Volodimir Zelenski este încrezător că Biden va vizita Ucraina

G.D.
Internaţional / 17 aprilie 2022

Volodimir Zelenski este încrezător că Biden va vizita Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a îndemnat pe preşedintele american Joe Biden să viziteze Ucraina şi a reiterat că nu este dispus să cedeze teritorii din estul ţării pentru a pune capăt războiului cu Rusia, în timpul unui interviu extins cu CNN difuzat astăzi, potrivit The Guardian.

"Cred că o va face", a spus Zelenski în engleză când a fost întrebat dacă era la curent cu vreun plan pentru o vizită prezidenţială a SUA. "Dar este decizia lui, desigur, şi depinde de situaţia de siguranţă, desigur. Dar el este liderul Statelor Unite şi de aceea ar trebui să vină aici să vadă."

Zelenski a spus că Ucraina nu va renunţa la teritoriul din estul ţării pentru a pune capăt războiului cu Rusia. "De aceea este foarte important pentru noi să nu le permitem, să ne menţinem pe poziţie, pentru că această bătălie... poate influenţa cursul întregului război", a spus Zelenski. Există aproximativ 40.000 de soldaţi ucraineni în regiunea Donbas şi el a recunoscut probabilitatea unor bătălii multiple care se întind pe o perioadă de timp necunoscută.

"Nu am încredere în armata rusă şi în conducerea rusă... faptul că am luptat şi ei au plecat şi au fugit de la Kiev, din nord, de la Cernihiv... nu înseamnă că dacă sunt capabili să captureze Donbas, nu vor veni mai departe spre Kiev", a spus Zelenski.

Zelenskiy a salutat sprijinul militar suplimentar de 800 de milioane de dolari, aprobat de Casa Albă săptămâna trecută , dar a cerut SUA şi aliaţilor săi să aibă mai multe arme şi o livrare mai rapidă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Robinet inca nu stie un de e Ukraina pe harta. Cand o sa afle, va considera ca e prea departe si varsta il impiedica sa zboare atatea ore. Volodîmîr are vise erotice cu presedintele Americii care va fi lasat de Secret Service sa vina intr-o zona unde ar putea sa-i fie pusa viata in pericol.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb