USH Pro Business, promotor OIPA -AE România

M.D.
Companii / 9 mai 2018

USH Pro Business, promotor OIPA -AE România

În data de 09 mai 2018, în cadrul seminarului "Paşaport de export pentru firmele Româneşti- Importanţa brandului şi a asocierii în exportul de produse ecologice", USH Pro Business a facilitat acţiunea de aderare a asociaţiilor din sectorul de agricultură ecologică la organismul Organizaţia Interprofesională pentru Produse Agroalimentare Ecologice din România "O.I.P.A. - A.E", confor comunicatului de presă remis către Redacţie.

La eveniment au participat alături de reprezentanţii asociaţiilor de profil din sectorul de agricultură ecologică care au semnat Actul de constituire al "O.I.P.A. - A.E.", Laurent Vonwiller, expert Bio Suisse, membru al Comisiei de Import al Organizaţiei Elveţiene pentru Agricultura Ecologică, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, reprezentanţi ai Ministerului Economiei.

În cadrul întâlnirii, Laurent Vonwiller a apreciat demersul iniţiat de USH Pro Business şi a prezentat experienţa sa valoroasă în acest domeniu, evidenţiind importanţa filierelor de produs în agricultura ecologică precum şi modelul Bio Suisse al Organizaţiei Elveţiene pentru Agricultura Ecologică. Din prezentarea domnului Laurent Vonwiller a rezultat faptul că Bio Suisse este promotorul celor mai avansate sisteme de calitate în domeniul produselor agroalimentare ecologice.

Organizaţia "O.I.P.A. - AE" a reunit şapte asociaţii din sectorul de agricultură ecologică din România: Asociaţiei Bioagricultorilor din România "BIOTERRA", Asociaţia Română pentru Agriclutură Durabilă - A.R.A.D, Asociaţia Operatorilor din Agricultura Ecologică "BIO ROMÂNIA" - Filiala Tulcea, Asociaţia Proecologic Sistem, Asociaţia POPAM - Asociaţia Producătorilor, Prelucrătorilor şi Utilizator de Plante Medicinale şi Aromatice din România; Asociaţia Organic Land, Asociaţia Producătorilor de Vinuri şi Produse Vitivinicole - Însurăţei (APVPV - Însurăţei)

În cadrul Consiliului Director a fost desemnat Preşedinte O.I.P.A.-AE ing. Ion Toncea, Preşedinte - Asociaţia Română pentru Agricultură Durabilă (A.R.A.D.).

"Organizaţia O.I.P.A.- AE va apăra şi promova interesele producătorilor, procesatorilor şi comercianţilor în mod unitar, transparent şi cu o singură voce, în sistem de certificare ecologic pentru a elimina confuziile existente în piaţă între organismele de certificare din agricultura convenţională şi agricultura ecologică" a declarat domnul Costin LIANU, directorul general al USH Pro Business.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb