VICTOR PONTA: "Vom depune cerere pentru înfiinţarea de grup parlamentar"

V.D.
Politică / 29 mai 2018

Victor Ponta (Sursa foto: Twitter)

Victor Ponta (Sursa foto: Twitter)

Partidul Pro România, fondat de Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu, va depune săptămâna viitoare cerere pentru înfiinţarea unui grup parlamentar, în prezent în formaţiune fiind 11 deputaţi şi senatori. De asemenea, fostul premier Victor Ponta a susţinut că partidul va avea şi un candidat la alegerile prezidenţiale.

Întrebat dacă senatorul PSD Ecaterina Andronescu este candidatul pe care urmează să îl propună Pro România la alegerile prezidenţiale, Ponta a replicat: "Poate fi. Nu am discutat. Pot să spun doar că dacă există pe partea dreaptă candidaţi foarte puternici, Klaus Iohannis şi domnul Tăriceanu, este obligatoriu să avem şi în zona de centru stânga un candidat puternic. (Ecaterina Andronescu - n.r.) este unul din candidaţii pe care i-am susţine din toată inima".

La evenimentul de prezentare a agendei politice a Pro Româania, Victor Ponta a prezentat şi echipa: fostul ministru al Finanţelor Ioana Petrescu, deputatul Gabriela Podaşcă, demisionar din PSD, fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicoiu, care a demisionat şi el vineri din PSD, Mircea Banias, Răzvan Cotovelea, Mircea Titus Dobre, Augustin Jianu, Mihai Sturzu, Cătălin Nechifor, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu. Secretarul general al Pro România va fi Alin Văcaru, deputat de Gorj, plecat din PSD din noiembrie 2017 pentru a se înscrie în partidul fondat de Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a spus că săptămâna viitoare Pro România va depune o cererea pentru grup parlamentar: "Suntem 11 parlamentri şi vor mai veni".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Si nu a pățit nimic?

    Sunteți 11 parlamentari care stați abuziv în Parlament? Ați intrat pe votul PSD dacă v-ați dat demisia sau v-a făcut vânt Dragnea trebuia să nu mai fiți în Parlament?

    Dacă d-na Andronescu v-a urmat înseamnă că si-a încheiat cariera politică? 

    1. De acord. Tradatorii din toate partidele nu mai merita increderea populatiei. Sa nu mai ceara votul! Din cauza tradatorilor avem instabilitate politica.

      Voua, PSD-istilor, va plac tradarea si tradatorii numai atunci cand sunt in favoarea voastra. Aveti o foame de putere (in esenta bani, fie ca este vorba de functii sau de bugete din banii publici) cum nu am mai intalnit la niciun alt partid ceea ce arata inca o data josnicia caracterelor care populeaza partidul si capuseaza natiunea..

      Pana acum nu v-a deranjat tradarea? Dar tradarea lui Dragnea fata de electorat nu va deranjeaza? Cei care au plecat tocmai au dovedit ca nu vor sa isi tradeze electoratul actionand alaturi de dragnea impotriva intereselor natiunii! Parlamentarii sunt platiti de natiune (si nu de dragnea) ca sa lucreze pentru natiune (si nu pentru dragnea). In consecinta, tradarea este la voi, la PSD dragnea (pentru ca ati ales sa lucrati in continuare pentru dragnea in speranta ca veti mai prinde un loc eligibil pe listele PSD-ului). Cei care nu doresc sa fie lacheii unei nulitati absolute (si acuzata de infractiuni) au ales sa paraseasca partidul (partea oarecum decenta a PSD-ului). Apoi va urma partea oportunista a partidului (cocosatii), cei care vor realiza ca nu vor mai ocupa pozitii eligibile pe listele partidului. Sper ca Ponta sa aiba suficienta verticalitate si sa nu ii accepte pe acestia (asa cum a facut PNL-ul cu cocosatii din PDL si a platit pentru asta la alegeri).  

    In sfarsit, Psd se imparte in doua: partea care stie sa scrie si sa citeasca si partea care stie sa pupe in dos. Ce viitor luminos!

    ..Na spus insa_NIMIC-a Victor-Viorel cite ceva si despre combaterea mai eficenta si limitarea efectelor Nocive si Toxice atit la nivel individual cit si la nivelul economiei, a NEPOTISMULUI_de toate felurile, aceasta Plaga si Eczema generalizata pe toata cuprinsul si intinderea patriei !!...Nimic na zis ! El insusi fiind 1 exponent si un promotor de virf a acestei metehne de tip oriental si Balcanic cu precadere, ca altfel nu si-ar fi trimes nevasta pe la Bruxelles__.....si cind ii auzi si pe unii si pe altii, unii chiar miliardari de top sau sef de banca zicand ca vezi doamne doar din cauza productivitatii scazute nu avem crestere economica si competitivitate la fel ca in West, iti vine sa arunci televizorul pe fereastra jos pe caldarim !!_____!!

    1. Bugetaro-miliardari.

    1. Foarte bine ca v-ati debarasat de Dragnea si lingaii lui - bila alba.

    2. Lipsesc noutatile (aceeasi oameni propusi in functii, care au mai fost dar nu au convins) - o mare bila neagra. 

    3. Niciunul dintre partidele actuale nu ar trebui sa includa numele tarii in titulatura partidului intrucat niciunul nu serveste cu adevarat Romania ci doar interesele de partid si ambitiile sau interesele personale ale membrilor sai. 

    Per total partidul este binevenit (si constituie un castig pentru tara) atat timp cat ramane un sut in dosul infractorului Dragnea (deocamdata unul mic, dar va creste in perioada urmatoare pe masura ce ne vom apropia de alegeri). Este inceputul sfarsitului PSD dragnea (care va avea soarta PNTCD-ului si a PDL-ului).

    Maimutoiul asta l-a rezolvat si pe Antonescu.

    Dacă e bărbat sa-si dea demisia din parlament ,doar e asa oripilat de locul din psd.

    Scârbă dra....lui. 

    De ceva timp , puie nu face altceva decat sa se creasca in greutate. Asta cu salariu de parlamentar , pe banii poporului. El a incercat sa iasa in evidenta prin diverse afirmatii care s-au dorit curajoase , de fapt ridicole.Mai nou , incearca sa incalzeasca o ciorba cu resturi din frigider sub denumirea de partid. Sa spunem lucrurilor pe nume : un om serios nu intra in Parlament sub sigla unui partid pentru ca apoi sa devina dizidentul acestui partid si a se duca in alta parte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb