UPDATE Mihaiela Moraru Iorga, urmărită penal de DNA

Andreea Cuzub
Anticorupţie / 15 noiembrie 2017

Mihaiela Moraru Iorga, urmărită penal de DNA

Actualizare 14:32

Procurorii DNA au început urmărirea penală faţă de procuroarea anticorupţie Mihaiela Moraru Iorga, pe care o acuză că a ajutat, "în sensul îngreunării cercetărilor şi tragerea lui la răspundere", un inculpat cercetat într-un dosar aflat pe rolul DIICOT, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare, potrivit unui comunicat de presă.

Mihaiela Moraru Iorga este acuzată de infracţiunile de favorizarea făptuitorului şi de fals intelectual în formă continuată (patru acte materiale).

În comunicat se specifică: "În condiţiile în care faţă de un inculpat cercetat într-un dosar aflat pe rolul DIICOT au fost emise mandatul european de arestare şi cererea de dare în urmărire internaţională, această, la rugămintea expresă a acestuia, l-a ajutat, cu intenţie directă, prin acte comisive şi omisive, în scopul îngreunării cercetărilor şi tragerea lui la răspundere penala". Acest inculpat care ar fi fost ajutat de procuroare era cercetat de DIICOT Ploieşti pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, instigare la spălare de banilor.

(A.C.)

----

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat, astăzi, la Dircţia Naţională Anticorupţie (DNA) Ploieşti, surse din anchetă precizând că în calitate de suspect, într-unul dintre dosarele omului de afaceri Florian Walter, disjuns din speţa în care acesta, compania Romplast şi alte persoane sunt cercetate pentru infracţiuni economice, conform News.ro.

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns la DNA Ploieşti la ora 11:00 fiind însoţită de două persoane. Aceasta a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor.

Iorga este cercetată pentru favorizarea făptuitorului şi pentru fals, în dosar fiind suspectat şi omul de afaceri Florian Walter, au afirmat surse judiciare pentru News.ro.

Conform surselor citate, speţa a fost disjunsă din cea în care compania Romplast şi mai multe persoane sunt cercetate pentru infracţiuni economice.

Anterior, Mihaiela Moraru Iorga a dat declaraţii la DNA Ploeişti în acest dosar, dar în calitate de martor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ba ăștia din DNA va mâncați că niște viermi pe banii poporului român.Am o idee va cumpăr bilete de avion numai pentru dus în Coreea de Nord și însoțitor pe libidinosul de Adrian Năstase că el va creat.Am impresia că sunteți mutanți genetic,nu aveți nimic în comun cu democrația și ca surpriza pe Laura Codruța,Coldea Florinita pe doamna Silvia Stanciu,Lascarica Lazar,Tarcica de la Înalta Curte la bagaje și plătesc eu că este un pic mai scump ,cred că acolo sunteți perfecți și Kim nebunul planetei va tine pe viață în funcții prostănacilor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb