VIDEOCONFERINŢA ELECTROMOBILITATEA / MARIUS MIROSLAV, CEO FASTPARK: "Ne propunem să venim în sprijinul celor care utilizează maşini electrice"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii / 19 mai 2021

Marius Miroslav

Marius Miroslav

Am creat un ecosistem smart prin care putem achita taxe pentru orice tip de parcare şi prin orice metodă de plată, a spus directorul fastPark

Furnizorul de soluţii pentru parcări fastPark îşi propune ca, prin sistemele sale, să vină şi în sprijinul celor care utilizează maşini electrice, inclusiv să-i ajute să plătească energia electrică, a subliniat Marius Miroslav, director general al companiei.

CEO-ul fastPark a spus: "Conform unui studiu făcut cu mai mult timp în urmă, circa 90% din viaţa unui autoturism personal se petrece în parcare, fie pe un loc personal, fie la birou. Noi, cu ajutorul digitalizării sistemelor de parcare, cu aplicaţia UPPARK, ne propunem să venim şi în sprijinul celor care utilizează maşini electrice şi să-i îndrumăm către cele mai apropiate staţii. Să le indicăm locul, să le indicăm tipul de staţie şi, de ce nu, să-i şi ajutăm să plătească electricitatea. Este o provocare în acest moment şi pentru noi, pentru că reglementările sunt încă la început în ceea ce priveşte revânzarea energiei electrice".

Conform directorului fastPark, în momentul de faţă compania este în discuţii cu mai mulţi producători astfel încât prin aplicaţia UPPARK să se poată face şi plata energiei electrice.

"Dorim să facem acest lucru nu numai pentru aplicaţie, ci şi pentru sistemele smart pe care le oferim pentru parcările închise şi pentru parcările publice (stradale). Împreună cu furnizorii pe care îi reprezentăm în România, căutăm un model pe care să-l folosim. Nici în plan internaţional nu s-a ajuns la un model bine definit, pentru că tehnologia este în continuă schimbare. Mulţi încearcă să încaseze la oră, la kilowatt, staţiile diferă (...). Încă nu a devenit standardizată taxarea energiei", a spus Marius Miroslav, adăugând: "Dar suntem conectaţi şi suntem dispuşi să integrăm orice fel de staţie de încărcare şi să o aducem în ecosistemul nostru. Din punctul meu de vedere, noi am creat un sistem unic în România, un ecosistem smart prin care putem achita diferite taxe pentru absolut orice tip de parcare şi prin orice metodă de plată".

fastPark este furnizor de soluţii integrate pentru amenajarea, dotarea şi administrarea parcărilor on-street şi off-street.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb