Vertiv a lansat astăzi raportul ESG pentru anul 2022

S.B.
Companii / 31 mai 2023

Vertiv a lansat astăzi raportul ESG pentru anul 2022

Vertiv a lansat astăzi cel de-al doilea raport anual privind eforturile companiei de mediu, social şi guvernanţă (ESG), evidenţiind iniţiative din mai multe domenii cheie.

În 2022, eforturile s-au concentrat pe şase domenii cheie pentru viziunea şi valorile companiei: produse şi sisteme eficiente, operaţiuni responsabile, angajaţii şi vecinii săi, integritatea lanţului de aprovizionare şi guvernanţa. Unele dintre iniţiativele şi rezultatele evidenţiate în raport includ:

Extinderea atât a portofoliului de produse, cât şi a produselor din pipeline cu oferte noi şi îmbunătăţite, cu atribute de eficienţă energetică şi de apă.

Lansarea Ghidului Vertiv pentru sustenabilitatea centrelor de date, o resursă online de practici şi tehnologii emergente pentru a ajuta industria să avanseze către operaţiuni net-zero.

Lansarea de sesiuni de instruire pentru diversitate, echitate şi incluziune (DE&I) pentru echipa de management şi alţi lideri globali şi regionali şi formare continuă privind discriminarea inconştientă.

Centralizarea şi extinderea programelor de bunăstare a angajaţilor pentru asociaţii la nivel global.

Contribuţia la schimbări pozitive în comunităţile de pe tot globul prin voluntariatul angajaţilor susţinut de companie, cu accent pe educaţie şi STEM, pe persoanele cu diferite nevoi, pe asistenţă medicală şi pe îmbunătăţirea comunităţii.

Paşii întreprinşi în 2022 pentru a reduce impactul afacerii Vertiv asupra mediului. În Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), mai multe fabrici au achiziţionat energie regenerabilă pentru operaţiuni, iar locaţia Vertiv E+I Engineering Burnfoot din Irlanda a instalat un sistem care reciclează şi reutilizează toată apa de proces din producţie, reducând cantitatea totală de apă consumată la faţa locului. În America de Nord, unitatea din Delaware, Ohio a început instalarea unui câmp solar la faţa locului, pentru a sprijini o iniţiativă demonstrativă de microreţea.

Angajamentul continuu faţă de integritatea lanţului de aprovizionare, analizând 100% din cheltuielile furnizorilor din anul anterior şi efectuând diligenţă suplimentară asupra a peste 500 de furnizori direcţi şi indirecţi pentru a asigura conformitatea cu standardele de vârf din industrie pentru drepturile omului şi condiţiile de muncă.

"Am progresat constant în angajamentul nostru de a fi o entitate globală şi corporativă responsabilă", a declarat Giordano Albertazzi, CEO Vertiv. "Creăm produse şi sisteme fiabile, eficiente energetic şi din punct de vedere al apei, care sprijină obiectivele de mediu ale clienţilor noştri, îmbunătăţind în acelaşi timp propriile noastre politici şi impactul legat de operaţiunile noastre, oamenii şi comunităţile noastre, lanţul nostru de aprovizionare. Suntem mândri să împărtăşim lumii munca noastră pe aceste fronturi."

Raportul ESG din acest an introduce, de asemenea, raportarea aliniată la recomandările Task Force on Climate-Related Financial Disclosures (TCFD), un cadru principal pentru comunicarea gestionării riscurilor şi oportunităţilor climatice şi modul în care acestea influenţează strategia de afaceri a Vertiv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb