"Valsider Production" mizează pe afaceri de un milion de euro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 17 septembrie 2010

Producătorul de confecţii metalice "Valsider Production" mizează pe afaceri de un milion de euro în 2010, primul an de activitate, şi estimează un avans al rulajului la 4,5-5 milioane euro în 2011, a declarat Jacopo Palermo, directorul general al firmei, citat de "Mediafax".

"Valsider Production" a închiriat o suprafaţă de 4.300 de metri pătraţi de spaţii de depozit şi birouri, în cadrul proiectului "A1 Business Park", dezvoltat de fondul australian de investiţii "Valad", în zona autostrăzii Bucureşti-Piteşti, contractul depăşind 800.000 euro.

Firma este specializată în producţia de tâmplărie din oţel, pentru proiecte de infrastructură, civile, indus-triale sau alte tipuri de structuri, asigurând şi servicii de proiectare şi asamblare.

Palermo a declarat că firma nu a semnat, până în prezent, niciun contract în România, unde a făcut o ofertă pentru proiectul de construcţie a unui pod în Constanţa şi se află în discuţii pentru un contract de lucrări civile în nordul României. Pe de altă parte, "Valsider Production" va începe producţia pentru unele comenzi de la clienţi din Italia.

"Ne aşteptăm ca afacerile să fie de minim un milion de euro în acest an, iar în 2011 ţintim un rulaj situat între 4,5 milioane euro şi cinci milioane euro", a afirmat Palermo.

Firma intenţionează să investeas-că, pe termen scurt, în achiziţia de echipamente pentru creşterea capacităţii de producţie, iar, pe termen mediu şi lung, şi-ar putea extinde procesul de producţie în spaţii noi, conform sursei citate.

Palermo estimează că, pe segmentul lucrărilor publice, piaţa construcţiilor şi-ar putea reveni, începând cu ultimul trimestru al anului viitor, iar pe cel al investiţiilor private, ritmul va fi în continuare unul redus, până la jumătatea anului 2012.

El a adăugat că revenirea pieţei este condiţionată de modul în care statul va gestiona fondurile europene şi procedurile de atragere ale aces-tora, în vreme ce pe segmentul investiţiilor private, un factor cheie va fi absorbţia de către instituţiile financiare intermediare a pierderilor generate în ultimii doi ani de reducerea valorii activelor.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, "Valsider Production" este controlată de o persoană fizică cu cetăţenie italiană, Andrea Cordioli, care deţine 65% din capital, diferenţa fiind în posesia "Afin Holding", firmă înregistrată în Luxemburg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb