Vertiv lansează soluţia Vertiv MegaMod CoolChip

F.D.
Companii / 31 iulie

Vertiv lansează soluţia Vertiv MegaMod CoolChip

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a lansat astăzi Vertiv MegaMod CoolChip, o soluţie de centru de date modulară prefabricată (PFM) echipată cu răcire lichidă, concepută pentru a permite o procesare AI eficientă şi fiabilă. Soluţia poate fi configurată pentru a susţine platformele furnizorilor de top de procesare AI şi poate fi adaptată la cerinţele clienţilor. Prin îmbinarea calităţii şi eficienţei procesului oferit de fabricarea offsite cu cele mai bune tehnologii pregătite pentru AI, MegaMod CoolChip poate reduce timpul de implementare a infrastructurii digitale critice AI cu până la 50%, conform unui comunicat de presă al companiei.

Bazându-se pe experienţa Vertiv în dezvoltarea altor centre de date modulare prefabricate, MegaMod CoolChip este proiectat să răspundă cerinţelor specifice ale procesării AI printr-o soluţie la cheie care integrează tehnologia Vertiv CoolChip pentru a sprijini răcirea lichidă direct-to-chip, protecţia şi distribuţia energiei de înaltă eficienţă, şi alte tehnologii critice de infrastructură digitală. Soluţia este disponibilă la nivel global şi poate fi utilizată ca o modernizare modulară a unei clădiri existente sau ca un centru de date nou, de sine stătător, care permite sute de kilowaţi pe rând şi mai mulţi megawaţi cu unităţi prefabricate.

"MegaMod CoolChip este o soluţie de infrastructură digitală critică complet echipată pe care clienţii o pot implementa rapid şi cu încredere", a declarat Viktor Petik, vicepreşedinte al soluţiilor de infrastructură Vertiv. "Asamblarea din fabrică şi testarea într-un mediu controlat ajută la accelerarea timpului de construcţie, precum şi la asigurarea controlului asupra costurilor şi graficelor de implementare. Adăugarea acestei soluţii la portofoliul nostru oferă mai multă flexibilitate pentru a accelera cu succes AI."

Proiectat pentru procesarea AI

Conform celor mai recente cercetări ale Omdia, cererea pentru soluţii prefabricate modulare şi micro centre de date a fost accelerată de AI, Vertiv fiind citat drept lider global. Inginerii Vertiv au aplicat lecţiile de succes învăţate despre soluţiile prefabricate şi nevoile implementărilor AI pentru a dezvolta soluţiie Vertiv MegaMod CoolChip, în scopul sprijinirii cerinţelor AI de astăzi şi de mâine. Caracteristicile cheie ale soluţiei includ:

Procesare de înaltă densitate: MegaMod CoolChip susţine sisteme IT de la furnizorul de procesare AI ales de client, inclusiv platforme de procesare accelerate, integrate în rack-uri de echipamente având conducte integrate şi unităţi de distribuţie a energiei în rack (rPDU) Vertiv de înaltă densitate. Rack-urile integrate selectate de client de la furnizorii de procesare AI pot fi, de asemenea, consolidate în unităţile prefabricate.

Infrastructură de răcire cu lichid de înaltă densitate: Chiller-ele şi unităţile de distribuţie a răcirii (CDU) Vertiv asigură o gestionare sigură şi eficientă a fluidelor de răcire către şi dinspre rack. MegaMod CoolChip foloseşte răcirea direct-to-chip pentru procesoare şi GPU-uri de mare putere, gestionând îndepărtarea căldurii de la componentele care nu sunt deservite de plăcile direct-to-chip reci. Echilibrul dintre răcirea cu lichid şi cea cu aer este adaptat designului platformei de procesare AI pentru a optimiza eficienţa.

Protecţie şi distribuţie a energiei de înaltă eficienţă: Tehnologiile de alimentare Vertiv asigură protecţie şi distribuţie a energiei de la reţea la rack, inclusiv busway, dispozitivele de comutare şi compatibilitatea cu sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Vertiv Trinergy şi soluţia Vertiv PowerNexus de înaltă eficienţă, care reduce amprenta la sol a sistemului de alimentare prin cuplarea strânsă a UPS-ului şi a comutatorului (switchgear).

Asamblare modulară: MegaMod CoolChip este livrată în unităţi prefabricate, inclusiv carcasa clădirii şi toate sistemele de construcţie, care sunt asamblate la faţa locului. Este disponibil şi în unităţi montate de sine stătător, oferind opţiuni flexibile pentru noile construcţii, modernizări şi extinderi. Toate acestea sunt integrate într-un mediu de fabrică curat şi controlat, atenuând riscurile din timpul proceselor de asamblare şi testare.

Responsabilitatea unei singure surse: De la consultarea iniţială până la configurare, fabricare, instalare, punere în funcţiune şi service pe întreg ciclul de viaţă, Vertiv gestionează toate aspectele dezvoltării soluţiei pentru a eficientiza procesele, reducând cerinţele pentru resurse din partea clienţilor şi oferind eficienţă a costurilor şi a graficului de implementare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb