VALERIU GHEORGHIŢĂ:  "Maratoane de vaccinare în Bucureşti în weekend"

J.P.
Miscellanea / 26 octombrie 2021

"Maratoane de vaccinare în Bucureşti în weekend"

Preşedintele Comitetului de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că până la finalul anului, în weekend, vor fi organizate în Bucureşti maratoane de vaccinare în fiecare sector, care vor avea program prelungit. fără a mai fi deschise noaptea, conform Agerpres.

"Ţinând cont de această adresabilitate în creştere a persoanelor pentru vaccinare, am decis ca pentru Bucureşti, la fiecare final de săptămână, până la încheierea anului, să organizăm un astfel de maraton de vaccinare într-un centru de vaccinare din fiecare sector, care să asigure o accesibilitate după un program prelungit al persoanelor la vaccinare", a afirmat medicul militar într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, în următoarele zile vor fi anunţate centrele de vaccinare cu program prelungit.

"În următoarele zile vom anunţa care sunt centrele în care vom avea un program prelungit. Ceea ce noi am propus este să avem un program de la 8,00 dimineaţa până la 12,00 noaptea, iar pe perioada nopţii să fie perioada în care să asigurăm igienizarea încăperilor. Numărul de persoane, din ce am observat noi, care vin în intervalul 12,00 noaptea - 8,00 dimineaţa este semnificativ mai scăzut şi atunci probabil că aceste centre vor funcţiona cu program prelungit şi nu vor fi 24 de ore din 24. Aceeaşi abordare aş lansa-o către celelalte judeţe, în mod deosebit către marile aglomerări urbane, către oraşele mari, pentru a organiza la sfârşitul fiecărei săptămâni cel puţin un centru de vaccinare care să aibă un program prelungit şi care să permită vaccinarea cu un program, aşa cum am spus, flexibil şi a unui număr cât mai mare de persoane, mai ales în centrele universitare, unde există personal voluntar, studenţii rezidenţi în cadrul acestor programe şi proiecte", a explicat Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Chiar e o idee buna sa slabiti sistemul imunitar prin 3 doze? De ce speriati lumea ? E o pandemie a fricii de aceea avem furtuna de citokine....dati un mesaj pozitiv, nocebo nu e o solutie. Incercati mai bine placebo!

    CENTURIST MUIST, L. G. B.T.IST., SATANIST PROMOVAT PRIN PROSTITUȚIE DE CE NU SPUI ADEVĂRUL MATE FRIPTE CARE CA ȚI GHIORLAE STOMACUL DE FOAME CA ATI PRIMIT ÎN PLIC CA ÎN 3 ANI DE ZILE ȘI JUMĂTATE SA FACEȚI ACESTE 7 OTRAVURI ALE LUI ANTICRIST CA SA OMORITENA LUMEA. DE CE NU A AJUTAT PRIMUL VACCIN, AL DOILEA, URMEAZĂ AL TREIELEA ȘI MAI SUNT ÎNCĂ 4.BUCURATIVA DRAGI ROMANII CUM SE TĂVĂLESC ÎN CHINURI DE PE PĂMÂNT ACEST REGRETATUL AL FAMILIE ÎMPREUNĂ CU TRĂDĂTORII DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE. HA, HA, HA, GHINION.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb