Vertiv lansează noul micro centru de date cu sistem Plug-and-Play pentru Edge computing în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa

G.U.
Companii / 18 mai 2021

Vertiv lansează noul micro centru de date cu sistem Plug-and-Play pentru Edge computing în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a prezentat astăzi Vertiv VRC-S, un micro centru de date preasamblat, conceput pentru a oferi o instalare rapidă şi simplă la marginea reţelei şi pe alte site-uri IT mici, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Disponibil acum în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), Vertiv VRC-S încorporează o unitate rack de distribuţie a puterii (rPDU), sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Vertiv Liebert GXT5 certificată Energy Star 2.0, senzori de monitorizare şi software, dar şi cel mai recent sistem de răcire al rack-ului Vertiv VRC într-un rack IT extrem de eficient, all-in-one.

"Alegerea şi instalarea unui micro centru de date nu a fost niciodată mai rapidă sau mai simplă şi poate fi testată prin noua noastră aplicaţie de realitate augmentată," spune Alex Pope, vicepreşedinte al soluţiilor de rack integrate pentru Vertiv în EMEA. "Vertiv VRC-S este o soluţie plug-and-play foarte eficientă, care poate fi livrată la locaţia dvs. cu UPS-uri integrate, care alimentează atât răcirea în rack şi ventilaţia de rezervă, cât şi distribuţia de energie pentru activele IT, cu monitorizare precablată, ce oferă o conexiune simplă la unitatea de putere şi reţea. Noul produs este un rezultat al inovaţiilor Vertiv şi a celor mai recente investiţii în cercetare şi dezvoltare, care vor aduce, progresiv, pe piaţă mai multe soluţii de micro centre de date."

Potrivit sursei citate, Vertiv VRC-S este ideal pentru implementări Edge precum cele din magazine şi din segmentele de distribuţie, transport, asistenţă medicală şi aplicaţii industriale uşoare, fiind disponibil într-o serie de modele standard pre-construite, care pot fi livrate în câteva zile şi instalate în câteva ore. Micro centrul de date Vertiv VRC-S poate fi testat în mod virtual prin cea mai recentă aplicaţie Vertiv XR, noua aplicaţie mobilă AR care permite utilizatorilor să se angajeze într-o explorare imersivă a tuturor componentelor unităţii, ce dezvăluie în acelaşi timp modurile de funcţionare şi caracteristicile cheie care sunt invizibile cu ochiul liber, dar oferă funcţionalităţi complete ale sistemului, unice pe piaţă. Mai multe informaţii despre experienţa AR care dă viaţă produsului Vertiv VRC-S sunt disponibile pe site-ul Vertiv, în timp ce aplicaţia Vertiv XR poate fi descărcată gratuit de pe Google Play (Android) şi Apple App Store (iOS).

Micro centrele de date sunt concepute pentru a sprijini aplicaţiile de calcul Edge - adică acolo unde este nevoie de resurse de calcul critice, cu amprentă mică. Spre deosebire de centrele de date modulare prefabricate, care sunt de obicei instalaţii independente mai mari, amplasate în afara clădirilor principale sau în locaţii aflate la distanţă, micro centrele de date - de dimensiunea unui rack IT standard - pot fi puse în funcţiune în birouri, clinici, magazine sau în alte spaţii comerciale sau industriale. Vertiv VRC-S este pre-proiectat şi integrat din fabrică pentru a oferi fiabilitate maximă, eficienţă şi viteză de implementare.

Conform comunicatului, carcasa Vertiv VRC-S utilizează un pseudo hot - cold aisle în interiorul rackului pentru un flux de aer eficient şi prevenirea supraîncălzirii. Unitatea de răcire montată în rack de pe Vertiv VRC-S este proiectată special pentru sarcini IT de calcul Edge. Prin utilizarea ventilatoarelor cu viteză controlată în combinaţie cu un compresor cu viteză variabilă, unitatea adaptează capacitatea de răcire la disiparea efectivă a căldurii IT, minimizând astfel consumul de energie. UPS-ul Vertiv Liebert GXT5 online cu dublă conversie de înaltă eficienţă oferă o putere continuă tuturor componentelor integrate, inclusiv sistemului de răcire de 3,5 kW şi ventilaţiei de rezervă. Vertiv Geist rPDU asigură distribuţia de energie cu control individual de la distanţă al prizelor de alimentare şi include software-ul Vertiv Intelligence Director pentru a furniza monitorizarea şi gestionarea întregului sistem de alimentare şi răcire, de la distanţă printr-o singură adresă IP pentru monitorizare, control şi întreţinere.

Vertiv VRC-S are o garanţie de trei ani, aplicabilă pentru întregul sistem. Serviciile de instalare şi mentenanţă preventivă sunt disponibile prin intermediul echipei locale Vertiv, dar şi prin intermediul distribuitorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb