VALERIU GHEORGHIŢĂ: "Vaccinurile disponibile în România îşi menţin eficienţa faţă de formele severe de boală"

S.B.
Miscellanea / 13 decembrie 2021

"Vaccinurile disponibile în România îşi menţin eficienţa faţă de formele severe de boală"

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, afirmă că vaccinurile anti-COVID disponibile în România în acest moment sunt eficiente pentru prevenirea formelor severe de boală, inclusiv în cazul infecţiei cu noua tulpină Omicron, despre care se presupune că va deveni dominantă în perioada următoare, informează news.ro.

"În momentul de faţă, vaccinurile disponibile în România îşi menţin eficienţa faţă de formele severe de boală, faţă de riscul de spitalizare şi de deces, chiar şi în faţa noii variante virale Omicron care foarte probabil că în următoarele săptămâni şi luni va deveni dominantă cel puţin la nivel european şi în ţara noastră", a declarat Valeriu Gheorghiţă, luni după-amiază, în cadrul unei dezbateri organizate pentru comunitatea romă din România.

El a subliniat că riscul de transmitere a bolii în cazul infecţiei cu noua variantă virală este "mult mai mare" comparativ cu tulpina virală dominantă la acest moment, de aceea este important ca oamenii să se informeze din surse oficiale atunci când iau o decizie în privinţa vaccinării anti-COVID.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Ai luat o pe aratura serios..

    "Isi mentin eficienta" zice col Gheorghita.

    Care eficienta, intreaba Bula? Cea de la inceput, pe varianta Alpha, de peste 95%? Cea de dupa 4-6 luni pe varianta Delta (de vreo 70% si chiar sub)? 

    minti de ingheata vaccinul in tine rujatule!

    vaccinul a fost conceput in DOAR 2 SAPTAMANI (in limba romana: pe genunchi) pentru varianta alpha, aia initiala... nu e pentru delta, nu e pentru omicron. 

    concluzia?  

    esti ca intotdeauna, un mincinos...romanii nu va mai cred fariseilor, urmariti ca indicator numarul celor ce-si administreaza prima doza!

    mincinosi ordinari ce sunteti, impingeti romanii la groapa cu serurile voastre experimentale!  

    1. Să recapitulăm ghemul de minciuni pentru cititorii vaccinați:

      1.Vi s-a spus că vaccinul imunizează, că o persoană care se vaccinează nu mai ia boala. Iată ce vă spunea Guvernul României: „Contacții vaccinați (vaccin Pfizer/BioNTech, aprobat condiționat în Uniunea Europeană) ai persoanei nevaccinate sunt protejați față de de dezvoltarea bolii Covid-19 – chiar dacă virusul ar putea ajunge în căile respiratorii, transmis de la un purtător, nu va produce efecte, fiind inactivat de anticorpii protectori dezvoltați după vaccinare.” (chiar Guvernul României vă spune asta). A fost o minciună. 

      2.Pfizer v-a spus că eficacitatea vaccinului este de peste 90% pentru contaminare și de 100% pentru simptome severe. Asta a fost o altă minciună.Vi s-a spus că dacă 80% din populație se vaccinează, se va ajunge la imunitatea de turmă. Cum bine se vede, a fost o minciună sfruntată. 

      3.Vi s-a spus că efectele adverse sunt minore. Dovezile privind reacțiile adverse, pornind cu indispoziții temporare, stări de handicap prelungite sau chiar moartea sunt tot mai numeroase. 

      4.Vi s-a spus că eficacitatea după șase luni nu scade sub 84%. Asta a fost o minciună de-a dreptul nerușinată.Ați fost amenințați cu tot felul de variante indiene, sud-africane, columbiene, delta, epsilon, miu, omicron etc. etc. una mai contagioasă și mai periculoasă ca alta și care necesită urgent vaccinare completă sau cu doza a treia de rapel.  

      Toate au fost alarme false. Nimeni nu v-a spus, în momentul declanșării campaniei de vaccinare, că va mai fi nevoie de doza a treia, a patra etc.Deși teritorii în care vaccinarea adulților a ajuns la 100% se află în zone de mare risc epidemiologic, sunteți mințiți că asta se întâmplă din cauza persoanelor nevaccinate. 

      5. Vi s-a spus că trebuie de urgență vaccinați copiii, dar asta e o minciună, nu există niciun motiv pentru care copiii să fie vaccinați, persoanele sub 18 ani au o rată de supraviețuire practic de 100%, iar ideea că vaccinezi copiii ca să le aperi părinții și bunicii este o monstruozitate. 

      Concluzie:

      ? ?i, totuși, cei care v-au mințit continuă să se bucure de încrederea dumneavoastră iar pe noi, cei care vă prezentăm cifre neîndoielnice, opinii ale unor specialiști, inclusiv laureați ai premiului Nobel, descoperitorii testelor PCR sau a virusului HIV, dovezi de netăgăduit în legătură cu efectele perverse și adverse ale vaccinurilor etc. ne tratați cu neîncredere. Să fie această înțelegere stranie a încrederii și supunerii încă o reacție adversă a vaccinului? 

      Eu pe tine te as trimite direct la.Rahova!

      Intre 5 -10 ani 

      Esti innebunit dupa gura lui.

      Nu, este o reactie naturala fata de cei care inventeaza informatii, spun jumatati de adevar, neaga realitati evidente iar daca cumva le pui o intrebare sau le prezinti si alte date sau opinii imediat ajung sa te injure ca pe dusmanul lor de moarte.

      Daca antivaccinistii vor sa aiba succes nu este destul sa ii terfeleasca pe cei ce sustin vaccinarea sau pe cei care pur si simplu doar sau vaccinat ci sa vina cu o solutie alternativa si sa demonstreze ca functioneaza in realitate.

      Restul e bla-bla. 

      Ideea de internare în lagăr pe o durată ne definită, promivată de trolul sayanin îmi aduce aminte de ceea ce mi-a scris ieri un distins domn care locuiește în Luxemburg: ,,Logica covidistă permite violența asupra unei părți a populației. Societatea covidistă este bazată pe violență, minciună și egoism."

      Imediat mi-a venit în minte un exemplu de violență care va fi aplicat începând cu anul viitor. Cum? Vor fi introduse testele obligatorii în cadrul ,,certificatului verde" doar pentru cei nevaccinați, care nu vor fi achitate de la buget, decât pentru maximum o lună.  

      Scopul e ca angajatorii să forțeze angajații să se vaccineze, pentru a scăpa de complicațiile testelor. Asta va forța să se vaccinați cca.2 milioane de salariați (din totalul de 5, restul fiind deja forțați s-o facă), cu venituri care nu le permit să achite testarea. Dacă mai apoi vor rămâne totuși angajați nevaccinați, vor elimina testele și vor putea lucra doar cei vaccinați, așa cum se întâmplă de exemplu în Australia, Canada sau Italia. Deja vor să ia pâinea de la gura oamenilor, pentru a lovi în cei care trăiesc de la un salariu la altul. Planul e simplu și mârșav. Violența va declanșa violență, cel târziu până în primăvară, ceea ce nu-mi doresc defel dar acțiunea creează reacțiunea.  

      De acum înainte nu voi mai posta aici întrucât nu vreau să mai stârnesc dejecții de ură din partea unor troli sayanini. 

      Voi reveni atunci când se va declanșa marele val care va mătura sataniștii de la putere, împreună cu slugile lor abjecte.

    Rujatul criminal si satanizat repeta intocmai ca o banda stricata de magnetofon, aceleasi minciuni mari cat casa, pe care orice om normal la cap si nespalat pe creier, n-are cum sa le creada vreodata!

    1. Vali, ai uitat sa te semnezi?

      Mai mult ca sigur, ca ma confunzi cu tiristul de pe Centura al lui ma-ta! Mai ales ca, e de cursa lunga cu ma-ta!

      Ma ierti, atunci sunteti doi obsedati de gurita lui Gheorghita.

      Stai linistit, ca nu toti suntem bulangii ca tine!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb