Virgil Stroia, noul CFO al BVB

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 august 2011

Virgil Adrian Stroia va ocupa, începând cu 15 septembrie 2011, postul de Director al Direcţiei economice (CFO) al BVB , care este vacant din 27 iulie a.c., potrivit unui comunicat al BVB. Virgil Adrian Stroia (37 de ani) are o experienţă în domeniul financiar şi de management de 11 ani, dobândită în cadrul reprezentanţelor locale ale unor companii de renume precum PricewaterhouseCoopers, Delhaize Group sau Mazars. Din 2009 a ocupat poziţia de Director Financiar în cadrul Happy Tour Group România, subsidiară a GED Eastern Fund II Spain. Virgil Stroia a absolvit Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Economie, şi deţine certificarea ACCA.

Opinia Cititorului ( 100 )

  1. Ole, Paiata nu na gasit altu mai bun. Si din provincie E

    1. Ca actionar al bvb sunt pozitiv surprins de aceasta schimbare. Tanasescu nu a stiut sa raspunda intrebarilor actionarilor, dealtefel destul de simple. E DEPASIT. Sa aprecieze faptul ca totusi a ramas in bvb pe o pozitie decenta.

      Nu mai stiu la ce AGA, dar imi amintesc ca dl. Andrei, in calitate de administrator, a criticat bugetul prezentat de BVB. Parca domnia sa era unul dintre sustinatorii schimbarii Dir. EC., nu? Vroia ceva modern si pe proiecte.

      asa e. S.A. era foarte nemultumit. Paote ar trebui sa faca ceva si legat de salariatii din BVB. sunt absolut incredibili. au unde lucra, dar toata ziua isi bat joc de BVB.

      Bravo! sunteti foarte buna!

      adica tineti oameni incomepetednti este firma voastra? mai incompetentule ce esti, pleaca in lume si lasane-ne

      stiu asta. dar multumescfrumos

      cu placere. stiu ca esti innebunita dupa laude, meritate sau nu.

      Ceva modern ca Paiata care nu face nimic? Hai sa fim seriosi, Bursa a functionat f bine timp de 15 ani. Dl.Andrei se referea la altceva.

      Salariatii sunt bine intentionati si decenti. Conducerea BVB nu le este pe plac si stiti de ce? De un an someaza, stau si nu fac nimic. Deci a cui este vina?

      Acesta este numai preludiu. Stiu si imi cunosc valoarea. Urmariti-va!

      Imi plac si ador laudele de la cei sinceri. Unde va situati?

      din respect pt. oameni ca Lavinia David, nu mai scrieti tampenii.. sunt oameni care muncesc in BVB. destui. ca o parte nu au nimic de facut, poate e din cauza situatiei economice actuale. nu vin clentii.

      mai e o categorie de salariati care nu fac nimic, dar astia pentru ca asa au fost obisnuiti de-a lungul vremii. astia sunt mai bine platiti ca primii. 

      de partea celor corecti

      Din respect pentru Lavinia care o exp,loatati la maxim va rugam sa parasiti conducerea. Si Lavinia nu munceste singura. Toata Bursa munceste alaturi de ea. Nu se poate altfel. Exista un lant. Dar fara paiata se poate.

      pai pana acum spuneati ca nu muciti nimic.

      cel mai bine platit din BVB este chiar Ionescu. Care evident nu face nimic. Mai mult, chiar incurca. Numai asa se explica ratarea Ofertei Petrom.

      Numai Andrei poate scoate Bursa la liman.

      La aga condusa de tine fraiere. daca nu stii du-te.

      Muncim la capacitate minima. De cand a venit Ionescu asta facem. cand era Farmache eram la capacitae maxima si s-a vazut. Cu asta ne ducem de rapa. Dar muncim

      adica, adica, sa moara mama cu firma voastra... mama mama. CE Incompetednt sunt.. nici nu stiu sa scriu... hahahaha

      Ba, dar chiar nu va e rusine sa va comparati cu Lavinia? Retardatilor si carpelor care sunteti. Pai tu baba trecuta, sau tu Liliana care nu ai facut nimic in viata ta, poate decat sa mananci, sau dementa de Daniela, pai bai amaratelor, sa va comparati vreodata voi cu oameni ca Lavinia. Nu v-ar fi rusine

      presupun ca "baba trecuta" o numesti pe rodina negoita, nu? nu te referi la dna Alexandru, sper.

      Care bursa atotstiutorule? Poate bursa svonurilor ca de BVB numai voi stiti. Asta nu e bursa este un simulacru

      Nu iti este rusine sa scrii despre colegi despre care nu stii nimic? De unde stii tu cine scrie si cum iti permiti sa faci o colega dementa? Esti cumva dr? Rusine mare

      Si daca Liliana se va intoarce in curand la BVB, ce parere aveti de asta?

    De fapt de cde si-au adus un nou CFO? Doar aveau unul ? Asta asa ca a vrut FS si Paiata? Domnule cum te cheama fugi dl de aceasta institutie si poate o iei si pe Maria Nicolae ca ne inebuneste de cast vorbeste.

    1. lasa-l mai sa vina. garantat nu va sta mult cand va vedea cei-i aici.

      pentru asta au cheltuit banii cu recrutarea? e de bine

      ROE, ROA, EBITA - Sunt hieroglife ptr Tanasescu.

      Dar codul bvb ce este ptr,.tine goagalul bvb? sau testele lui Andrei? sau planurile date de andrei?

    De ce a fost schimbat dl.Tanasescu? de fapt retrogradat? Nu este abuz? Nici discriminare?

    Este discriminare legata de varsta. Dl.Tanasescu eu cred ca este timpul sa faceti ceva. Sunteti discriminat si retrogradat. Ce vi s-a reprosat? Nu va lasati.

    1. ba eu spun ca greseti. bebe te duci direct in instnta si ii dai in judecata ptr.discriminare legat de varsta. altfel piezi vremea. instanta si daune. atat. sa nu le mai arda sa retrogradeze dupa atata munca asa un broker vai de capul lui.

      Stimati angajati ai BVB,

      chiar nu va e bine ca aveti un loc de munca? BVB e cumva mosia voastra? voi nu discriminati pe criterii de profesie? ce aveti cu brokerii? voi vorbi si cu altii sa cerem convocarea AGA pentru reducerea personalului. sunteti cam multi si foarte penibili. 

      stimate broker, va sustin, si eu sunt de acord cu convocarea AGA pentru reducerea personalului, mult prea inutil si incompetent ... si se pare ca au mult prea mult timp liber pentru comentarii imbecile, care denigreaza public imaginea bursei ...daca nu au de lucru, inseamna ca nu sunt buni de nimic si trebuiesc dati afara ...

      de acord si eu! afara cu frecatorii de menta. se pot angaja la CNVM daca vor sa stea degeaba.

      stimate broker, va sustin, si eu sunt de acord cu convocarea AGA pentru reducerea personalului, mult prea inutil si incompetent ... si se pare ca au mult prea mult timp liber pentru comentarii imbecile, care denigreaza public imaginea bursei ...daca nu au de lucru, inseamna ca nu sunt buni de nimic si trebuiesc dati afara ...

      ce legatura are varsta cu faptul ca tanasescu e cel mult UN CONTABIL . Dealtfel in timpul programului face contabilitatea si la alte firme. Il mai trimite pe cristi dobre pe la clientii lui.

      Bravo mai fosti colegi. Hai ca va iese pana la urma. Sa moara si capra vecinului, nu?!

      corect! si sa inceapa cu dg-ul si adjunctul sau ca si asa dorm pe foarte multi bani. chair prea multi pentru aceast institutie!

      nu mai amenintati inutil stafful!!! 

      Incercam pe toate fronturile. Asa se lucreaza in grup. PR de mare nivel avem.

      conducerea este frecatoare de menta si sta la Bursa pe multi bani. Nu trebuie mers la cnvm. Ionescu sta la bvb g\

      facem convocare pentru schimbarea conducerii, ca-ului . ei ne-au adus aici.

      BRAVO. Terapia o faceti tot in grup?

      Denigrare? Uitativ-va in Dex! Noi spunem adevarul, cei care denigreaza sunt: Ionescu, Paiata si Goagalul BVB.

      Noi discutam, dialogam cu ajutorul lui Make in acest forum. Este o forma noua care se practica si in multinationale. Paiata nu stie doar are " experienta internationala" nu-mi amintesc in ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

      Oare? Dar Paiata si protejata ce fac in timpul programului? Rusine! Bebe este super. Bebe fa cum ti-am spus in instanta direct pentru discriminare de varsta. Oricum mai ai un proces cu BVB ce mai conteaza unul, dar repet iti iei daune de nu are Ionescu de unde sa-ti dea, plus imaginea. Societate cotata!!!

      Adelina nu lucreaa pt.Fond tot in timpul programului? D-na Nicolae nu lucreaza ptr.casa tot in timpul programului? Chirtu nu lucreaza si la Fond si la BVB, hai sa fim seriosi, cati fac asa si numai in 8 ore.

      Dragule,

      Cel care iti pierde banii este Ionescu. Uitate-te la cat a scazut actiunea BVB de cand a venit si apoi iate-te de noi. Nu intelegi ca nu putem face nimic din cauza lui. Este incompetent si pace. Si sufera de minciunea si denigrare. El daca nu minte nu se simte bine, cum sew numeste ca imi scapa acum? 

      Dl.Tanasescu sunteti discriminat. Clar. consultati -va un avocat.

      Terapia o lasam in seama conducerii. Doar a venit desteptatorul Ionescu. Iar dupa venirea lui preturile au inceput sa scada. Deci go la terapie goagalul bursier

      vezi sa fii si actionar. noi salariatii suntem. daca esti un broker amarat ca Ionescu, du-te si nu mai convoca pe nimeni decat pe tine si pauza.

      daaaa, discriminare. Retardatii au gasit un nou cuvant pentru incompetenta lor si pentru faptul ca nu muncesc deloc: vezi doamne, sunt discriminati :))) vai de voi, v-a discriminat soarta, bai, nu bursa

      TU PR, Lilisor? Pai tu fetito nici macar nu stii de la ce vin initialele. Ptr informatia ta, sa stii ca nu inseamna placinta si rulouri

      Pai nu cauti si conectia cu centura? Poate asa ne dam seama.

      Nu va mai luati de Liliana. Nu este frumos din partea voastra.

      Liliana are 15 ani de Bursa. Nu este frumos sa o barfim si nu inteleg ce aveti cu ea? A plecat si gata. De ce o urasti asa mult mai fata?

      De prosta ce este. Doar stie ca sotul Lilianei poate afla imediat cine scrie. Liliana stai departe de aceasta individa.

      Stii tu? Ai invatat in Italia sau pe unde ai fost? Eu te sfatuies sa nu mai acuzi daca nu cunosti. Si stai in banca ta daca vrei sa mai ai servici. Nu se stie pe strada s-ar putea sa-ti cada o caramida in cap si sa regreti ca ai scris aici. Sau cand traversezi strada, mare atentie, vin vremuri grele!

      Liliana a fost data la o parte de Anca ca sa-i faca loc Narcisei. Narcisa ar trebui sa-i multumesti Lilianei toata viata. Si tu ce faci o barfesti pe unde poti. Nu mai sunt de acord cu tine si m-am saturat de barfele tale. De aceea am si plecat de altfel. Nu te mai suport si pace.

      vezi ca aici o dai in altele. nu mai ameninta. de fapt, voi aveti o problema patologica. ati innebunit, nu?

      cum puneti atata suflet pentru BVB, cand BVB nu a facut NIMIC pentru voi, de fapt!!!!!

      Propun sa facem un test la Bursa sapt.viitoare. Cine a a adus mai multa imagine pozitiva BVB si cine nu?

    Multi dintre angazati au fost treziti din somnul prelungit in care se aflau la bvb de "paiata" ,sau cum vreti voi fosti angajati sa-l numiti, macar are curajul sa faca ceva, sa wchimbe ceva. CATI DINTRE VOI ATI FOST ANGAJATI PRIN CONCURS? 0.

    1. Dl.Presedinte iar v-a jignit Paiata>>. Pai daca salariatii sau Bursa dormeau timp de 14 ani, Paiata incompetenta pentru ce sew mai zbatea sa vina la BVB? Toata " marfa" este de 14 ani, ma scuzati de cand a venit acest incompetent dormim. Ce a dus el??? Nu aud..nimic...fae de ras Bursa si atat! Regret salariatii nu dorm, salariatii sunt cu ochii pe tine. Iar dl.Presedinte a alergat pentru tot ce este acum in Bursa.

      Dar Paiata cum a venit? L-a adus Tepes dupa ce s-a rugat de dl.Farmache t5 ani. 5 ani a sunat la BVB ca sa vina. Pacat ca numai dl.Dan Paul l-a oprit. Se price la oameni dl.Paul. Din Pacate Tepes l-a tepuit la Bursa iar noi acum suportam.

      Adevarul este ca Farmache cam are o fata de adormit. Dar si asa a reusit sa aduca la cota cateva zeci de emitenti si a adus valoarea Bursei la 100 mil.euro. " hiperactivul" V Ionescu nu a adus nici un emitent la Bursa in 14 ani, a falimentat Austro-romul si de cand este el DG La bursa cotatia actiunii BVB a scazut masiv. Asta pentru ca a fost selectat si angajat prin concurs?

    CU SIGURANTA ..CEI CARE STAU SI SCRIU sunt tot directorasi sau alti sefutzi ..ptr ca executantii au mereu ceva de facut !asa mancatorie ca in institutia asta nu stiu dac am vazut!

    dar acest director ec ..nu TREBUIA SA DEA CONCURS?MULT L-AU CAUTAT ...CE ALTE FCTII DE CONDUCERE ECONOMICA A CA TURISMUL DIN ZILEL BNOASTRE ..ZAU DACA ARE VREO LEGATURA CU SPECIFICUL BURSEI! SI A CUI PILA O FI ? 

    1. da. si pentru el, pentru HR, pentru unii noi pe la Iulian Lupu sunt bani in buget. pentru cei care chiar luceaza in BVB , nu sunt.

      sunt pentru turneu in cipru, pentru prime si angajati cum ar fi cel nou. de ce este bebe dat afara?

      ce fine ironii. vezi ca bebe nu a fost dat afara.

      A fost cautat de 2 luni. Iti vine sa crezi 2 luni au platit firme de recrutare sa-l caute. Dar l-au gasit si nu alta. Dar Escu nu are nici o vina el este plastelina acolo.

      Bebe nu va fi dat afara niciodata. Nu are cum si pace. Poate Farmache si Ionescu a se puna si in cap. Iar eu stiu de ce!

      si noul director vrea in Cipru, ne face un turneu de cheltuim tot ce mai avem.

      de ce?

      Pentru ca asa vrea muschii lui. Bebe nu este un tip care sa fie iubit de colegi. El intodeauna a fost dupa caz ca si cel de sus, un punt negativ pentru el, dar a siiut sa-i contruiasa relatii. Dupa cum vezi Ionescule nu ai putut decat sa-l misti putin dar vom vedea ptr.cat timp. Eu cred ca va urca din nou iar tu vei pleca. Si nu spun prostii paiata de balta.

      Bebe este beton., Pacat ca nu a sustinut salariatii, pacat ca nu poate acest lucru, acum se intoarce totul. Nu se poate in viata sa faci ceva fara sa platesti. Nu a procedat corect nici cu fetele date afara, nici cu ceilalti, Bebe este timpul sa faci ceva sa platesti pentru toate cele rele facute.

      Tepes, undeva prin zona asta

      Politistul Soric si nu este gluma tocmai a dat Ministerul de Interne in judecata ptr.discriminare si a cerut daune peste 150 mii euro. este momentul tau.

    Toata marfa este adusa de colegii pana la venirea Paiatei. De un an ce a adus acest guru al pietii dar in defavoarea ei????? Face de rusine si pioata si brokerii ei. De aceea a si plecat din tara pentru ca nu il dorea nimeni si tot de aceea s-a intors.

    asteptam sa ajung acasa rapid sa scriu si eu ceva. problema este ca nu facem nimic si asta ne inebuneste. scrie pe site cu protejata dar adevarul il stim cu totii, ce a facut? a zugravit si atat, pai administrator avem si face treaba bine. avem nevoie de manager, de planificare, sa facem ceva, sa ne remarcam. El sta pe forum si denigreaza cum spune el, dar el denigreaza peste tot si si inbirouri si prin alte cercuri. Ce naiba toti stim ca a concediat fara evaluare, asa aiurea si totusi ce facem il sustinem impreuna pana cand?

    Ne ia cu Lavinia frarierul. Asa de mult o plac ca am pusa-o sefa in ultimul timp. Oricum noi ce naiba facem nu muncim? Exp.Lavinia nu imi place deloc. O fi buna ptr.ei de fapt el, dar pentru viata ei privata ce face? Dupa ce o vor termina o vor arunca la cos. Si el fata de cine are respect?

    1. voi chiar simtiti numai ura? cu fata asta ce aveti? ce treaba aveti voi cu viata ei privata?

      Nu mai fade tu pe fraierul ca ne-am prins de mult ca esti. Stii bine la ce ma refer. Cine a spus ceva de viata privata? Am spus numai ca de-a lungul timpului toti au folosit-o si intodeauna a fost chemata si din concediu de odihna ca sa acopere incompetenti asa ca tine. Toti se lauda cu ea si la fel toti ies cu ea in fata. dar ma bucur ca ea stie asta, dar se face ca nu-i pasa. Deci nu mai veni tu cu chestii de ura si prostii. Nimeni nu are nimic cu nimeni, cu exceptia ta Escule. Noi intre noi ne iubim si ne respectam dovada sunt intalnirile de seara numai intre noi de care uite protejata ta nu stie, ha, ha. Si vezi spune-i ca nu-i sta bine cu parul strans este stramba rau.

      Ca tine asa sa vorbim nu vrem. Alte cuvine nu stii, alte activitati nu ai, cea pe centura se pare ca s-a imprimat rau in vocabularul tau. Urat din partea ta. Ref. celellalte probleme nu ne intereseaza acest aspect si vezi de treaba ta.

      mai lasati-o in pace pe fata asta. nu v-a facut nimic. i-a luat locul Lilianei? Anca vroia sa o schimbe. ii lua locul oricum cineva. dar e mai harnica decat ati fost voi trei la un loc (CR, DD si RN). Cei din BVB nu stiu ca ea a ajutat tot timpul la orice eram pusi sa facem, indiferent daca tinea sau nu de meseria noastra?

      Si sa o faceti stramba... e o fata frumoasa. Ce nevasta-ta e mai frumoasa? 

      Pai daca muncea, noi de ce nu stim? Eu o stiam mai mult plecata. Imi amintesc de o intamplare pe vremea Ancai cand a venit in viizita o mare doamna a pietei de capital, a intrat in secretariat, s-a prezentat frumos, iar Narci dupa scaun, fara sa se ridice a intins manca prezentandu-se simplu Narcisa. Anca a inebunit in acel timp, spunandu-i unei colege adica Lilianei sa o invete cei 7 ani de acasa, ca de protocol nu putea fi vorba. Cand intra o persoana in birou te ridici, te prezinti cu nume si prenume, dar vai ce sa stie centurista. Legat ca tine locul..chiar ma faci sa rad, daca ea sa compara cu vreunul din fostii colegi, este vai de ea si vai de noi.

    Ma gandeam acum la noi la salariati si in acelasi timp mi-am amintit si de Steve Jobs si de mesajul lui care suna asa" salariatii nu stiu ce sa faca pana tu nu le arati". Ce ne arata noua Ionescu? Nimic. Ne ne-a aratat pana acum decat ura, prostie si incompetenta. ca sa nu mai spun de protejata lui. Este bine asa pentru noi?

    1. SPUNETI MERSI CA AVETI UN LOC DE MUNCA PE VREMURILE ASTEA !!!!!

      SI VOI SI CA...NU UITATI CA ROATA SE INVARTE SI UNEORI RAPID

      LA FEL SI INGAMFATU' ALA DE IONESCU ..RUSINE NENE. NU CONTABILITATEA ADUCE PROFIT LA BVB, CA DOAR NU VA APUCATI NAIBII DE EVAZIUNE 

      AAAAA.UITASEM, DOMNUL NOU ANGAJAT FACE DECONTURILE INTR-UN FEL PENTRU EXCURSIILE DIN CIPRU, EVIDENT CA TREBUIA EXPERIENTA PENTRU ASTA, VOI SALUTATI PRIVATIZAREA TAROM ACUM IAR EI OR SA VINA LA BVB PESTE 3 ANI CA ACUM NU E MOMENTUL. NIMIC NU FACETI NENE. CATE SOCIETATI CARE IAU FONDURI NERAMBURSABILE NU AU NEVOIE DE FINANTARE. CATE ATI IDENTIFICAT A FI POTRIVITE PENTRU INVESTITORI PT VREMURILE ASTEA?DE PROIECTE PE ENERGIE VERDE ATI AUZIT????BUSINESS NENE SI APOI CIPRU SI CONTABIL PT DECONTURILE DE CIPRU

      Mare dreptate aveti. Bravo si frumos spus si scris. Ati vazut ce au scris la nr.77 pariez ca este el sau protejata lui. Ce urat. La noi in BVB nu se vorbeste asa. De cand au venit astia doi s-a dus naibii totul. Dar roata se invarteste categoric.

      Devin fanul dvs. mai scrieti ca scrieti tare frumos.

      Cine Ionescu? Nu are timp pentru asa ceva.

      NU ATI VAZUT CA ARE INCA INCLINATIE? TZATZE CE SUNTETI.BRAVO MAKE, COMENTARIILE ASTEA VALOREAZA DE 1000 DE ORI MAI MULT DECAT UN RAPORT CURENT INTOCMIT,VIZAT, CORECTAT, APROBAT SI PUBLICAT DE BVB. ASTA E BURSA, ACESTIA SUNT ACTIONARII SI ACESTIA SUNT ANGAJATII. MULTUMIM FRUMOS. ACUM STIM TOT...SAU APROAPE

      NU, LA NOI IN BVB SUNT NUMAI FINETZURI DE OAMENI. UNUL SI UNUL. MAI TERMINATI DRACULUI O DATA CU TOATE CACATURILE SI, DE O PARTE SI, DE ALTA CA MA ENERVEZ SI SPUN CE STIU DESPRE FIECARE IN PARTE. SI EU CHIAR STIU MULTE DESPRE VOI SI VA URASC MAI MULT DECAT SUNTETI VOI TOTI LA UN LOC IN STARE DE ASA C EVA.

      NU STITI TOT NICI PE DEPARTE. DACA NU SE IAU MASURI LA NIVELUL CA AL BVB SA SE TERMINE PORCARIA DE PE ACEST FORUM, IL SUN PE MAKE , IL ROG SA O TRIMITA PE UNA DIN COLEGELE LUI SI II VOI SPUNE TOT. COMPLEXATILOR!

      Uite eu mor de frica. Eu te rog sa o chemi cat mai repede pe Stefania, dar sa asigur cele 3 surse. De la voi ne asteptam la orice, dar apoi vom merge in instanta. Cei care au probe suntem noi. Deci fara amenintari ca noi chiar vom pune in practica. Si daca esti asa tare de ce taci?

      tac, pentru ca mi-e mila de voi. si eu am probe. pentru tine, care bati campii cu instantele nu, esti prea neimportanta. dar pot sa incep cu marea fosta specialista in PR si firmele ei cu care facea evenimentele odinioara sau cu prietenii dnei Alexandru cu statiuni sau constructori de case? am si mai grele. dar n te privesc pe tine. eu vreau doar sa se termine cu ce se intampla aici.

    Faptul ca tu si protejata scrieti pe forum nu ne mira. Dar ca scrieti asa de murdar ne socheaza. Eu unul ma voi opri numai cand vor pleca cei doi. Pana atunci voi scrie mereu. Si astept prima mutare a BVB-ului si atunci sa vezi tata poze si informatii din BVB, garsoniere si altele. Atunci va trai si Canca-nul.

    1. Voi nu ati inteles. Nu va fi prima mutare a BVB ci a mea. nu ma intereseaza prostiile voastre cu informatii si garsoniere, cu siguranta nu au vreo legatura cu mine.

      repet, daca sunteti smecheri faceti ce aveti de facut ca sa nu mai suferiti, dar terminati cu ce se intampla aici. s-a ajuns mult prea departe. va faceti de ras, oricum rad toti de voi si spun ca nu stiau ca "sunteti asa de nebune."nu pot sa dau nume, dar credeti-ma spun asta despre voi brokerii la care v-ati plans, cei de la CNVM, etc.nu intelege nimeni problema voastra, pentru ca nimeni nu stie ce regim a fost in BVB. BVB si-a batut mult joc de oamenii de acolo (cu exceptiile pe care le stim), dar acum , datorita voua, in loc sa se inteleaga asta, toti rad si spun "doamne, cum i-o fi tinut Farmache pe toti nebunii astia?" eu nu o sa va mai scriu aici, mai mult decat pot sa va spun asta nu am cum, dar nu mai suport ce faceti aici. 

      Iarta-ma, dar nu te cred. Si eu stiue ce spun brokerii, si eu stiu ce spune cnvm-ul;, deci nu avem aceleasi surse. Nu stiu pe cine faci nebune, dar crede-ma suntem multi si ce facem aici? Dialogam si ne plangem, ce este asa de rau? Daca vrei si nu esti din gasca lor te invitam la o intalnire cu noi. Si nu s-ai batut joc nimeni de noi cu exceptia lui Ionescu. Ai vazut tu asa ceva pe vremea lui Farma, Anca..nu! Numai Ionescu ne-a adus in halul asta cand a taiat salariile numai cui a vrut el. El ne face de ras, nu noi. Intelege oricine ai fi Farma nu si-a batut joc de noi, numai arogantul de Ionescu. Regret ca esti atat de suparat!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb