UPU Buzău rămâne temporar fără şef. Medicul Adrian Zoican, infectat cu SARS-CoV-2

ANA FELEA
Miscellanea / 4 august 2020

UPU Buzău rămâne temporar fără şef. Medicul Adrian Zoican, infectat cu SARS-CoV-2

Lista medicilor diagnosticaţi cu COVID-19 continuă să crească. De data aceasta Buzăul vine cu o confirmare chiar de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, acolo unde luni seara , a fost primit rezultatul probelor prelevate, la cerere, medicului şef al secţiei. Adrian Zoican a anunţat pe pagina de socializare că a fost diagnosticat cu COVID-19. Medicul spune că a prezentat simptome uşoare, specifice bolii, şi a cerut să fie testat. Din păcate, rezultatul a fost pozitiv.

"Dragi prieteni, vă aduc la cunoştinţă că în cursul zilei de astăzi (n.r. luni, 3 august) mi-am recoltat un virocult SARS-CoV-2 deoarece în seara zilei precedente am prezentat dureri musculare şi uşoară rinită, simptomatologie care nu s-a repetat şi astăzi. Cu toate acestea, testul s-a dovedit a fi pozitiv", scrie Adrian Zoican pe pagina sa de Facebook.

Şeful UPU îi îndeamnă pe cei cu care a intrat în contact în ultimele zile şi prezintă simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2 să se testeze.

"Îi rog pe toţi cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile, în cazul în care devin simptomatici, să se adreseze la UPU-SMURD pentru a cere ajutor medical. Deşi am respectat măsurile de distanţare, regulile de igienă şi de protecţie, există totuşi un risc minim de contaminare. Vă doresc multă sănătate şi vă rog să daţi dovadă de responsabilitate în relaţiile sociale respectând regulile mai sus prezentate. Să aveţi o zi bună!", scrie medicul Adrian Zoican.

În ultimele zile alţi 10 angajaţi din Spitalul Judeţean Buzău, personal din cadrul secţiei de Terapie Intensivă, au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cum va explicati ca nu s a auzit ca vreun om al strazii sa fie cu simptomatologie COVID-19, nici diagnosticat si nici nu a decedat nici unul? Oare au imunitate crescuta sau nu au comorbiditati? Sau poate pur si simplu nu prezinta interes? Poate au uitat de existenta lor dragii nostri guvernanti si au omis sa i treaca in statistici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb