Vladimir Cojocaru nu mai supraveghează piaţa de capital

ŞTEFANIA CIOCÎRLAN
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 octombrie 2010

Vladimir Cojocaru, şeful Direcţiei Generale de Supraveghere a Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), a părăsit, recent, funcţia pe care a deţinut-o în ultimii cinci ani, fiind mutat la Biroul de Audit Intern al Comisiei. Locul lui Cojocaru a fost luat de Ciprian Copariu, fos-tul şef al Direcţiei Emitenţi.

Motive personale au determinat mutarea lui Cojocaru pe un post mai puţin solicitant, potrivit unor surse din Comisie. Vladimir Cojocaru a venit în CNVM la începutul anilor 2000, având, de-a lungul timpului, funcţii şi sarcini cheie în supravegherea pieţei de capital. În mai 2006, pe când conducea Direcţia de Supraveghere a CNVM, a fost trimis la sediul SIF "Oltenia" să monitorizeze, timp de câteva luni, deciziile adoptate de conducerea societăţii privind activele din portofoliu.

De asemenea, Cojocaru a coordonat, la începutul anilor 2000, Colectivul Tehnic pentru reglementarea şi supravegherea pieţei Rasdaq.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Asta e cea mai mare pierdere a pietzei de capital. S-ar putea ca fara Cojocaru sa se faca bine. Daca s-ar pensiona si Moscu poate ar emite si departamentul ala niscaiva adrese coerente.Oricum slabe sanse ca vre-un tzepar sa aiba ceva de suferit.

    ce pierdre...un securist imputit mai putin. betiv si jegos. unde e supravegherea aia in cazul fni, RRC, bucur obor, etc? spagaru asta venea cu pistolul la bru imbracat ca un ghestapovist in control. odata a venit la rombel-la felix si a scos pistolul, secretara sa speriat si a chemat 2 gealati cu ...uzzi, sa cacat dobitocu pe el. make mai ti minte ma cind sa deschis bvb in 1995 cine atirna la piscoturi? dobitocul asta tu si gina dadu. hai sictir ba dobitocilor ca daia e bvb cum e pt ca e plina de oamenii ca voi. sucesee

    1. COJOCARU SPAGARU?eu stiu doar ca la sfarsitul unui an a eliminat tunelul de tranzactionare, dar nu gratis, emitentul plateste oricand ca sa isi faca un deal baban

    Mare greseala - "Vladimir Cojocaru a venit în CNVM la începutul anilor 2000" !

    Nici pomeneala, smekerul asta a "supravegheat" piata de capital de la inceputul ei, cand era agentie. In 1996 a "solutionat" SAFI-ul lui Catarama, apoi SANEVIT-ul lui Vintu. 

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb