VASILE VARGA, PNL:  "Guvernul PSDragnea, croitorul nepriceput, care întâi taie şi apoi măsoară"

T.T.
Politică / 5 martie 2019

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Deputatul PNL de Brăila Vasile Varga a comparat "gafele" în ceea ce priveşte aprobarea Ordonanţei 114, cu povestea croitorului nepriceput, care mai întâi taie, apoi măsoară, susţinând că guvernanţii au refuzat dialogul cu principalii actori din mediul economic, primii afectaţi de prevederile ordonanţei, iar acum,"speriaţi de presiunile la care sunt supuşi", anunţă consultări şi eventuale modificări ale ordonanţei.

"Aceste consultări trebuiau să aibă loc înainte de a anunţa Ordonanţa 114. De fapt, Guvernul PSDragnea, croitorul nepriceput, care întâi taie şi apoi măsoară, îşi demonstrează încă o dată incompetenţa, dublată de o suficienţă păguboasă. Aşa s-a ajuns la situaţia că nimeni nu s-a gândit la consecinţe, iar acestea sunt dintre cele mai grave pentru economie, dar şi pentru populaţie. Să ne gândim numai la faptul că, prin aplicarea ordonanţei, se vor scumpi curentul electric şi gazele. Este evident că Guvernul trebuie să retragă Ordonanţa 114, dacă vrem să avem creştere economică şi bani de pensii, salarii şi investiţii. Altfel, vom asista la un declin al economiei, cu consecinţe nefaste pentru întreaga ţară', a precizat Vasile Varga într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Deputatul Vasile Varga mai spune că însăşi denumirea de "taxă pe lăcomie" nu este altceva decât o "diversiune" şi o "manipulare" şi că românii vor fi cei care, în final, vor plăti mai mult pentru gaze, energie electrică, servicii de telefonie şi dobânzi mai mari la împrumuturile bancare, ceea ce va duce la creşterea inflaţiei şi, implicit, a puterii de cumpărare a românilor.

În plus, deputatul Varga a mai precizat că a discutat cu reprezentanţi ai mediului de afaceri brăilean, care spun că se tem că vor fi nevoiţi să-şi diminueze afacerile, iar unii dintre ei chiar să-şi suspende activitatea.

"În România lui Dragnea, te trezeşti cu taxe peste noapte, iar toate calculele agenţilor economici sunt date peste cap. Guvernul nu are o politică fiscală predictibilă, care să permită mediului economic să-şi facă prognoze şi analize de dezvoltare pe termen mediu şi lung. În aceste condiţii, nici nu este de mirare că ţara noastră este ocolită de investitori sau deja vorbim despre investitori care se retrag, pentru că nu găsesc în guvern un partener corect, ci un duşman al mediului de afaceri", a completat Vasile Varga.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Hei, alo, gresesti. Astia doar taie (pentru ca nu stiu sa masoare)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb