Vertiv îşi extinde portofoliul de UPS monofazat pentru reţele IT distribuite şi Edge Computing în Asia, EMEA şi America Latină

F.D.
Companii / 23 iulie

Vertiv îşi extinde portofoliul de UPS monofazat pentru reţele IT distribuite şi Edge Computing în Asia, EMEA şi America Latină

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a introdus astăzi capacităţi între 1 kVA şi 3 kVA pentru Vertiv Liebert® GXE, o sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) online cu dublă conversie, monofazată, pentru aplicaţii de 230 V, concepută pentru a susţine aplicaţiile critice implementate la marginea reţelei, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Prin adăugarea noilor modele, familia Liebert® GXE este acum disponibilă într-o gamă completă de capacităţi de la 1 kVA până la 10 kVA şi este gata pentru livrare imediată din stoc în depozitele din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), Asia şi LATAM.

UPS-ul Liebert® GXE 1-3KVA este disponibil într-un model compact doar turn sau într-un design flexibil de tip rack/turn convertibil şi oferă eficienţe ridicate de până la 91% în modul online şi până la 96% în modul ECO. Dispune de un sistem de management al bateriei care suţine o durată de viaţă prelungită a bateriei şi minimizează nevoia de înlocuiri. În plus, factorul său de putere de ieşire de 0,9 permite conectarea mai multor sarcini active într-un spaţiu dat, în timp ce tehnologia sa online de dublă conversie protejează echipamentul în cazul perturbărilor de putere.

Modelele de rack/turn Liebert GXE oferă o durată de funcţionare scalabilă pentru aplicaţiile care au nevoie de rezervă extinsă în timpul întreruperii reţelei de curent alternativ, realizabilă prin adăugarea a până la patru cabinete externe de baterii şi un timp de reîncărcare rapid, datorită încărcatorului său intern puternic de 6 A. Bateriile VRLA înlocuibile la cald pot fi manevrate de utilizator fără a fi nevoie de personal calificat sau de oprirea sarcinilor, asigurând o funcţionare fără probleme şi costuri de întreţinere reduse.

Liebert GXE dispune de un afişaj LCD intuitiv care oferă informaţii despre starea UPS-ului, facilitând instalarea şi funcţionarea fără efort. Această unitate oferă capabilităţi de monitorizare de la distanţă, permiţând acces comod la infrastructura IT prin intermediul cardului opţional Vertiv Liebert® Intellislot Unity Communications, împreună cu o descărcare gratuită a software-ului Vertiv Power Insight. În cele din urmă, Vertiv oferă o gamă largă de service, inclusiv extensii de garanţie limitată, pachete Power Emergency şi alte opţiuni, în funcţie de ţară şi de modelul de UPS.

"Avansarea rapidă a digitalizării, inclusiv AI şi dependenţa în creştere de serviciile de date, face ca alimentarea continuă să devină din ce în ce mai crucială pentru toate afacerile, chiar şi la marginea reţelei", a declarat Andrea Ferro, vicepreşedinte pentru canalul de distribuţie, IT şi aplicaţii edge la Vertiv în EMEA. "Liebert GXE oferă o protecţie de încredere şi eficientă din punct de vedere energetic, ajutând afacerile mici şi mijlocii să susţină operaţiunile în aceste aplicaţii distribuite."

UPS-ul este disponibil cu o gamă cuprinzătoare de extensii de garanţie limitată şi programe de service concepute pentru sisteme UPS monofazate. Aceste programe de servicii sunt disponibile în anumite ţări; vizitaţi Vertiv.com pentru disponibilitate specifică sau contactaţi reprezentantul local.

Resellerii EMEA din ţările participante pot câştiga puncte prin Programul de stimulare Vertiv (VIP) pentru diverse activităţi, inclusiv vânzările de Liebert GXE şi alte produse din portofoliul canalelor de distributie IT al Vertiv. Acest program permite partenerilor să câştige recompense fără efort, fără a fi nevoie de raportare. Punctele bonus sunt adăugate lunar pe Vertiv Partner Portal, iar partenerii trebuie pur şi simplu să se conecteze pentru a le revendica.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb