VLAD VOICULESCU: "Am avut un mandat de 113 zile de ciocniri între mentalităţi"

S.B.
Politică / 16 aprilie 2021

"Am avut un mandat de 113 zile de ciocniri între mentalităţi"

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat, vineri că a avut un mandat de 113 zile de ciocniri între mentalităţi, precizând că în continuare se teme pentru oamenii din ţara asta, pentru cei văzuţi de politicieni doar ca electorat, dar şi pentru oamenii din sistem, potrivit news.ro.

El a afirmat că premieurl s-a transformat în primul epidemiolog al ţării. Anterior, el a mulţumit personalului medical, despre care a afirmat că "duce greul zilele acestea", echipei de la MS şi celor care i-au transmis gândurile lor, precum şi secretarului de stat Andreea Moldovan, demisă odată cu el de la MS, aceasta fiind prima sa declaraţie după revocarea de la Ministerul Sănătăţii.

Principalele declaraţii ale fostului ministru:

- Deschiderea şcolilor a fost un succes

- El a remarcat că a înstâlnit situaţia în care un premier trimite către Parchet date pe care nu le face publice. Am întâlnit un premier care dă un semnal că dacă vrei să aperi interesul public, dacă vrei transparenţă, trebuie să te temi, pentur că dacă deranjezi pe cine nu trewbuie, atunci sitemul va acţiona împpotriva sa/

- Am crezut că premierul numit de o coaliţie nu va folosi forţa pe care i-am dat-o pentru raţiuni politice

- Aşteptam decenţă de la politicieni şi de la presă, într-o perioadă în care mor oameni.

Am crezut că am ieşit din apoca epoleţilor, a privilegiilor nemăsurate. Cred că m-am înşelat.

- Mandatul meu s-a încheiat acum două zile şi a pus punct unui şir de 113 zile de mandat şi 113 zile de ciocniri între mentalităţi. Sunt aici să vă spun şi m-am gândit mult care să fie abordarea aş prefera să fiui sincer şi să vă spun că mi-e teamă petnru oamenii din ţara asta, pentru cei care au neviouie de ajutor. Mi-e teamă petnru oamenii buni din sistem care aşteptau o schimbare de multă vreme.

- Aveam experienţa din 2016 şi totuşi am găsit vulnerabilităţi şi probeleme infricoşătoare. Vulnerabilităţi la instituţii centrale şi din teritoriu, acestea vorbesc despre neputinţa coordonării, a unui sistem de a-şi servi cetăţeni. Aceste vulnerabilităţi nu sunt ale unui ministru ci ale unui sistem. Ai nevoie de timp, de oameni, de procese, de mentalitate.

- Am preluat un minister în colaps. Se vorbeşte mult despre imaginea unui ministru saul atul. Vrem să transmitem adevărul pentru oameni, dar instituţii nu se construiesc doar prin imaginea cuiva, doar prin comunicare, se construiesc cu echipe, aducând oameni buni, se construiesc cu timp, altfel în urma noastră nu rămâne nimic. Problema statului români rămâne capacitatea limitată a instituţiilor sale. Fiecare minut trebuie folosit pentru a strânge oameni şi a face echipe. Alegerile au trecut şi în guvern suntem o echipă care vrea cu adevărat să construiacă. Cred că am greşit în anumite aspecte şi când m-am aşteptat la o anumită decenţă când oamenii mor în fiecare zi, m=am aşteptat la decenţă din partea multor politicieni, cred că am greşti. Am crescut că premierul nu va folosi forţa pe care i-am dat-o pentru raţiuni care ţin de cariera sa politică. Cred că România are nevoie de politicieni care să acţioneze în interesul oamenilor şi să facă asta în fiecare zi. Am crezut că am ieşit din epoca epoleţilor, a privilegiile, cred că şi aici m-am înşelat. Suntem siguri că acesta este drumul.

- Vaccinarea este o ciocnire de mentalitate. Am insistat să fie făcută mai întâi pentru bătrâni şi bolnavi, altcineva a hotărât altfel. Nu am anticipat că vom avea mai multe centre închise pentru esenţial, pentru privilegiaţi decât centre deschise. Când am spus asta public, a trecut, când am arătat acest lucru cu date, a fost un gest de transparenţă, atunci am avut o investigaţie a unui corp de control a premierului României. Roomânia care şi-a asumat un anumit nivel de transparenţă.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. 113 zile de mentalități hitleriste...o rușine pentru poporul român.

    MAI MARE BUCURIE PE CAPUL POPORULUI ROMAN NU ESTE CA ACEASTA CIND ACESTI CRIMINALI ODIOSI SLUGILE LUI ANTICRIST ȘI SCLAVI GAY LOR DE LA BRUXELLES SE SFISIE, ÎNTRE EI. SA CURGĂ SINGE CUM A CURS LA COLECTIV CA ASA A VRUT CRIMINALUL ÎN SERIE IOHANES CA SA SE SIMTĂ CONFORTABIL. DE CE TE ASCUNZI CRIMINAL ULE ÎN SERIE, SATANIST, HITLERIST, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES. AI VĂRSAT SINGE NEVINOVAT, CA SA AI GUVERNUL TĂU. FUGI DE RĂSPUNDERE. DE JUDECATA LUI DUMNEZEU DREAPTA NU SCĂPAȚI CRIMINALILOR, SATANIȘTI LOR, HITLERISTI LOR SLUGILE LUI LUCIFER. VINE RĂSPLATĂ VOASTRĂ. HA, HA, HA. DUPĂ FAPTELE VOASTRE.

    greseti dragutza

    ciocnirile au avut loc intre cei 2 neuroni pe care ii posezi! 

    daca revezi toate evenimentele in care "ai aparut" nu te vei recunoaste nici tu!

    asa ca ia-ti iubita si refugiati-va in neant! 

    Cu alte cuvinte, cine n-are mentalitatile voastre neomaxist-sataniste, e impotriva voastra, nu-i asa, sobolane? Parca am mai auzit asta, la inaintasii tai bolsevici!

    "precizând că în continuare se teme pentru oamenii din ţara asta"

    Hahaha, ce tare! Adica, ti-e tema "pentru oamenii din ţara asta", pt ca nu mai esti in postura de a-i lichida in spitalele mortii si prin vaccinurile voastre criminale, nu-i asa? Lasa, nu-ti face griji, caci se vor gasi imediat alte Iude, care isi vor face "treaba"(cu vietile romanilor) si mai bine decat tine! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb