Veniturile Medicover şi Synevo au crescut cu peste 40%

M.A.
Piaţa de Capital / 29 iulie 2019

Veniturile Medicover şi Synevo au crescut cu peste 40%

Pe piaţa din România, veniturile companiei Medicover au crescut, în prima jumătate a anului, cu 40,5% până la 59,3 milioane de euro. Veniturile din România reprezintă 14,7% din câştigurile totale ale Medicover. România este a treia piaţă ca pondere a veniturilor, după Polonia şi Germania, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Adrian Peake, director general Medicover România, a declarat: "Veniturile din segmentul de Servicii Medicale din România au înregistrat o creştere puternică în prima jumătate a anului. Am avut un număr record de pacienţi în toate ariile de business.Vom continua să investim pentru a oferi pacienţilor cea mai bună experienţă, punând accent pe digitalizarea serviciilor. Am lansat deja şi vom continua să implementăm în clinicile noastre servicii precum e-Recepţie sau Medicover Express".

Compania a înregistrat o creştere a veniturilor globale de 24,6% faţă de perioada similară a anului anterior, ajungând la venituri de 402,6 milioane euro. Medicover oferă în România atât servicii medicale, cât şi de diagnostic.

Laurenţiu Luca, director general Synevo România, a declarat: "În prima jumătate a anului am extins portofoliul de teste de laborator, în special pe segmentul genetic. Anul acesta a devenit operaţională şi noua linie integrată de analizoare Cobas din Laboratorul Central de Referinţă care permite efectuarea unui număr mare de teste, aproximativ 8.000 de teste/oră, cu acurateţe maximă. Continuăm planul de extindere teritorială. Avem obiectivul de a fi prezenţi în toate judeţele din România".

Serviciile de Diagnostic din România au generat venituri totale de 29,9 milioane euro în prima jumătate a anului cu 14,1% mai mult decât anul trecut. Evoluţia a fost susţinută de extinderea prezenţei naţionale, în acest interval fiind inaugurate 10 centre de recoltare Synevo şi un laborator modern în Ploieşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb