Veniturile totale ale Medicover şi Synevo din ţara noastră au crescut cu aproape 20%, în anul 2017

A.C
Companii / 10 februarie 2018

Adrian Peake, director general Medicover România

Adrian Peake, director general Medicover România

Medicover, companie cu capital suedez listată la Bursa din Stockholm, prezentă în România prin centrele Medicover şi laboratoarele Synevo, susţine că veniturile companiei pe piaţa din România au crescut în anul 2017 cu 19,6% până la 73,8 milioane euro, faţă de valoarea de 61,7 milioane euro raportată în 2016, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Compania a afişat o creştere a veniturilor globale de 16,7% comparativ cu anul 2016, până la 580,2 milioane euro.

Fredrik Rågmark, CEO al Medicover, a declarat: "Anul 2017 a fost unul prosper pentru grup în care am finalizat procesul de listare pe Nasdaq Stockholm şi am continuat să creştem atât organic, cât şi prin achiziţii. Condiţiile din piaţă sunt unele stabile şi sprijină planurile noastre de dezvoltare, în special în Polonia şi România".

În comunicat se precizează: "În anul 2017, divizia de Servicii Medicale a înregistrat o creştere a veniturilor de 16.8%, până la 285,8 milioane de euro. De asemenea, divizia de Servicii de Diagnostic a avut venituri mai mari cu 16,9%, de 304,4 milioane de euro. Numărul total de persoane care beneficiază la nivel global de servicii medicale oferite de grupul Medicover se ridică la peste un milion de abonaţi, în creştere cu 15,2% faţă de anul anterior. Numărul total de laboratoare medicale deţinut de grupul suedez este de 124.000, în creştere cu 7,8% faţă de 2016".

La nivel de venituri, Medicover România se află pe poziţia trei în cadrul grupului, după Germania şi Polonia, cu o pondere de 12,7%, potrivit sursei citate.

Adrian Peake, director general Medicover România, a afirmat: "În anul 2017 am continuat să ne dezvoltam şi ne-am atins obiectivele. Achiziţia Iowemed, reţea medicală de vârf din judeţul Constanţa, a reprezentat un pas strategic important, fiind completat de investiţiile noastre continue pentru a oferi servicii medicale integrate, de cea mai înaltă calitate pacienţilor noştri".

Laurenţiu Luca, Director General Synevo România, a susţinut: "Rezultatele excelente înregistrate de grup ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun şi în România. Inaugurarea de anul trecut, la Bucureşti, a primului Departament de Histopatologie Digitală din sud-estul Europei şi creşterea numărului de centre de recoltare, ajungand la o acoperire teritoriala de 75%, se numără printre factorii care au determinat creşterea business-ului nostru local si ne-au reconfirmat poziţia de lider în inovaţie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb