Vantage Towers România lansează Customer Portal

F.D.
Companii / 20 decembrie 2023

Ionel Crăciun, Business Development Manager at Vantage Towers România

Ionel Crăciun, Business Development Manager at Vantage Towers România

Vantage Towers, operator european de infrastructură, a ales România ca primă piaţă pentru lansarea noii sale soluţii inovatoare, Customer Portal. Această platformă este concepută pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor şi pentru a oferi acces fără probleme la o gamă largă de servicii şi informaţii, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Prin selectarea României ca primă destinaţie pentru lansarea noii aplicaţii, Vantage Towers îşi demonstrează angajamentul faţă de piaţa locală şi cel de a oferi clienţilor săi cele mai noi tehnologii. România este recunoscută drept hub pentru inovare şi transformare digitală, ceea ce o face alegerea perfectă pentru lansarea acestei soluţii revoluţionare. Lansarea Cutomer Portal în România reafirmă dedicarea Vantage Towers de a creşte gradul de satisfacţie al clienţilor săi şi de a impulsiona digitalizarea industriei locale de telecomunicaţii", a declarat Cătălin Tănase, Managing Director, Vantage Towers Romania.

Customer Portal este o platformă online uşor de utilizat, care pune la dispoziţia clienţilor Vantage Towers posibilitatea de a verifica singuri şi a găsi soluţii directe la nevoile lor. Aceasta oferă o serie vastă de funcţionalităţi, inclusiv export de date în format profesionalintegrarea a reţelelor proprii cu infrastructură disponibilă la nivel naţional, actualizări de stare a serviciilor, informaţii despre facturare şi opţiuni de asistenţă personalizate şi mai multe opţiuni de căutare geografică. Cu ajutorul aplicaţiei, clienţii îşi pot gestiona cu uşurinţă conturile, pot solicita asistenţă şi pot accesa resurse valoroase, totul într-o singură locaţie centralizată.

"Suntem încântaţi să introducem noua noastră aplicaţie Customer Portal în România. Această soluţie oferă clienţilor noştri un control mai mare asupra serviciilor lor de telecomunicaţii şi favorizează relaţii mai puternice, construite pe transparenţă şi eficienţă. Prin noua aplicaţie, aceştia pot căuta în timp real pe hartă şi au posibilitatea de a defini inele de căutare şi filtre personalizate, precum înălţimea structurii, tipul acesteia, localitatea, coordonatele GPS etc. În plus, toate informaţiile de pe platformă pot fi exportate în format KMZ", a declarat Ionel Crăciun, Business Development Manager at Vantage Towers România.

Principalele domenii care vor beneficia de lansarea acestei aplicaţii sunt industria de radiodifuziune, utilităţile, dezvoltatorii de reţele, infrastructura critică şi supravegherea spaţiului aerian, potrivit companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb