.000 utilizatori unici pe zi, subliniază sursa citată.

Andrei Dumuţa, Business Manager Autovit.ro: "Parteneriatul cu UniCredit face parte din strategia noastră de a extinde utilitatea platformei Autovit.ro şi de a veni în întâmpinarea utilizatorilor cu servicii concrete, complete şi integrate pentru oricine este interesat de achiziţia unei maşini. În ultimii ani am fost foarte atenţi la nevoile pieţei şi am observat că se pune un accent tot mai mare pe informare şi accesibilitate. Motiv pentru care am început să construim un ecosistem de servicii, care să transforme Autovit.ro în cea mai mare platformă online INTEGRATĂ de anunţuri auto din România, de la generarea rapoartelor de istoric auto, la facilitarea accesării creditelor pentru cumpărarea unei maşini direct de pe site".

Parteneriatul dintre cele două companii se desfăşoară sub un flux eficient de lucru. Astfel, utilizând website-ului www.autovit.ro, clientul este redirecţionat, în cazul în care este interesat de opţiunea de finanţare a autoturismului dorit prin produs de creditare, către o pagină dedicată UniCredit Consumer Financing. Navigarea către secţiunea UniCredit Consumer Financing se realizează eficient, prin click pe bannerele sau butoanele dedicate creditării. În pagina dedicată produsului UniCredit Consumer Financing, clientul poate completa informaţiile solicitate.

Datele astfel completate sunt transmise automat către reprezentanţii UniCredit în vederea contactării clientului şi a efectuării unei simulări de credit. În cazul unui răspuns pozitiv din partea clientului, acesta va fi invitat într-o sucursală UniCredit Bank (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), pentru continuarea aplicaţiei, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb