VIDEO Protest eşuat la Cluj-Napoca împotriva inchiderii sălilor de sport

J.P.
Miscellanea / 28 martie 2021



Protest eşuat la Cluj-Napoca împotriva inchiderii sălilor de sport

Sportivii clujeni au încercat să organizeze, astăzi în intervalul orar 18:00-19:00, un protest împotriva măsurii anti-Covid de închidere a sălilor de sport dar s-a dovedit fi un eşec.

Peste 100 de persoane s-au adunat în centrul oraşului în intervalul stabilit.

Timp de o oră atât organizatorii cât şi protestatarii au stat uitându-se confuzi unii la alţii. Nu aveau pancarte şi nu au transmis nici un mesaj pentru autorităţi. În mulţime se auzeau doar şoapte precum "ar trebui să facem sport dacă ne-am adunat la protestul sportivilor", "ar trebui să strigăm ceva", "organizatorii ar trebui să ne spună ce facem aici", "nu a adus nimeni pancarte", "nu înteleg ce facem aici, mai stăm?".

După o oră, practic după ce protestul s-a încheiat deja din punct de vedere legal, la aparţia televiziunilor, organizatorii au încercat să se mobilizeze. Au început să discute cu protestatarii despre modul în care ar trebui să se desfăşoare acest protest. Sub presiunea televiziunilor aflate la faţa locului, au decis să strige în cor "deschideţi sălile". După 3 minute s-a lăsat iar liniştea şi mulţimea s-a dispersat. Organizatoarea protestului a declarat că va mai organiza unul weekendul viitor şi a rugat mulţimea ca data viitoare să vină cu pancarte şi cu un mesaj pentru autorităţi.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. ceva mai penibil nu am vazut ! asa zisul protest era de fapt un grup de papitoi , tranchilizati care stateau ca prostii cu mainile in buzunare si pareau loviti in cap . erau chipurile indignati ca nu puteau face fitness , asta era marea lor problema care-i deranja , in rest , toate erau bune . in orasul care colcaie de ong soros , nici ca se putea ceva mai ridicol ! bleah !

    1. Nu e doar despre sport, este și despre drepturile și libertățile fundamentale garantate de constituție.? E un protest pentru libertate, organizat de către sportivi. Încet ne întoarcem la comunism, și mai trist e faptul că voi "frați și surori" sunteți fuduli și stați acasă în confortul case voastre și comentați răutăcioși. ???? VĂ MERITAȚI SOARTA!

      ai vazut scena cu " protestul " de la cluj ? vorbesti pe langa subiect ! ai auzit tu de drepturi si libertati ? era vorba de salile de sport ! si asa cum se spune in art , vorbeau in soapta si pe deasupra au si fugit speriati de umbra lor . proteste adevarate , cu oamenii vii , nu momai , au fost la Constanta si Braila .

      da.

      pentru ca la constanta si braila sunt oamenii vii si mandri.

      sa nu te puna dracu sa superi un brailean ca nici Dumnezeu nu te intoarce de la sicriu!  

      ???????????? Tare comentariu! ????????????

    Daca nu au fost injurii, fumigene,scandal si bataie se consideta un protest "ratat"? Eu cred cu tarie ca nu! A fost un protest civilizat, care a respectat toate cele mentionate in autorizatia primita. A fost o intrunire a sportivilor educati, care au transmis autoritatilor ceea ce aveau de zis in momentul in care a aparut presa. Intrucat da, presa este legatura dintre oamenii simplii si autoritati. Bravo Cluj! Ai dat inca odata dovada de civilizatie si bun simt! #staystrong #stayhealty #stayfit !

    P.S. semnat unul dintre protestatarii "ratati"  

    1. mai, la un protest ....trebuie sa fie presiune, trebuie sa aveti viata in voi... sa tremure chilotii pe autoritati! Ca altfel bulangii aia nu va baga in seama si se uita la voi ca la niste ciurucuri inferioare!

       

      ...uite ...ca alternativa "civilizata" ... trimiteti , ma, un mail cu titlul subject "nota de protest"... nu va mai deranjati sa iesiti in strada, sa va traga curentul si sa raciti naibii ! :) ....protestati de acasa civilizat, cuminte, linistit... cu un mail! :)  

      Buuuoaaaaai! La protest e cu lupta si cu urlete maaaah ! Ca altfel porcii conducatori nu te baga in seama!  

      semnat: braileanul de la comentariul 1.3  

      Nu stiati nici ce vreti. Ati aflat ce vreti de la ziaristii de la Antena3 care v-au spus ce sa strigati si ce sa faceti. Ati facut roata in jurul lor, ati asteptat reflectoarele si semnalul ca sa incepeti,ati strigat de trei ori "deschideţi sălile!" si v-ati carat acasa. Asa se faceau manifestatiile in timpul lui Ceausescu., numai manifestatii civilizate. Maimutoilor! Actorilor!

      daaa, daa, la cluj in orasul sorosist , s-a inventat civilizatia ! sa stai ca o mortaciune cu mainile in buzunare , inseamna civilizatie , amaratilor ce sinteti , huoo nu bravo !

    Nici nu știați corect ora protestului. Mai și comentați aiurea!

    Ora a fost de la 18 la 19, cine a scris articolul "esuat" se vede ca a fost undeva , dar nu la protest. Oricum, foarte urâtă sustinerea voastra fata de acest protest.

    1. Prima intrebare: Daca nu a fost la protest, atunci cum l-a mai filmat?

      A doua intrebare: Ziaristii au vreo datorie sa sustina proteste?

      A treia intrebare: Chiar si atunci cand protestele sunt tampite? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb