Vertiv introduce o soluţie de monitorizare şi gestionare a flotei, bazată pe cloud

Companii / 10 septembrie

Vertiv introduce o soluţie de monitorizare şi gestionare a flotei, bazată pe cloud

Pe măsură ce sarcinile de lucru AI se orientează către Edge, nevoia de vizibilitate îmbunătăţită în aceste locaţii de centre de date izolate a devenit din ce în ce mai evidentă. Recunoscând acest lucru, Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a lansat Vertiv Environet Connect, o soluţie de gestionare şi monitorizare a flotei, conectată la cloud şi bazată pe web. Aceasta dispune de o interfaţă neutră din punct de vedere al dispozitivelor, care poate gestiona echipamente diverse de infrastructură a centrelor de date din mai multe locaţii, indiferent de producător. Environet Connect este acum disponibil în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) şi în America de Nord.

Environet Connect accelerează implementarea echipamentelor Vertiv aflate la distanţă şi îmbunătăţeşte sănătatea şi eficienţa acestora prin furnizarea în masă şi actualizările de firmware ale cardurilor de gestionare a reţelei. Capacitatea de monitorizare a sistemului îmbunătăţeşte supravegherea infrastructurii critice şi oferă notificări de alarmă personalizabile şi configurabile. Monitorizarea acoperă sisteme UPS, unităţi de distribuţie a energiei în rack-uri (PDU), generatoare şi unităţi termice.

"Implementările la marginea reţelei se extind rapid şi ar putea fi curând conduse de aplicaţii AI din viaţa reală, cum ar fi modelele de limbaj de mari dimensiuni, analize predictive şi vehicule autonome. Deşi aceste aplicaţii funcţionează în prezent în centre de date, ele s-ar putea muta rapid la marginea reţelei pentru a reduce latenţa şi a evita blocajele de procesare", a declarat Wesley Lim, vicepreşedinte al diviziei de software şi soluţii digitale pentru Vertiv. "Implementarea unei soluţii de monitorizare securizate, uşor de utilizat şi accesibile web, precum Environet Connect, ar îmbunătăţi vizibilitatea operaţională şi ar maximiza timpul de funcţionare pentru mediile la distanţă."

Environet Connect este accesibil atât clienţilor direcţi, cât şi partenerilor MSP (Managed Service Provider) din canalul de distribuţie. Acesta acomodează toate tipurile de utilizatori şi este conceput pentru a servi mai multor chiriaşi (multi-tenancy), simplificând procesul pentru parteneri şi clienţi.

Vertiv oferă o serie de servicii pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor Environet Connect, incluzând instruire software, birou de asistenţă pentru clienţi şi gestionarea activelor. Serviciile includ niveluri ierarhizate, acoperind suport tehnic, actualizări de firmware, aprovizionarea dispozitivelor şi monitorizarea la distanţă.

Recent, Vertiv a anunţat portofoliul său complet pentru implementările de procesare de înaltă performanţă (HPC) şi AI, Vertiv 360AI. Soluţiile includ energie, răcire, carcase, servicii end-to-end pe tot ciclul de viaţă şi gestionare digitalizată. Vertiv Environet Connect permite o interfaţă comună pentru soluţiile din ecosistemul AI.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb