Vantage Towers îşi propune să crească conectivitatea în ţară

F.D.
Companii / 21 decembrie 2023

 Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers România

Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers România

Vantage Towers îşi propune să crească conectivitatea prin furnizarea de soluţii de ultimă oră, care să conducă la eficientizarea operaţiunilor şi să revoluţioneze industria, conform unui comunicat de presă al companiei.

Compania îşi propune să dezvolte piaţa din România şi să crească numărul de puncte de conectivitate. În prezent, compania are peste 2.300 de site-uri în ţara noastră şi oferă soluţii pentru înaltă tehnologie.

"Vantage Towers continuă să depăşească graniţele, modelând viitorul infrastructurii de telecomunicaţii. Oferim clienţilor noştri soluţii de ultimă oră care stimulează eficienţa, le permit să prospere în era digitală şi să furnizeze soluţii inovatoare care alimentează conectivitatea în toată România. Smart Metering, Smart Locks, Fiber To the Sites şi Customer Portal sunt principalele atribute care ne diferenţiază de concurenţi şi le oferă clienţilor noştri capabilităţi tehnologice avansate", a declarat Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers România.

Vantage Towers oferă clienţilor săi instrumente avansate de service pentru a-şi optimiza operaţiunile, a reduce costurile şi a oferi o experienţă superioară utilizatorului final.

Prin soluţia Smart Metering, Vantage Towers aduce o abordare optimă a gestionării consumului de energie, ajutând companiile să obţină o imagine clară a datelor de consum. Folosind tehnologia IoT, această soluţie nu numai că ajută la reducerea costurilor cu energie, dar contribuie şi la protejarea mediului prin utilizarea responsabilă a energiei.

Un alt instrument inovator oferit de operatorul de infrastructură este Smart Locks, care oferă clienţilor posibilitatea de a controla de la distanţă procesul de vizitare a siturilor, dar şi o viziune clară asupra datelor colectate astfel şi posibilitatea de a le utiliza pentru eficientizarea operaţiunilor de pe teren.

Prin tehnologia Fiber To the Sites, Vantage Towers oferă, prin intermediul partenerilor săi de business, o infrastructură robustă şi de înaltă performanţă, asigurând o transmisie optimă a datelor şi o conectivitate la capacitate maximă. Acest lucru permite operatorilor să-şi îmbunătăţească serviciile, să-şi extindă serviciile şi să răspundă cerinţelor în continuă creştere a utilizatorilor finali.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb