Valoare de tranzacţionare de peste 4,5 milioane dolari în ringul BRM

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 decembrie 2005

În perioada 12 - 16 decembrie, în ringul Bursei Române de Mărfuri s-au desfăşurat 22 proceduri de achiziţii în valoare de aproape 3,5 milioane dolari, la care îmbunătăţirea totală a preţurilor s-a cifrat la aproximativ 55.000 de dolari. Cea mai mare valoare de tranzacţionare, cifrată la aproape 2,6 milioane dolari a fost înregistrată în cadrul licitaţiilor ordonate de "Nuclearelectrica" care a achiziţionat maşini unelte, instalaţii filtroventilaţie, servicii de întreţinere şi reparaţii tehnică de calcul şi servicii de examinări nedistructive.

O altă valoare semnificativă a contractelor de achiziţii a fost înregistrată de Imprimeria Naţională, care a achiziţionat prin intermediul ringului BRM servicii de instalare şi mentenanţă sisteme de calcul însu-mînd aproape 155.000 de dolari.

Alte valori importante ale contractelor de achiziţii desfăşurate în ringul bursier au fost înregistrate de TAROM care a realizat o valoare totală a tranzacţiilor de 120.000 dolari şi Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa care a achiziţionat materiale şi aparataj electronic în valoare de aproape 115.000 dolari.

În teritoriu, activitatea terminalelor Bursei Române de Mărfuri s-a materializat în proceduri de achiziţii şi vînzări care au depăşit nivelul de 1 milion de dolari.

Au fost tranzacţionate mărfuri şi servicii într-o gamă foarte diversă: materiale pentru instalaţii, articole tehnice din cauciuc, lubrifianţi, scule şi unelte, aparate medicale, echipamente pentru comunicaţii, servicii de reparaţii reţele electrice.

Topul punctelor de lucru ale BRM în teritoriu, realizat pentru intervalul 12 - 16 decembrie 2005 situează pe primul loc Terminalul Prahova, cu o valoare contractuală de peste 500.000 dolari, urmat de Terminalul Craiova cu o valoare contractuală de aproape 165.000 dolari, Terminalul Iaşi şi Constanţa cu o valoare a tranzacţiilor de peste 115.000 dolari fiecare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb