Video News Network - platforma distribuţie ştiri video online

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 27 noiembrie 2008

Regia de publicitate CLIR Media, împreună cu agenţia de presă NewsIn lansează, în premieră pentru piaţa online din România, serviciul Video News Network-cea mai complexă platformă de ştiri video online dezvoltată şi implementată în România de firma româno-canadiană Onezonemedia.

Pentru prima dată în România, Video News Network reuşeste să ofere partenerilor săi din piaţa de on-line o soluţie completă de business, care se adresează, în egală măsură, companiilor care operează branduri on-line, consumatorilor de ştiri şi, nu în ultimul rând, firmelor care se află în plin proces de identificare a unor canale şi modalităţi eficiente de promovare.

Video News Network, reuneşte conţinuturile special create pentru consumatorii de internet ai Agenţiei NewsIn, soluţia performantă de administrare a videoinserturilor, furnizată de Onezonemedia, şi forţa de vânzări a regiei CLIR Media.

Stirile video sunt furnizate de agenţia de presă NewsIn şi sunt împărţite pe domenii de interes care respectă obiceiurile de consum specifice internetului, acestea putând fi accesate în site-urile partenere, folosind soluţii de vizualizare de ultimă generaţie.

Alexandru Dicu, iniţiatorul platformei, declară: "Principala caracteristică a platformei Video News Network este că advertiserii plătesc doar dacă video ad-ul este văzut, ceea ce permite un control total al bugetului. Un alt element esenţial pentru un advertiser îl constituie posibilitatea acestuia de a-şi targeta audienţa dupa website, domeniul de interes al ştirii, ora difuzării şi aşa mai departe. În plus, posibilitatea de a interacţiona cu user-ul, face din această platformă un pachet complet de distribuire a mesajului publicitar."

"Dincolo de avantajele evidente pentru cumpărătorii de publicitate, arată Cosmin Popa, director al Agenţiei NewsIn, Video News Network este o soluţie completă de business on-line, oferind site-urilor partenere accesul imediat la un conţinut de calitate, în care NewsIn a investit şi investeşte, dar şi posibilitatea concretă de a monetiza audienţa, ceea ce face din acesta un pas înainte în modul de a administra afaceri în mediul virtual".

Printre website-urile afiliate la platforma Video News Network se numără deja ROL.ro, Acasă.ro, Hotnews.ro, Ştirilocale.ro, Onlinesport.ro, Bloombiz.ro, NewsIn.ro, Newz.ro, Businesstime.ro şi altele, reţeaua urmând să se dezvolte şi în viitor.

Platforma Video News Network este vândută exclusiv de către regia CLIR Media; mai multe agenţii de publicitate ca The Group, Zed Digital, McCann sau Initiative Media şi-au arătat interesul în acest produs. "Dorim să propulsăm soluţii inovative de promovare în online-ul din România şi sperăm că în perioada imediat următoare să reuşim să ne poziţionăm cât mai bine în această piaţă. Paleta completă de vehicule media din portofoliu nostru (TV, print, radio & online) ne permit să oferim clienţilor noştri soluţii şi pachete de promovare foarte competitive şi customizate", a declarat Laurenţiu Ionete, director general CLIR Media.

Regia de publicitate CLIR Media a intrat pe piaţă la începutul lunii martie 2006 şi deţine în portofoliu o gamă variată de vehicule media - televiziune (Antena1, Antena2, Antena3, GSPTV, Telesport, Euforia TV), radio (Radio ZU, Radio România Actualităţi) şi presă (Confidential, 4WDrive, Top Gear, Good Food, Good Homes ).

NewsIn este cea mai nouă şi mai dinamică agenţie de presă de pe piaţa românească, parte a Grupului Realitatea-Caţavencu, acoperind un spectru larg de produse, de la fluxurile de ştiri, până la conţinuturile livrabile prin intermediul terminalelor mobile. NewsIn a dezvoltat şi o gama variantă de servicii profesionale, fiind singurul furnizor de "business intelligence" din România. NewsIn este primul furnizor din România de flux video, atât pentru posturile TV, cât şi pentru site-urile web.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb