UPDATE/ LIVIU DRAGNEA: "Guvernul Tudose a depăşit stadiul implementării programului de guvernare"

ANDREI STAN
Macroeconomie / 21 august 2017

Liviu Dragnea (Sursa foto: Facebook)

Liviu Dragnea (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 17:41 Liderul PSD: "Propunerea Guvernului privind proiectul de buget pe anul viitor este foarte bună"

Propunerea Guvernului privind proiectul de buget pe anul viitor este "foarte bună şi sănătoasă", a declarat astăzi liderul PSD, Liviu Dragnea.

La finalul întâlnirii de la Palatul Victoria avute cu premierul Mihai Tudose, Dragnea a spus: "Am discutat şi despre proiectul de buget. Propunerea lor este o propunere foarte bună, foarte sănătoasă. Actele normative care vor intra în vigoare anul viitor, proiectele ministeriale care vor intra în vigoare anul viitor şi care vor trebui să fie finanţate, să fie prinse în buget, în aşa fel încât bugetul pe anul viitor să fie realizat pe proiecte şi să fie adus în Parlament, aşa cum scrie la lege, în octombrie".

(S.A.)

-----------

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi, la finalul întâlnirii de aproximativ cinci ore pe care a avut-o cu premierul Mihai Tudose, că printre temele de discuţie s-au numărat priorităţile legislative ale Executivului, nivelul încasărilor la buget şi creşterea economică, el arătându-se mulţumit de faptul că miniştrii au depăşit stadiul implementării programului de guvernare.

Dragnea a afirmat: "Am discutat despre priorităţile legislative de Guvern pentru această toamnă, despre CEx-ul pe care îl vom organiza în zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare şi trebuie să recunosc că pentru mine este o veste foarte bună, au început să îl şi depăşească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor, creşterea economică şi faptul că cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate. M-am uitat pe evidenţa prezentată şi de vicepremierul Ciolacu şi de doamna vicepremier Shhaideh, sunt doar două sau trei locuri unde sunt în curs de realizare, dar sunt în grafic".

Liderul PSD a susţinut că s-a stabilit şi un grafic pentru adoptarea proiectelor de lege iniţiate de Guvern. El a precizat: "Sunt multe proiecte de lege şi am stabilit un oarecare grafic şi o oarecare ritmicitate, în aşa fel încât să fie adoptate într-un ritm firesc. Totodată, am discutat şi despre proiectul de buget".

Liviu Dragnea a menţionat că Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii a intrat în faza de avizare: "Am discutat, am înţeles că a plecat deja pe circuitul de avizare de la ministerul de Finanţe. Urmează, când începe sesiunea parlamentară, să ajungă proiectul la Parlament".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb