VICTOR PONTA: "Dragnea, în dosarul «Teldrum», victima propriei lăcomii şi a mentalităţii de grup infracţional"

G.F.
Politică / 16 noiembrie 2017

Victor Ponta

Victor Ponta

Fostul premier al României, Victor Ponta, a declarat că Liviu Dragnea este, în dosarul "Referendumului" o vicitmă a "sistemului", în timp ce dosarul "Teldrum" este consecinţa propriei lăcomii.

Victor Ponta a scris pe Facebook: "Eu cred că şi Grindeanu şi Teodorovici şi eu greşim tot explicând ceva ce este clar pentru orice om cinstit - că am fost chemaţi ca martori conform legii şi am spus doar ce ştim conform legii ( ceea ce trebuie să facă orice om într-o ţară normală)!

Problemele de fapt sunt altele: 1. Propaganda lui Dragnea aruncă cu aceste mizerii în foştii premieri sau miniştri pentru a ascunde fondul problemei - acuzaţiile OLAF şi cei 21 milioane de euro fraudaţi din fonduri europene şi plătiţi din banii Bugetului de Stat/ deşi realitatea este altă poţi să încerci să îi minţi pe membrii PSD că de fapt toată tărăşenia rămânea ascunsă dacă nu îi chema martori pe Ponta, Grindeanu, Teodorovici sau Şova - ceea ce este o manipulare sinistră. 2. Gândirea mafiotă care stăpâneşte acum Conducerea PSD este următoarea : nu contează dacă Teldrum a furat sau nu banii, contează să nu spună nimeni nimic despre asta! Vinovat nu este hoţul care fură ci martorul care spune ce a văzut când e chemat la Poliţie??? Niciunul din "acuzatorii" lui Dragnea nu a ştiut să răspundă la întrebări simple : dacă eşti citat că martor la DNA te duci sau nu? Dacă te duci şi te întreabă ceva de Dragnea spui adevărul sau minţi? 3. Problema de fond a PSD este apărarea dincolo de limita bunului simţ a unor oameni care au încălcat legea cu adevărat, au deturnat bani publici, au averi uriaşe şi bogăţii nejustificabile/ în campania din 2014 îmi amintesc exact cum Klaus Iohannis nu a zis niciodată că eu sunt corupt - dar mi-a arătat mereu lista cu baroni şi bogătaşi pesedişti ( în frunte chiar cu Dragnea) pe care eu îi apărăm împotriva sentimentului general - şi aşa a obţinut voturi multe de la oameni exasperaţi de abuzurile unor asemenea oameni din PSD pe care Partidul îi apară cu orice preţ! Dragnea în dosarul «Referendumului» este o victima a Sistemului/ în dosarul «Teldrum» este doar victima propriei lacomii şi a mentalităţii de grup infracţional! Daca PSD nu a învăţat nimic din Alegerile Prezidenţiale din 2014 eu am învăţat / o să apară mereu oamenii nevinovaţi victime ale abuzurilor unui Sistem greşit / nu o să mai apar niciodată baroni lacomi care au crezut legea şi oamenii sunt simple instrumente cu care ei şi familiile lor să se îmbogăţească fără ruşine!".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. VAd ca mintea/cea de pe urma/ incepe sa rasara si in PSD/

    Bravo tovarasi dar mai trebuie sa treaca ceva timp pina va spalati denumirea de HOTI  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb