VLAD VOICULESCU: "Există un sistem care trăieşte din banii statului şi care este înţesat de sinecuri şi de interese"

S.B.
Politică / 17 aprilie 2021

"Există un sistem care trăieşte din banii statului şi care este înţesat de sinecuri şi de interese"

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că în domeniul sănătăţii există un sistem care trăieşte pe banii statului şi că sunt carnete de partid în mai toate structurile, în timp ce pregătirea unor directori de instituţii este slabă, informează news.ro.

"Există un sistem care trăieşte din banii statului şi care este înţesat aproape la fiecare nivel de sinecuri şi de interese care nu de puţine ori sunt legate de un partid sau altul. Ssta este o certitudine. În sănătate vorbim despre instituţiile principale, vorbim despre Ministerul Sănătăţii, vorbim despre Casele de Asigurări, vorbim despre Direcţiile de Sănătate Publică, vorbim despre Serviciile de Ambulanţă Judeţene, aproape în fiecare punct, oriunde calci, calci pe un carnet de partid", a declarat Vlad Voiculescu la Digi24, vineri seara.

Voiculescu a dat drept exemplu directorul DSP Timiş despre care a spus că are carnet de partid de la PNL şi că a propus carantinarea Timişoarei şi a localităţilor conduse de primari de la USR PLUS.

"Vrei să faci ceva, ţi se pare, nu ţi se pare ci ai date concrete că la Timişoara se impune carantina, directorul DSP de la Timişoara, de la judeţul Timiş, are carnet de partid de la un anumit partid. De la PNL în cazul de faţă. Directorul DSP propune carantinarea Timişoarei şi a localităţilor care au primari USR PLUS, le exclude de la carantinare pe cele care au primari PNL. Este noaptea minţii", a declarat Vlad Voiculescu.

De fapt, în acelaşi timp cu municipiul Timişoara, oraş condus de primar de la USR PLUS, au fost carantinate şi comunele Giroc - condusă de primar de la PSD, Dumbrăviţa - condusă de primar USR PLUS, Moşniţa Nouă - condusă de primar de la PNL şi Ghiroda - condusă de primar de la PNL.

Vlad Voiculescu a mai declarat că săptămâna trecută a fost evaluat directorul DSP Timiş, dar că "între timp a existat o intervenţie", referindu-se la schimbarea sa din funcţie.

"A fost evaluarea săptămâna trecută, făcută de doamna doctor Moldovan, rezultatele acestei evaluări se vor fi văzut, dar iată că între timp a existat o intervenţie", a declarat Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii a declarat că în ultimele săptămâni s-a făcut o evaluare a directorilor de DSP şi că în anumite cazuri aceştia sunt slab pregătiţi.

"În ultimele 2-3 săptămâni (s-a făcut evaluarea directorilor de DSP). Concluzia este: slabă pregătire profesională în anuite cazuri, carnete de partid aproape peste tot. Aveam de gând să organizăm concursuri, să deplitizăm spitale, DSP-uri, în următoarele luni. Am demarat concursuri pentru toate CJAS, adică vreo 45 miliarde de lei sunt principala sursă de bani din sănătate. Sunt convins că sunt supărări mari pentru că nu ştiu prea mulţi preşedinţi de Case de Asigurări care să nu aibă carnet de partid", a declarat Voiculescu.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. ...

    FETITA IMPOPO(U) TONATA ÎN TOATE GĂURILE BORTELITA O FACE PE NEPRIHĂNITA MĂICUȚA PE NOI. NU CUMVA MIINILE TALE PLINE DE SINGE DE LA NEVINOVĂȚII MUCENICI CARE IA-ȚI UCIS CU SINGE RECE ȘI FĂRĂ MILA ÎMPREUNĂ CU CRIMINALI DE LA GUVERNARE AU SEMNAT CONTRACTE GRASE ȘI PLINE CU SACI DE BANII. AI MUSTRĂRI DE CONȘTIINȚA. GHINION NU POȚI SA DORMI. AI COȘMARURI. ÎȚI APAR CADAVRELE ÎN VIS. SOARTA TA O VA AVEA TOȚI CRIMINALI DE LA GUVERNARE ȘI FOCUL IADULUI VA AȘTEAPTĂ ÎN VECI.. VOI SINGURI VATI ALES. NOI POPORUL ROMAN AM SUPORTAT NEVINOVAȚI ORORILE VOASTRE. HA, HA, HA TATĂL VOSTRU ANTICRIST RIDE DE VOI SLUGILE LUI LUCIFER. SA PLĂTEȘTI CA VAMEȘUL ZAHEU DESPĂGUBI FAMILIILOR CARE LEA ȚI DISTRUS ȘI ÎNDOLIAT CRIMINALILOR ÎN SERIE SATANIȘTI LOR.

    Sigur ca da , asa este ! iar tu , jegule , ai vrut sa aduci toate sinecurile si interesele la tine in buzunar si la usr , cel mai jegos partid de pina acum , mai jegos si decat pdl ! hai sictir !

    Nu este o surpriză ce se întâmplă la guvernare. Se pare că la noi coalițiile politice fac mai mult rău decât bine și asta pentru că îndată ce ajung la cârma țării aruncă la coș promisiunile electorale în detrimentul intereselor poporului, dar în favoarea celor de grup, de partid , de gașcă, etc. Vă mai aduceți aminte de experiențele C.D.. Alianței DA, USL ? Există în România o forță politică în stare să ducă țara la normalitate? Se pare că nu ! Mare păcat, pentru că, sunt convins , avem condițiile necesare.

    1. VAD CA LA nr 2 , AM UN VAR , CARE SCRIE , CAM CA MINE !!! ASA MARE , DAR MAI INVALMASIT !!! DACA TOVARASUL VOICULESCU , STIA CA E UN SISTEM CARE TRAIESTE PE BANII STATULUI , SI E INTESAT DE SINECURI , INTERESE SI NEAMURI , DE CE A TACUT MALC , PANA IERI-ALALTAIERI ??? CA N-A SCOS O VORBULITA , PANA N-A FOST PUS PE FORAS !!! PARCA NICI N-A EXISTAT , CA MINISTRU !!! APAREA PE URMA , DUPA CE ERA OGRADA , PLINA CU MORTI !!! SI DUPA FORAS , A STAT VREO 2 ZILE , CA SA NOTEZE CE AVEA DE SPUS !!! SA NU UITE , SARACUL !!! CE-A CAUTAT ACOLO ???

    Cât de corect și cinstit este acest Voiculescu!!!Văzând el că sunt carantinate doar localitățile conduse de USR PLUS, a stat mult și s-a gândit împreună cu doamna doctor Moldovan(de la PNL) să emită un ordin prin care să fie carantinate toate localitățile țării.Așa,ca să nu se mai supere nimeni!Țeapă!S-a supărat toată lumea.

    Toti sunt din partide politice.

    S - A TREZIT ÎN MIJLOCUL OCEANULUI CORUPT - post factum - ÎNTR - O BARCĂ ÎN DERIVĂ CA SINECURIST PE POST LA ,, STAT " ....

    TRĂIASCĂ ROMĂNIA BUGETARĂ.

    Pai asta inseamna reforma concursuri prste tot. Pt asta l-a executat. Omul in 6 luni avea oameni noi si cu experienta peste tot. Dar voi nu intelegeti. Locuiesc la Londra. Nu putem sa avem o tara cu trai decent cu oameni precum: Catu,Orban,Ciolacu

    1. Gelule stai acolo ca stai bine.Nu intelegi nimic dar te bagi.

      da , tu ce intelegi , ca n-ai spus nimic ca sa arati ca intelegi ceva ? tu de ce te bagi ? prostu , vede intotdeauna pe altul si mai putin pe el !

    Nimic nou : există de 31 ani , cu împrospătare , din 4 în 4 ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb