Victor Ponta spune că Lucian Isar va fi premierul propus de PNL

Ionuţ Stănescu
Ziarul BURSA #Politică / 16 septembrie 2016

Victor Ponta

Victor Ponta

Lucian Isar: "Pokemonul Ponta nu are astâmpăr deloc!"

Fostul premier Victor Ponta şi economistul Lucian Isar au avut un schimb de replici, ieri, pe Facebook.

Ponta a scris că Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, va fi propunerea de premier cu care liberalii se vor prezenta în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Fostul premier a postat, pe pagina sa de Facebook: "Tovarăşa Alina Gorghiu Dej are idei puţine şi fixe - s-a prins şi ea după un an că Guvernul de Tehnocraţi e un dezastru şi acum o să înceapă să strige din toţi bojocii «Cioloş - Demisia». Mă întreb şi eu ca simplu cetăţean - ştiu că tot visează Tovarăşa să fie propus distinsul său consort Lucică Isar Prim-Ministru (aşa fac ei planuri noaptea prin budoar) - oare o să strige şi atunci «Jos Isar»!?

Bietul PNL, bieţii liberali - cred că Bratienii se rotesc în morminte cu viteză de elice de Airbus!".

În replică, Lucian Isar a scris: "Pokemonul Ponta nu are astâmpăr deloc. În fiecare lună, îmi găseşte câte un nou loc de muncă. Ba la BNR, ba, mai nou, în fruntea Guvernului. Sunt unii care ar spune că toate aceste gânduri îi vin din propria experienţă. Că a ajuns şef la PSD şi, ulterior, Premier, datorită tatălui socru. Eu nu mă pronunţ, pentru că nu îmi stă în caracter să atac familia nimănui. Îi mulţumesc pentru grija pe care o poartă viitorului meu profesional, dar nu e cazul. Spre deosebire de domnia sa, eu am venituri cinstite şi o pregătire profesională solidă, atât în ţară, cât şi în străinătate. Vedeţi, domnule Ponta, dacă aţi fi făcut şi dumneavoastră o şcoală serioasă, fără să credeţi că textele altora sunt şi textele dumneavoastră, nu aţi fi depins toată viaţa de câte cineva. Nu aţi fi fost nevoit să vă împrieteniţi cu dl Ghiţă, să vă ducă la Dubai, sau să vi-l aducă pe Blair să daţi mâna cu el. Nu aţi fi ajuns nici în situaţia de a vă întoarce în genunchi la domnul Dragnea, cu speranţa că vi se va da ceva. Vă asigur că posibilitatea ca eu să fiu premierul desemnat al PNL - dacă aş avea un astfel de obiectiv profesional (ceea ce, iarăşi, nu este cazul nici acum, nici altă dată) - este la fel de mare ca nominalizarea dumneavoastră, după alegeri, ca Prim-ministru, de către Liviu Dragnea. Adică zero.

P.S.: Cu părere de rău, vă anunţ că atunci când voi avea nevoie de un îndrumător de carieră, nu voi apela la dumneavoastră. Mi-e teamă sa nu îmi faceţi propunerea de a lucra prin Kazahstan sau cu dl Ghiţă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb