VIRGIL POPESCU: "Când trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni, îmi dau seama că facem bine ceea ce facem"

S.B.
Politică / 30 aprilie 2022

"Când trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni, îmi dau seama că facem bine ceea ce facem"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că îşi dă seama că ceea ce face este bine atunci când "trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni". "România va deveni independentă energetic. Şi asta văd că deranjează", adaugă el, potrivit news.ro.

"Când trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni, îmi dau seama că facem bine ceea ce facem. România va deveni independentă energetic! Şi asta văd că deranjează!", a scris Virgil Popescu, sâmbătă, pe Facebook.

Anterior, liderul AUR George Simion s-a referit la ministrul Energiei, tot într-o postare pe Facebook.

"Este Virgil Popescu un hoţ? Argumentaţi, vă rog, că pe mine nu mă cred deontologii...", a scris Simion.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat demisia lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei, după ce preţul carburanţilor a ajuns la 9 lei.

"După o liberalizare a preţurilor la energie care a dus la creşterea tuturor preţurilor din economie - generând nu doar o criză economică, ci şi una socială majoră, ale cărei efecte depline încă nu se văd - Virgil Popescu şi-a dat în petic din nou. De această dată, în criza carburanţilor. Ce se întâmplă în orice ţară civilizată, când promiţi ceva şi nu te ţii de cuvânt? Îţi dai demisia", a declarat deputatul AUR George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidul

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Nu ,ai alte handicapuri.

    1. Nu inteleg de ce Simion il face HOT pe acest AGAMITA DANDANACHE din fruntea ministerului Energiei. AGAMITA,nu este HOT,el,este doar un TRADATOR al poporului roman.Si nu este singurul TRADATOR din actuala conducere a romaniei.Sa o lum de sus in jos. Presedinte NEAMT. Sef la SRI,NEAMT. Catu ,Orban si Popescu,TRADATORII care au SARACIT romanii prin liberalizarea preturilor.Arafat,arab,a luat pe persoana fizica jumatate din Ministerul sanatatii si desi in timpul pandemiei,a furat pe rupte(asa zic procurorii),insa nu pot face nimic ca si in cazul coanei MITA BICICLISTA frantuzoaica din frunte sectorului 1,ajunsa primar prin FURTUL voturilor insa amandoi protejati de Iohannis. Acum,Romania,s-a pricopsit si cu alti TRADATORI,in frunte cu Ciolacu si Dancu,acest PACALA SRIst.Ciolacu,tot ii amageste pe cei 70% dintre romani ca PSD o sa le ridice nivelul de trai,insa el,lucreaza la FABRICA de COSCIUGE si CRUCI pentru acestia.Dancu,se autoproclama STAPANUL romanilor si a pus stapanire pe munca si banii acestora,dorind sa intre in istorie ca si cel care l-a "ucis" pe Becali,care vrea sa castige titlul de campion la fotbal.Am vazut ca cine indrazneste sa invinga echipele de fotbal din CLUJUL lui Dancu,plateste cu varf si indesat,daca nu ma credeti intrebati-l pe MIHALCEA cum a fost maltratat el si echipa lui la CLUJ. Acum,cei de la putere,au reactivato si pe KILERITAKIOVESI care a fost chemata in tara,sa ii aresteze pe DUCADAM si pe SIMONA HALEP,care au criticat suspendarea sportivilor rusi din toate competitiile,intrucat sportivii rusi,au inceput razboiul din ucraina. si ca sa fie masa bogata HOP si "americanul" CATU,care vrea sa bage Romania in razboi,promitand arme ucrainienilor.Nea VASALE,ce arme sa le trimitem bre,pisoale cu SOC.? Presa mituita de actualii guvernanti,se amesteca in razboiul din ucraina intaratandu-i pe teroristii rusi sa ocupe si Moldova,care chipurile trebuie sa fie aparata de "armata" lui Dancu.Probabil ca Dancu,v- apara Moldova cu CIOMAGARII de la CLUJ.Saraca TARA BOGATA intrata pe mainile unor TRADATORI.!

    AUR a gresit si s-a comportat ca un partidulet cu obiective minime , adica virgil popescu . asta-i vrajeala care o folosesc toti care acopera clasa politica facuta din hoti , adica nu sint vinovati toti care il sustin pe popescu ci doar virgil popescu . in curand o sa vedeti legea off shore aprobata de parlament adica de psd , pnl , udmr , usr si aur si atunci o sa inteleaga si prostii care este vinovatul adevarat .

    nu te scoti : ai acceptat mizeria OMV in Romania , si o accepti in continuare.

    Vezi Marea Neagra , vezi inchiderea Mintia etc 

    S-a trezit sa vorbeasca despre trompete, tocmai una dintre cele mai mari trompete din Romania ale Marii Resatari si nulitatea care a urcat la cer preturile din energie!

    Ce faci tu bine, incompetentule? Esti rupt de realitate? Tu crezi ca daca te critica AUR pentru ceva este semn ca faci bine ? Ce logica este asta? Sau incerci sa he prostest?

    Sper ca intr-o buna zi sa te vad la reeducare in Siberia tradatorule

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb