Valoare de tranzacţionare de aproape 7,4 milioane dolari în ringul BRM

C.P.
Ziarul BURSA #Materii Prime / 7 martie 2006

În luna februarie, în ringul Bursei Române de Mărfuri şi al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfăşurat 71 proceduri de achiziţii şi vînzări în valoare de aproape 7,4 milioane dolari. Valoarea totală a diferenţelor favorabile de preţ obţinute pentru autorităţile contractante s-a cifrat la aproximativ 930.000 dolari. În perioada analizată, în ringul BRM s-au desfăşurat 31 proceduri de achiziţii şi vînzări în valoare de peste 2,2 milioane dolari. Valoarea totală a diferentelor favorabile de preţ obţinute pentru autorităţile contractante ale BRM s-a cifrat la 130.000 dolari.

În ringul terminalelor BRM, în luna februarie, s-au desfăşurat 40 proceduri de achiziţii şi vînzări în valoare de peste 5 milioane dolari. Valoarea totală a diferenţelor favorabile de preţ obţinute pentru autorităţile contractante s-a cifrat la peste 800.000 dolari.

În funcţie de valoarea de tranzacţionare înregistrată în cursul lunii februarie, topul terminalelor BRM situează pe primul loc Terminalul Galaţi, care a organizat proceduri de achiziţii şi vînzări de peste 2,3 milioane dolari, urmat de Terminalul Piatra Neamţ cu o valoare de tranzacţionare cifrată la aproximativ 1 milion dolari şi de Terminalul Prahova care a organizat şapte licitaţii însumînd o valoare de tranzacţionare de peste 800.000 dolari.

În perioada 27 februarie - 3 martie, în ringul Bursei Române de Mărfuri şi al terminalelor din teritoriu s-au desfăşurat 17 proceduri de achiziţii şi vînzări în valoare de peste 1,1 milioane dolari.

Valori semnificative ale contractelor de achiziţii şi vînzări desfăşurate în ringul BRM au fost înregistrate de CFR Călători, cu o valoare tranzacţională de aproape 275.000 dolari, RATB care a achiziţionat camere de stingere pentru contactori, elemente suspensie tramvai, în valoare de 274.000 dolari şi Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă cu o valoare de tranzacţionare cifrată la 136.000 dolari.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb