USR: "Virgil Popescu dă din nou bir cu fugiţii din Parlament"

G.D
Politică / 28 martie 2022

Virgil Popescu, Ministrul Energiei (Sursa foto: www.facebook.com/ Virgil Popescu)

Virgil Popescu, Ministrul Energiei (Sursa foto: www.facebook.com/ Virgil Popescu)

USR l-a criticat, astăzi, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, după ce acesta a anunţat că nu poate fi prezent în plenul Camerei Deputaţilor, la "Ora Guvernului", acuzându-l că "dă din nou bir cu fugiţii din Parlament", informează Agerpres.

"Virgil Popescu dă din nou bir cu fugiţii din Parlament. USR cere ministrului Energiei să nu mai fugă de responsabilitatea funcţiei şi să le explice românilor de ce i-a făcut mai dependenţi de gazele ruseşti. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a refuzat din nou să vină în Parlament, la «Ora Guvernului», programată de la ora 16,00, pentru a da explicaţii pe tema situaţiei aprovizionării cu gaze şi energie electrică", se arată într-un comunicat de presă al USR, transmis AGERPRES.

Potrivit USR, este pentru a doua oară când ministrul Energiei "refuză" să vină în Parlament şi să le explice românilor "măsurile lipsite de logică şi coerenţă" adoptate, prin care doar i-a făcut "mai dependenţi de gazele ruseşti", ultima fiind OUG de plafonare a preţurilor în funcţie de consumul din anul trecut.

"Virgil Popescu a patentat fuga de răspundere. Primul moment a fost moţiunea simplă, a urmat chemarea la ora ministrului unde s-a prevalat de programul încărcat. Acum din nou găseşte scuze să nu se prezinte în faţa Parlamentului", se menţionează în comunicat.

Ministrul Energiei a fost invitat astăzi, la "Ora Guvernului", la solicitarea grupului parlamentar USR la o dezbatere pe tema situaţiei aprovizionării cu gaze şi energie electrică intitulată "După 2 ani şi jumătate de mandat al ministrului Popescu suntem mai dependenţi de gaze ruseşti. Cum ne asigurăm securitatea aprovizionării cu gaze şi energie electrică?".

Ministerul Energiei a anunţat că ministrul Virgil Popescu se află astăzi la Praga pentru discuţii cu oficiali ai Departamentului de Stat pentru Energie al SUA privind programul nuclear civil. Mâine, tot la Praga, ministrul va participa la o masă rotundă, iar miercuri se va afla în Germania la evenimentul "Dialogul Tranziţiei Energetice Berlin 2022".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Demisia! Demisia! PNL il tine in brate pe acest individ care a dus la jecmanirea populatiei si la distrucerea sistemului energetic.

    Omul stat pune prețul unde vrea : fiind monopol , să fie energie câtă frunză câtă iarbă pune ștacheta unde vrea și - n ,, socialism " și - n ,, capitalism"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb