Veneto Banca a lansat un produs pentru economisire pentru copii

Ioana Dogaru
Bănci-Asigurări / 14 octombrie 2015

Veneto Banca lansează Contul de economisire Step, destinat clienţilor care doresc să economisească pentru viitorul copiilor lor. Produsul este disponibil atât în lei, cât şi în euro, iar suma minimă de constituire este de 450 RON sau de 100 Euro, ulterior sumele depuse putând să varieze, potrivit unui comunicat de presă al băncii. După împlinirea vârstei de 18 ani, tânărul adult va putea retrage întreaga sumă acumulată în cont, fără niciun comision.

Ratele de dobândă aplicate Contului de economisire Step sunt de 2% p.a. pentru lei, respectiv de 1% p.a. pentru euro, dobânzile acumulate fiind virate lunar în cont. Banca nu percepe comisioane de deschidere şi de administrare a contului, iar alimentarea acestuia, la ghişeu sau prin transfer bancar, este gratuită, fie că este realizat de părinţi, fie de alte rude.

Alberto Morini, Directorul Veneto Banca România a declarat: "Pentru părinţi, copiii sunt cea mai importantă realizare şi, de aceea, toate resursele emoţionale şi financiare sunt destinate să ajute la punerea bazelor unui viitor sigur, care să le ofere acestora posibilităţi de dezvoltare cât mai variate. În acest sens, Veneto Banca le vine în sprijin prin Contul de economisire Step, prin care părinţii pot asigura copiilor un start bun în viaţa de adult, fie că vorbim de finanţarea studiilor în străinătate, fie de achiziţionarea unei maşini sau chiar de lansarea în antreprenoriat".

Sumele economisite în Contul Step sunt garantate de Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor din Italia, plafonul maxim de garantare pentru fiecare client deponent fiind de 100.000 de euro.

Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achiziţionat pachetul majoritar al Băncii Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca mamă în mai 2014.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb