UPDATE Băsescu: Mă voi adresa CCR cu o cerere de scurtare a termenului dat pentru şedinţa de validare sau invalidare a referendumului

F.A.
Politică / 6 august 2012

UPDATE

"Curtea a devansat termenul de la 12 la 31 august, dar această devansare coincide, ca dată, cu termenul dat Guvernului pentru a prezenta listele. Dacă Guvernul nu ar sta până la 31 august şi mâine ar transmite CCR listele electorale de la referendum, eu a doua zi aş face cerere de devansare a termenului", a menţionat Traian Băsescu.

UPDATE

"Voi aveţi imaginea conflictelor din CSM cu doamna Pivniceru. Din punct de vedere profesional are o bună reputaţie, este un judecător bun. Eu nu pot aprecia, ce ştiu din lumea magistraţilor, ştie carte, iar confruntările mele cu doamna Pivniceru au fost puncte de vedere diferite pe care le-am spus deschis", a răspuns Traian Băsescu.

UPDATE

"Desemnarea domnului Corlăţean la Externe, o altă mare eroare. El a contrasemnat ordonanţa de urgenţă prin care s-au redus atribuţiile CCR. Acest lucru va avea un impact extraordinar asupra ministrului de Externe", a declarat preşedintele suspendat.

UPDATE

"Pentru destituirea sau alegerea preşedintelui nu are nicio relevanţă unde ai domiciliul, totul este să fii cetăţean român. Lista electorală pentru alegerea preşedintelui se alcătuieşte din toţi cetăţenii cu drept de vot şi cu cetăţenia română, indiferent unde locuiesc şi muncesc", a precizat Traian Băsescu.

UPDATE

Traian Băsescu a menţionat: "Apelul meu direct la Victor Ponta e să citească legile despre care vorbesc. Lista electorală pentru alegerea sau demiterea preşedintelui cuprinde toţi cetăţenii români, indiferent unde au domiciliul, cu restricţiile pentru cei bolnavi sau cu drepturi suspendate".

UPDATE

"A plecat Rus, a venit astăzi alt recenzor, Stroe, altfel un funcţionar bun, dar doar funcţionar, care s-a angajat să recenzeze populaţia să vadă cine e în ţară, cine e plecat", a adăugat Băsescu.

UPDATE

Traian Băsescu a explicat: "Deci un lucru foarte simplu: pui într-un camion listele electorale, te prezinţi cu ele la sediul CCR, ai grijă să fie oameni suficient de mulţi pentru ca în jumătate de oră să depui listele la CCR. Chestiunea ar putea fi rezolvată în câteva ore".

UPDATE

Preşedintele suspendat a declarat: "Mă înduioşează ministrul Rus, care sub presiunea declaraţiilor mele de la sediul de campanie a demisionat".

...

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, face declaraţii la sediul său de campanie.

"Guvernul trebuie să predea Curţii Constituţionale a României (CCR) listele după care s-a desfăşurat referendumul aşa cum au fost ele actualizate. Ca să fiu mai precis, listele aşa cum ele au fost actualizate pe 11 iulie. Aşa prevede legea: la 5 zile de la data stabilirii zilei referendumului trebuie actualizate listele", a precizat Băsescu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ce esti tu bashinescule sa faci cereri la curte in nume personal? partid politic parlamentar?avocatul poporului? pune mana si invata incultule! javra ordinara parca ti-au zis unii? oare?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb