Vlad Voiculescu sugerează că numărul real al deceselor de coronavirus nu este corect raportat

S.B.
Politică / 16 aprilie 2021

Vlad Voiculescu sugerează că numărul real al deceselor de coronavirus nu este corect raportat

Vlad Voiculescu sugerează că numărul real al deceselor de coronavirus nu este corect raportat: "Îl rog pe prim-ministru să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL, cu privire la raportarea deceselor din spitalele Covid-19. Nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră arată că există diferenţe între numerele reale şi cele raportate."

Declaraţiile lui Vlad Voiculescu au venit la două zile după demiterea acestuia din fruntea ministerului Sănătăţii. Alături de acesta, la conferinţa de presă, a participat şi fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan, cea care a semnat ordinul prin care era modificată formula de calcul a incidenţei.

Vlad Voiculescu l-a atacat direct pe premierul Cîţu, despre care a spus că nu s-a consultat aproape niciodată cu Ministerul Sănătăţii, în schimb a stabilit targeturi. "Ne-am pomenit cu un premier care-şi bate joc de o echipă pe care nici nu a cunoscut-o, cum făcea odată Tudorel Toader", a mai adăugat acesta.

Totodată, în încheierea declaraţiei, Vlad Voiculescu a precizat că există indicii privind numărul deceselor asociate Covid şi cele raportate în mandatul fostului ministru PNL al Sănătăţii, Nelu Tătaru: "Avem un ministru interimar la minister, care nu ştiu cât timp are. O să îl rog să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL, cu privire la raportarea deceselor din spitalele Covid-19. Nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră arată că există diferenţe între numerele reale şi cele raportate".

Opinia Cititorului ( 26 )

  1. ...

    Iata ca prin conferinta de presa sustinuta de fostul ministru al sanatatii,vlad vasile voiculescu,acesta a confirmat oficial ca ROMANII,traiesc intr-o Tara care este condusa de niste MINCINOSI,care in loc sa se ocupe de Tara si Vietile Romanilor,prin minciuna si incompetenta duc Tara de rapa,iar romanii mor pe capete din cauza unei guvernari INCOMPETENTE .Cred ca romanii au inteles din declaratiile lui voiculescu ca sistemul medical este o MINCIUNA totala prin care Romanii sunt MANIPULATI. Raportari fictive de MORTI,de TESTE,de raportari afictive privind numarul de infectari in Tara ca sa isi poate da la "gioale",partidele de la putere intre ele.Tara nu este GUVERNATA ci FURATA ,MINTITA si BATJOCORITA,iar PRADATORII de la Putere se SFASIE intre ei pentru CIOLAN,sub RANJETUL satisfacut al lui IOHANNIS. Oare ROMANII nu au nici o vina.? EU,cred ca au o VINA foarte mare deoarece in loc sa vina la VOT au stat in case sau pe la CARCIUMI. Asa ca,acum SUPORTATI dragi Romani IGNORANTA voastra.!

    1. Ai dreptate,dar pe cine trebuia sa voteze? Erau alte optiuni , fata de vechile guvernari? Uite asa a aparut pe piata AUR,evident avand pe cineva in spate( nu spun cine) iar in cazul unor alegeri anticipate,aceasta organizatie ar putea ajunge la guvernare.

      chiar daca spui lucruri adevarate , pari cam prost . pentru ce sa iasa lumea la vot ? dintre cine sa aleaga ? tu ce ai fi ales , sida , sau ciuma ? sistemul nu permite la patrioti si oameni onesti sa acceada la varful puterii , decat celor , carora li se arata mereu pisica (dosarul ), santajabililor . ia-i pe rand , johanis cu casele , orban , mita + altele , ciolacu cu haysam , barna , fonduri europene fraudate etc .

      ...

      ...

      ai inteles pe dos prostule ! unde am spus eu ca trebuie votati astia de acum ? am spus ca lumea nu a iesit la vot , ca nu a avut ce vota , nici psd , nici pnl , nici usr . toate sint aceiasi mizerie . citeste de 3 ori ca pricepi greu si te repezi la injuraturi fara sa intelegi ce a vrut sa spuna omu'.

    dar nu spune si de ce!

    inca nu si-a declarat moartea neuronilor din dotare! 

    cata incapacitate de aurocontrol!

    pacat! 

    Vlad Voiculescu este un ticalos daca vorbeste despre ceea ce nu stie. Acum are pretentia ca stie cum actiona Tudorel Toader la Min Justitiei? De unde? Era prin zona. Ce tampit fara scoala si bun simt. Daca tacea in privinta lui Toader, filosof ramanea.

    ...

    imi doresc din tot sufletul , vb colegei lui , sa nu-l mai vad niciodata in viata publica pe acest personaj extrem de toxic , impreuna cu stafidita , indragostita de carantina !

    nesimtitule.Pleaca din viata publica.Asasin Economic.

    1. Ce bine ca nu e carantina si te poti ingramadi in orice mall ca un roman tipic dobitoc in timp de pandemie, nu? :)

      Zici ca nu stim cine i-a propulsar pe cei de la AUR in parlamnt.Stii si stim si noi cine i-a propulsat pe USR-PLUS.Si tu nu stii dar majoritatea romanilor stiu ca astia- PROPULSORII ,si a unora si a altora nu doresc binele nostru.Sa ne bucuram de sarbatori ca nu stim ce ne asteapta.Nu va bucurtati ca a-ti scapat de DIAMANTUL VLADUT,partidele lor au fost cele ce au mobilizat mii de romani la manifestatiile.neautorizate,in urma carora s-a instalat un guvern sustinut de o minoritate(ca si acum).Oamenii acestia sunt sustinuti material si psihic si sunt dependenti de cei cei sustin.In continuare lupta se va intensifica pana la victoria finala.Ei vor domina pe ruinele tarii.NU-i nimic lor,celor cei sustin le trebiue ruina sa poata curati mai usor,sa construiasca mai ieftin.vor avea si mai multi sclavi.Priviti cu cata inversunare lupta conducatorii tarilor esrtice:Polonia,Ucraina,Cehia etc,inpotriva celor ce ne-au pus piciorul pe gat.Vom ramane ultimi sclavi.Vai de noi.

      Romani dobi sunt cei care au votat aceste cangrene numite plusr si pnl. 40% (25+15) din 3 milioane de cetateni care au votat.

      daca ti-e frica, nu te opreste nimeni sa te autocarantinezi. nu te duce capul sa iti dai seama ce criterii ticaloase de carantinare aveau? cum sa pui ca si criteriu gradul de ocupare al paturilor?! asta e un conflict de interese cat casa, ca poti sa tii jos numarul total al paturilor, ca sa ai un % mare de ocupare. deci intrarea in carantina tine de bunovointa ministerului de a suplimenta nr de paturi! daca vor sa saboteze o anumita zona, pot sa tina tot la limita nr de paturi, ca sa fie indeplinit criteriul de carantina.

      nu te poti juca asa cu viata oamenilor sanatosi! ma simteam ca sclavul doamnei doctor moldovan. libertatea mea depindea de grila inventata de ei pe la sedinte. de grila inventata fara nici o baza stiintifica si fara nici o grija pt drepturile omului, doar pt comoditatea lor! sunt niste monstri. am votat cu usr acum in decembrie dar sunt cei mai mari monstri din ultimii 30 de ani. una e sa te fure psd, alta e ca astia sa iti ia libertatea. 

    In Romania sunt de 10x mai multe cazuri decat cele raportate oficial pentru ca lumea s-a speriat de hitlerismul autoritatilor (cele mai corupte din UE) si nu se testeaza asa ca avem milioane de purtatori de virus care umbla liberi si impart virusul in stanga si in dreapta.

    Lucrurile ar fi putut sta mai bine daca cel mai calic guvern din UE ar fi oferit teste si masti gratuite oamenilor cu cele mai mizerabile salarii posibile din UE.  

    1. te contrazic

      lucrurile ar fi putut sta mai bine daca medicina ar fi insistat pe cresterea gradului de imunitate care poate fi obtinut prim destul de multe caiI 

      din pacate s-a ales doar calea vaccinarii (inutile si pagubase) din interese globaliste care de fapt mascheaza o criza economica extrem de grava cu multe % in minu in majoritatea economiilor nationale!

      sa traiasca si infloreasca marii dirijori ai acestei plandemii la 2 m sub pamant SRL 

      Nu are medicina un astfel de interes, cum nu are guvernul mondial interes ca oamenii sa cultive o bucata de pamant si sa-si produca partial alimentele, trezeste-te la realitate.

      Criza economica e o gogorita.. ea exista doar in buzunarele fraierilor.. Pentru Bill Gates si pentru aia care incaseaza salarii babane de la stat crezi ca e vreo criza economica? Iti spun eu.. criza e pentru fraieri. Daca era criza, bugetele nationale dadeau faliment de mult si milioane de oameni erau deja in strada, de foame.  

      ai dreptate dar nu cred ca a inteles , omu crede ca salvarea e in teste si in masti , ambele inutile . despre masca e inutil sa mai spun ca o porti degeaba , doar pentru ca unul dintr-o mie stranuta , iar testele dau si erori si iarasi nu folosesc la nimic , pentru ca te poti infecta dupa ce te-ai testat , munca de sisif . pina acum lumea nu se testa si a fost bine .

    Bai baiatule habar nu ai ce vorbesti...Esti depasit de situatie si de evenimente...Ne faci tara de rusine handicapatule...Mars de aici bai somerule,,,Esti zero barat...

    Ce oameni rai pe aici. Il fac in toate felurile pe acest OM la care se inchina destui pluseristi/trepanati. Sa tineti cont de ceea ce a declarat filozoful neamului ”M-am îndrăgostit, la un moment dat, de cel care a fost ministrul Sănătăţii în guvernul tehnocrat. Mi se părea că e angelic şi l-am băgat în edificiul meu afectiv. Indiferent că el ştie sau nu. E un om minunat!”, a zis Gabriel Liiceanu într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

    1. O parere personala a unui om nu poate fi luata drept adevar suprem.:)))

      Tovarasii lui de trib au zis asta. Cei din tribul lui VVV zic ca idolul lor este OM, pur, vajnic luptator cu mafia pnl/psd care de data asta a marcat in lupta cu mafia plusr dar meciul de joaca.

      prefer mafia decat unii care sa ma tina in casa pt totdeauna. pt ca atunci cand vii ci criterii dintr-astea, teoretic poti fi tinut in casa pt o eternitate, pt ca incidenta poate sa nu scada niciodata sub 3 la mie. sau sa fie tot timpul un yoyo si sa nu iti poti face nici un plan si sa nu ai nici un orizont. si cica totul pt binele meu. pai daca eu vreau sa traiesc altfel, cine dracu sunt ei sa imi comande? cei carora le e frica se pot ascunde si fara ordin de la minister, ca oricum aia vor, sa se ascunda.

    Cred că sunt teme foarte importante ce e necesar a se discuta în primul rând în coaliție

    Integritatea e un atu al coaliției, se duce atunci......

    Avem președinte, ar fi necesar să se implice 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb