Valentin Şoneriu lansează platforma zizam.ro

A.F.
Companii / 11 iunie

Valentin Şoneriu lansează platforma zizam.ro

Începând din luna iulie, zizam.ro va funcţiona ca cea mai mare platformă de business to business dedicată industriei horeca din România . Toate restaurantele din ţară îşi pot comanda direct din platformă, pot alege zilele de distribuţie şi pot urmări rutele zizam.ro, obţinând astfel un flux continuu de produse proaspete, calitate constantă şi preţ corect.

Disponibilă momentan doar pentru judeţul Braşov, platforma zizam.ro este gândită ca zonă de desfacere pentru produsele brandurilor proprii, inclusiv Carmolimp şi oferă mâncare gătită de la 16 branduri proprii şi produse ale fabricii Carmolimp, inclusiv mezeluri şi mâncare gătită, la cele mai bune preţuri din piaţă.

Dezvoltatorii platformei au şuntat lanţul de desfacere, reuşind să ofere cumpărătorilor preţuri chiar şi cu 60% mai mici şi crescând calitatea produselor şi susţin că acesta este comerţul viitorului.

Comerţul viitorului- restaurante fără bucătari şi mâncare direct de la producător în farfurie

Folosind internetul şi infrastructura deja existenta, Valentin Şoneriu susţine că va revoluţiona întreaga piaţă de desfacere a mâncării din România. Platforma Zizam.ro funcţionează atât ca un disruptor în lanţul care includea oameni de vânzări şi magazine, dar şi ca un spaţiu de recompensă extrem de atractiv pentru fiecare dintre consumatorii finali.

"Platforma Zizam promite mâncare bună la cel mai corect preţ de pe piată, intrucât cercetează şi dezvolta procese tehnologice de obţinere a produselor culinare de înaltă calitate cu costuri reduse, pentru a deveni un disruptor pe piaţă, bazându-se pe corectitudine şi inovare şi pe sistemul de gamefication. Chiar cred că oamenii au nevoie de corectitudine, atât în ceea ce priveşte calitatea cât şi în ce priveşte produsele. Şi, îndrăznesc să spun că pentru prima oară în istoria postdecembristă, Zizam.ro oferă şi va oferi întotdeauna corectitudine. (Valentin Şoneriu)

Carmolimp a lansat, la începutul acestei luni, un concept unic de distribuţie a mâncării gătite, care permite restaurantelor sa funcţioneze fără bucătari.

Platforma on-line: singura varianta de a păstra preţul corect

"Am stabilit deja ca 60% din preţul produselor se pierde din buzunarul consumatorului final prin lanţul de distribuţie. Noi nu vrem asta. Vrem produse bune calitativ la un preţ corect. Pentru a realiza acest lucru, am lansat zizam mai întâi în zona Braşov si acum lansam platforma business to business pentru toata ţara. Restaurantele îşi vor putea alege zilele de livrare, traseele maşinilor sunt publice, comenzile se dau prin platforma. Mai uşor de atât- pentru clienti, şi mai complicat pentru noi :)-, nu se poate." (Valentin Şoneriu).

CarmOlimp este, în prezent, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din industria locală HoReCa. Compania braşoveană deţine cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită. De asemenea, aceasta mai deţine şi ferme de animale, dar şi un abator. CarmOlimp a fost fondată în anul 1993.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb