Vedetă sportivă, pusă la punct pe tema vaccinării

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 23 august 2021

Excesul de păreri pe teme medicale poate duce la conflicte mai puţin obişnuite, aşa cum se întâmplă în Grecia. Actori, cântăreţi, sportivi s-au exprimat deschis pro sau contra vaccinării, dar jucătorul de tenis Stefanos Tsitsipas se poate "mândri" că a primit şi un răspuns de la autorităţi pentru opiniile sale. Tenismenul, locul 3 ATP, a fost criticat de guvernul din Grecia după ce zilele trecute s-a arătat neîncrezător în ceea ce priveşte vaccinul împotriva coronavirusului. "El nu are nici cunoştinţele, nici studiile, nici munca de cercetare care să îi permită să-şi formeze acea opinie", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Giannis Economou, care a precvizat că Tsitsipas este un mare sportiv, însă aici este vorba de "abilitatea sa de a evalua nevoia de vaccinare sau dacă vaccinul a fost testat o perioadă suficientă". "Aş spune că persoanele care, prin excelentele performanţe în alte domenii, sunt o referinţă pentru publicul larg trebuie să fie de două ori mai precaute atunci când exprimă astfel de păreri", a adăugat Economou. Stefanos Tsitsipas, care în prezent participă la turneul de la Cincinnati, a declarat zilele trecute că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului şi că o va face doar dacă va fi obligat: "Nimeni nu mi-a spus nimic. Nimeni nu a decis că este obligatoriu. La un moment dat va trebui să o fac, sunt sigur de asta, dar deocamdată vaccinarea nu a fost obligatorie pentru a concura, astfel că nu m-am vaccinat. Sunt tânăr, fac parte din categoria sub 25 de ani, pentru mine vaccinul nu a fost testat suficient, este nou. Şi există efecte secundare. Ştiu personal oameni care le-au trăit. Nu sunt împotrivă, doar că nu văd motivul pentru care cineva din categoria mea de vârstă să se vaccineze. Vreau să văd o versiune mai bună a vaccinului, cu mai multe avantaje decât inconveniente". Greu de crezut că replica din partea guvernului îi va schimba opinia lui Tsitsipas, dar cu siguranţă acesta a mai câştigat nişte fani din zona vacino- scepticilor.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Bine ca vorbesc vedetele pro, ...acelea au o parere competenta.Parerea lor se promoveaza. Cine e sceptic...nu e bun.Sinteti penibili.

    Nici macar dreptul la opinie nu il are cetateanul ala.

    1. Nu, sa se lase de sport si sa se apuce de gargara , pe terenul de tenis, vorbesti de tenis !

      Deocamdata imbecilii antivaccinisti au golit farmaciile de medicamente contra laringitelor capatate dupa atata hauiala in piatele publice !

      Altfel, pot sa ma apuc si eu sa comentez cum jnapanul asta tranteste meciurile in cardasie cu mafia caselor de pariuri... 

      Sau ii trebuie studii de sociologie si de stiinte politice pentru a vota?

      Vor începe războiul civil contra vaccinistilor fundamentaliști! Oi care proslavesc o medicina ce nu salvează de cancer cele 8 milioane de victime anuale! Rusine!

    nu conteaza ce spune R , Malone inventator m ARN sau Luc Montagnier , Nobel in medicina , dar conteaza ce spune limbrea sau cercel "specialisti " in propaganda pe bani si sponsorizari de la producatorii de vaccinuri . iti vine sa borasti !

    A inceput sfarsitul pentru marea cacealma numita pandemie . Germania a renuntat la restrictii in functie de nr de infectari , care nu are nici o valoare , ci dupa nr de spitalizari . poate aud si specialistii lui peste de la noi !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb