Valeriu Gheorghiţă anunţă cum va fi făcută vaccinarea copiilor între 5 şi 11 ani

G.B
Miscellanea / 23 noiembrie 2021

Valeriu Gheorghiţă anunţă cum va fi făcută vaccinarea copiilor între 5 şi 11 ani

Şeful CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat astăzi că pentru imunizarea anti-COVID a copiilor între 5 şi 11 ani au fost identificate circa 45 de cabinete de vaccinare în unităţile sanitare şi alte 135 în centrele unde se foloseşte vaccin Pfizer, potrivit Agerpres.

"Situaţia preliminară legată de numărul de cabinete de vaccinare adresate copiilor cu grupa de vârstă 5-11 ani: sunt identificate circa 45 de cabinete în unităţile sanitare şi alte 135 de cabinete de vaccinare în centrele unde, în momentul de faţă, se foloseşte vaccin de la compania BioNTech/Pfizer. Aceste situaţii vor fi în dinamică şi pe măsură ce vom avea o finalizare a numărului de cabinete, o vom comunica", a declarat Gheorghiţă la o conferinţă de presă a Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19.

El a precizat că există confirmarea că Agenţia Europeană a Medicamentului va face recomandarea de autorizare pe 25 noiembrie şi probabil pe 26 noiembrie va autoriza vaccinul de la Pfizer pentru a fi administrat la grupa de vârstă 5-11 ani.

"După cum am anunţat, cred că la jumătatea lunii decembrie şi vaccinul de la compania Moderna va primi recomandarea de autorizare pentru grupa de vârstă 6-11 ani. Dozajul pentru această grupă de vârstă 5-11 ani este de 10 micrograme, cu o schemă de administrare a două doze la interval de 21 de zile", a explicat Gheorghiţă.

În platforma naţională de programare, la fiecare centru de vaccinare, se va menţiona dacă se pot administra şi vaccinuri pentru grupa de vârstă 5-11 ani.

"Probabil că vom asocia către fiecare centru, pe hartă, un icon care să identifice această posibilitate, de administrare la copii, şi, de asemenea, centrul în sine va fi redenumit astfel încât pentru populaţie să fie uşor de identificat şi de efectuat programarea", a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Parintele Elpidie, cel mai mare duhovnic vazator cu duhul de la Muntele Athos in viata, prevestea ca rabdarea lui Dumnezeu fatza de toate aceste bestii vandute si satanizate, se va termina atunci cand vor incepe Genocidul prin vaccinare asupra copiilor! Inseamna ca a mai ramas extrem de putin timp pana la mania Celui de Sus si revoltele oamenilor de rand!

    1. Incepe imediat dupa ce debuteaza vaccinarea la copii copii sau dupa ce se termina vaccinarea? A spus si despre care vaccinare este vorba?

      Este vorba de vaccinarea copiilor! Iar dupa revoltele generale ale oamenilor de rand si razbunarile legitime ale acestora, incepe imediat cel de-al treilea Razboi mondial!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb