UPDATE/ ANCHETĂ PRIVIND FAPTE DE CORUPŢIE Omul de afaceri Ilie Carabulea, ridicat de DNA

G.S.
Anticorupţie / 28 ianuarie 2014

Update 13:31 Ilie Carabulea va fi dus la sediul DNA din Bucureşti

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost ridicat din Sibiu de procurorii anticorupţie şi va fi dus la sediul DNA din Bucureşti, pentru a da declaraţii, Radu Mustăţea şi alte persoane suspectate de fapte de corupţie fiind deja audiate, potrivit surselor de presă.

-----

Update 12:35 Johan Gabriels, BCC: "Banca Comercială Carpatica şi Carpatica Asig sunt două companii distincte"

Banca Comercială Carpatica (BCC) precizează că informaţiile referitoare la suspiciuni de fraudă internă în cadrul companiei Carpatica Asig "nu interferează în niciun fel cu activitatea normală a băncii", potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti.

"În legătură cu informaţiile apărute în presă, trebuie specificat faptul că Banca Comercială Carpatica şi Carpatica Asig sunt două companii distincte, iar domnul Ilie Carabulea deţine doar calitatea de acţionar semnificativ, fără a fi implicat în vreun fel în conducerea instituţiei noastre. Aspectele publicate care ţin strict de Carpatica Asig nu influenţează în niciun fel activitatea băncii", afirmă Johan Gabriels, directorul general al Băncii Comerciale Carpatica.

---

Update 10:59 ASF confirmă derularea unor verificări de către DNA

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) confirmă derularea unor verificări de către DNA, precizând că acestea vizează "o speţă legată de o societate de asigurări".

"DNA a solicitat ASF mai multe date despre societatea de asigurări respectivă, aferente activităţii din perioada 2012-2013 a fostei Comisii de Surpaveghere a Asigurărilor, absorbită de ASF în 29 aprilie 2013", se arată într-un comunicat de presă.

ASF menţionează că pune la dispoziţia organelor de cercetare documentele solicitate, atât din perioada fostei Comisii de Supraveghere a Asigurărilor cât şi, dacă va fi necesar, şi documente ulterioare.

----

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, care controlează Carpatica Asigurări, a fost ridicat astăzi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi va fi dus la audieri, în cadrul unei anchete privind fapte de corupţie în care sunt implicaţi şi functionari din domeniul supravegherii asigurărilor, potrivit surselor de presă.

Procurorii DNA efectuează marţi percheziţii domiciliare în 17 locaţii situate în municipiile Bucureşti şi Sibiu, în cadrul unei anchete privind săvârşirea, de către mai multe persoane, a unor infracţiuni de corupţie, mai transmit surse din presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb