VIDEO Încă o zi de proteste faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei

G.U.
Miscellanea / 3 aprilie 2021

Încă o zi de proteste faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei


Sute de protestatari s-au adunat din nou sâmbătă după amiază, în Piaţa Universităţii din Capitală, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de restricţiile impuse ca măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, transmite News.ro. Unii dintre manifestanţi flutură steaguri tricolore, în timp ce alţii care au afaceri sau locuri de muncă în domeniul HoReCa, au adus cu ei tigăi şi oale. Manifestanţii au pornit în coloană către Piaţa Victoriei, blocând parţial circulaţia.

Mobilizarea pentru acest protest s-a făcut pe reţelele sociale, iar cei care lansat apelul la participare propun organizarea celui "mai mare protest al ultimilor ani".

"Va fi protestul ce ne va scăpa de sub dictatură", declară ei.

Protestatarii folosesc fântâna de la Piaţa Universităţii drept scenă, în condiţiile în care unii dintre ei au adus boxe şi instalaţii de sonorizare. Unii manifestanţi flutură tricolorul, alţii au vuvuzele, în timp ce alţi protestatari, care au locuri de muncă sau afaceri în domeniul HoReCa, au dus tigăi şi oale, informează News.ro.

Mulţi dintre participanţi nu poartă masca sanitară şi nici nu păstrează distanţa faţă de persoanele din jur.

Jandarmii mobilizaţi pentru a asigura ordinea publică la această manifestaţie au împărţit celor prezenţi în piaţă pliante cu mesaje privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Manifestanţii scandează "Libertate!", "Jos trădătorii". La ora transmiterii acestei ştiri ei se pregătesc să plece în marş către Piaţa Victoriei.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Care o fi oare soluția protestatorilor? Virusul ăsta ucide, secțiile ATI sunt pline.

    E o situație grea pentru toată lumea, dar nu-i acum momentul mersului la restaurante...

    1. bai , postacule , nici acum nu te-ai trezit ? stii care este mortalitatea la acest virus care ucide , cum spui tu ? 1,7 % ! mai scutiti-ne de poezia asta , platita de guvern din banii nostri !

      Soluția este demisia guvernului și condamnarea publică a neomarxismului mondial ca sistem terorist îndreptat împotriva drepturilor omului.

      "Libertate" e cuvântul cheie.

      Vremea fascismului a spus! 

      Ai pus bine 'Libertate' ; la cat de cretini sunteti ea inseamna doar carciuma , barbut , stadion . Iar daca era fascism , pana acum erati beliti .

      Bre da prost mai esti - cum dracu ai ajuns la acest procent , asa din pleasna , sa zica lumea , uite , domnule , un om documentat ce spune , e acolo un fleac. In toata lumea se crapa , state puternice , democratii consolidate au dat cinstea pe rusine si au recunoscut ca au cam dat-o in bara cu desconsiderarea pericolului , si vine un frecea din romanica si da un procent ca el e documentat , ca toata problema e o...poezie.

      Ie conspirație Gogule, trăițar familia.

      E conspirație mondială la care sunt părtași toate guvernele, toate instituțiile media, toți doctorii și toți pacienții internați la ATI. De fapt nu sunt pacienți ăia, sunt actori plătiți de fiară și Bill Gates. Atât de dedicați sunt actorii ăia că mor pe capete doar ca să iasă planul FIAREI. Iar eu sunt un postac plătit de Ocultă. Chiar aseară m-am văzut cu Bill (așa îi zic eu, suntem buni prieteni) la o merdenea să-mi dea bănetul că postez pe Bursa. Nu vrea cu transfer electronic. E prea riscant și lasă urme. 

      Oculta mondială Gogule! Și aproape ne-ar fi și ieșit dacă nu erai tu și prietenii tăi. Și afurisitul ăla de Scooby Doo. Asta e... Acum avem surplus de cipuri și n-avem ce face cu ele.  

      E virus creat în laborator, modificat genetic sa adere mai bine la celula umană - adică bioterorism mondial în scopuri politice, totalitare pe planetă. Caută pe internet "virus gain of function" și o să-ți dai seama că acest virus e lucrătură la adresa drepturilor și libertăților fundamentale ale omului garantate de Constituție.

      vai , da ce pontos esti ! am borat de la glumele tale !

      Prost esti tu , ca inghiti doar minciunile de la televiziunile cumparate din Romania . roaga pe cineva , tarane , dupa ce dai apa la animale , sa te invete sa te mai uiti si la alte surse .

      Bre , desteptule , zi tu cu desteptaciunea ta , care este procentul de mortalitate ?

      Gogule dacă ai probleme cu boratul încearcă s-o lași mai domol cu beutura.

      Unde sa ma uit , la sosoaca / Cat priveste adapatul animalelor , este mai util decat sa fii un partar inchipuit doar din cauza ca stai la bloc

    am vazut ceva urat la protestatari , s-au pus in genunchi si au inceput sa se roage in fata guvernului . este umilitor si fara rost sa te rogi la acesti smecheri care nu cred in Dumnezeu , ii doare in cot . le reamintesc ca doar de frica stiu , nu de rugaciunile oamenilor , ai caror dusmani sint .

    Protestele sunt un test de infectare - majoritatea protestatarilor NU au purtat masca și nu au păstrat distanțarea fizică, deci ar trebui să-i ved pe toți la Urgente, la ATI?

    Hai sa vedem câți ajung acolo iar daca ajung sub 3% sa decretăm că acest virus este o mizerie totalitară !! 

    Tensiunea era prea mare , asa ca securitatea , a dat drumul la o supapa , ca sarea capacul de pe oala . dar asa cu lingurita , in Romania libertatea este dramuita cu lingurita , cu ajutorul media cumparata .

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb