VOLODIMIR ZELENSKI: "Pierderile duşmanului privind oamenii ucişi se apropie de 65.000"

V.G.
Internaţional / 16 octombrie 2022

"Pierderile duşmanului privind oamenii ucişi se apropie de 65.000"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că pierderile Rusiei în ceea ce priveşte oamenii ucişi se apropie de 65.000, acesta fiind numărul ruşilor care "şi-au dat viaţa pentru posibilitatea ca o mână de oameni de la Kremlin să ignore realitatea", transmite News.ro.

Volodimir Zelenski a afirmat, în mesajul transmis ieri seară, că Ucraina beneficiază de un nou pachet de asistenţă pentru apărare din parte SUA, în valoare de 725 de milioane de dolari, fiind vorba despre muniţie pentru HIMARS şi artilerie, armte anti-tanc, rachete anti-radar.

"Facem totul pentru a reduce capacitatea ocupanţilor, abilitatea armatei ruse de a răspândi teroare pe pământul ucrainean. Distrugem în mod constant logistica teroriştilor, depozitele şi cartierele lor generale. Pierderile totale ale duşmanului în ceea ce priveşte oamenii ucişi se apropie de 65.000. Atât de mulţi cetăţeni ai Rusiei şi-au dat viaţa pentru posibilitatea ca o mână de oameni de la Kremlin să ignore realitatea", a subliniat el.

Preşedintele Ucrainei a adăugat că, "potrivit felului în care continuă operaţiunea de îngropare rusească, se poate spune că nici măcar 100.000 de cetăţeni ruşi morţi nu vor determina Kremlinul să se gândească puţin".

"Doar victoriile reale ale Ucrainei, doar apărarea acesteia de către lumea liberă faţă de teroarea şi şantajul ruseşti - protecţie prin sancţiuni, protecţie prin ajutor pentru Ucraina - doar mutarea completă a ocupanţilor de pe pământul ucrainean şi demontarea capacităţilor agresive ale statului terorist - toate astea sunt calea spre pace. Pacea va deveni posibilă când teroarea sa devine imposibilă pentru Rusia", a continuat Zelenski.

El a menţionat că, ieri şi vineri, mai multe regiuni ale ţării au fost ţinta atacurilor ruseşti, în special cu rachete şi drone iraniene, unele fiind însă doborâte.

"Dar, din nefericire, nu toate. Din nefericire, sunt distrugeri şi victime. Donbas, Zaporojie, regiunea Nikolaiv, regiunea Harkov, regiunea Sumî, regiunea Kiev, regiunea Dnipro şi alte regiuni din ţara noastră... Facem totul pentru a doborî mai multe rachete ale duşmanului şi drone, pentru a neutraliza mai multe poziţii de atac ale armatei ruse. Şi cu siguranţă va veni ziua când statul nostru va putea să îşi îndeplinească misiunea sută la sută", a arătat el.

Preşedintele Ucrainei le-a mulţumit celor care îndepărtează consecinţele "atacurilor teroriste" ale Rusiei: angajaţilor din energie, ai serviciilor de urgenţă, autorităţi locale, muncitori în construcţii, angajaţi ai poliţiei, oficiali guvernamentali.

"Deşi în unele oraşe şi districte companiile de electricitate sunt încă forţate să limiteze alimentarea cu electricitate pentru a menţine stabilitatea sistemului, facem şi vom face totul pentru a restabili capacităţile tehnice pentru livrare. De asemenea, în zonele eliberate din regiunile Harkov, Herson şi Doneţk (la Lîman, Sviatohirsk) lucrăm pentru a restabili ordinea, serviciile sociale şi medicale, alimentarea cu energie, comunicaţiile, alimentarea cu apă şi gaze, unde este posibil", a explicat Zelenski.

El a spus că le este recunoscător tuturor celor care le redau ucrainenilor viaţa normală.

"Operaţiunile active continuă în diferite zone ale frontului. O situaţie foarte dificilă rămâne în regiunea Doneţk şi regiunea Lugansk. Cea mai grea este direcţia Bakhmut, ca şi în zilele anterioare. Ne menţinem poziţiile. În general, în est şi sud, facem totul pentru a-i face pe ocupanţi să simtă că nu au nicio perspectivă. Indiferent pe cine trimit să lupte împotriva noastră, se va termina tot cu o înfrângere pentru ei", a susţinut preşedintele Ucrainei.

Zelenski le-a amintit cetăţenilor ruşi care nu vor să participe la acest "război criminal", dar care sunt trimişi la război, că au posibilitatea de a se preda ucrainenilor şi a-şi salva astfel viaţa.

"Ucraina va lua înapoi cu siguranţă tot ce îi aparţine", a mai arătat Zelenski.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Daaaa..... ce minciuni.

    In raportarile tale, Zelenski banderist cu cap de mort pe uniforma, apare ca ucranii au doborat peste 240 de avioane de lupta ale rusilor pana in septembrie. Dar tot in septembrie, serviciile secrete britanice dar si cele americane raportau pe surse in presa occidentala ca rusii au pierdut doar 55 de avioane. Ce facem, banderistule fanatic? Impartim orice cifra arunci tu la 4? Pai daca facem asta, atunci ce raportezi tu este cam egal cu ce au zis rusii... Shoigu. 

    Dar asta inseamna ca Shoigu are dreptate ca au murit aproape 100 000 de ucrani. 

    1. Daaaa..... ce minciuni.

      ” 09/19/2022 03:16 PM EDT 

      Ukrainian air defenses have shot down at least 55 Russian warplanes since the start of the war in late February, a U.S. general said Monday, saying the huge losses are a major reason Russian fighter planes and bombers have not played much of a role in the conflict.” 

      ”Russia has lost more than 90 aircraft in Ukraine, Canadian intelligence says” August 13, 2022

      Vorbesti cu Zelenski pe Bursa si cam pigulesti informatiile... asta inseamna ca esti trol 

      "Russian ‘loses 55 warplanes in Ukraine war’. Ukraine’s air defences have shot down about 55 Russian fighter jets since the beginning of the war, the US Air Force commander in Europe said. General James Hecker told the Air, Space and Cyber Conference in Washington DC, on Monday"

       

      Vezi ca minti cu spume. Despre canadieni, prostanacii aia planetari nici macar nu au servicii de spionaj. Sa ne limitam doar la ce spun americanii si britanicii. 

       

      "1 month ago - “Russia has highly likely lost at least four combat jets in Ukraine within the last 10 days, taking its attrition to approximately 55 since the start of the invasion,” reads the intelligence up date on Ukraine of the UK’s Ministry of Defence as of September 19 posted on Twitter." 

      Deci, si britanicii, si americanii, se pun de acord a rusii au pierdut 55 de avioane. De ce Zelenski si Ministerul Minciunii de la Kiev raporteaza in aceeasi perioada peste 240-260 de avioane de lupta rusesti distruse? De ce minti mai caraghiosule trollache natoist de la 2.1? Ai cumva brain fog de la vaccin? Nu ma mira. 

      Ce trol ucrainian nefericit. Pai intre canadienii care sunt nimeni in materie de armata, spionaj sau politica internationala, si care sustin ca rusii au pierdut 90 de avioane, si serviciile ucrainiene care numara aproape 300 de avioane de lupta rusesti distruse, de ce sa nu ii credem pe ucrainieni? Sunt de incredere, nu?

      Pentru a elucida dezinformarea pe care o produci, trolule natoist, voi da citatul exact al declaratiei pe care generalul american a facut-o la conferinta Air, Space and Cyber Conference din Washington DC. Politico minte. Caraghiosii canadieni pe care nu ii baga nimeni in seama in lume, mint.

      Generalul american a spus asta (transcriptul este de pe situl conferintei afa . org). 

      ". If Russia would have had air superiority, we wouldn't have been able to resupply Ukraine. All the 

      stuff that we were giving them as far as HARMS, as far as HIMARs and those kind of things, they would 

      have been interdicted as soon as they got into country and would've never reached the Ukrainian 

      soldiers. So you can kind of see how important air superiority is. And if you don't have it, then the 

      aircraft back off fr om one another and you end up basically with what you're seeing today, mainly a land 

      war with 155 artillery and HIMARs going back and forth, schools getting destroyed, malls getting 

      destroyed and casualty rates that just blow away what we had in 20 years in Afghanistan, were blown 

      away within the first month of the war. 

      That's what you get if you don't have air superiority. And we as western countries won't stand for that. 

      We won't stand for those casualty rates. So we need to make sure, as we move forward, that we're able 

      to gain and maintain air superiority. And that's why things like the operational imperative that Secretary 

      Kendall has of the NGAD, that we need to make sure that that gets through so we don't end up in a war 

      like this, which is almost back in the World War I days, trench warfare whe rewe have severe casualties, 

      as we move on. Now, why were neither one of them able to get air superiority? It's primarily because of 

      the integrated air and defense systems that both Ukraine and Russia have. Ukraine got it fr om Russia a 

      long time ago. Russia knew exactly what they were up against and yet when they tried to take their 

      fighters and their aircraft inside those missile engagement zones, they were shot down. Roughly about

      55 Russian fighters have been shot down by the integrated air and missile defense of the Ukraine." 

      Voi construi pe seama generalului american si voi demasca minciunile banderiste ale lui Zelenski.

      Generalul american declara: " casualty rates that just blow away what we had in 20 years in Afghanistan, were blown away within the first month of the war." 

      Wiki ne spune câte victime au avut americanii în războiul din Afganistan. 

      "The United States Department of Defense lists 2,461 servicemembers as having died in Operation Enduring Freedom and Operation Freedom's Sentinel. Of these, 1,926 were due to hostile action and 535 non-hostile." 

       

      Avem deci aproape 2000 de decedați în lupte și încă vreo 500 în accidente (care în 20 de ani se întâmplă). Generalul american ne spune că în prima lună de conflict, acela mai agresiv, haotic, în care rușii avansau cu scopul de a speria inamicul, se expunea inutil și periculos, rușii ar fi pierdut 2000 de oameni. Perfect credibil și cam în linie cu informațiile prezentate chiar de Ministerul Apararii de la Moscova care spunea de circa 1600. 

       

      Ce a urmat după aceea este însă un alt tip de război, unul pozițional, de artilerie, în care ucrainienii au fost măcelăriți, fiind cu mult depășiți ca armament și muniții (chiar ei înșiși au zis că trageau chiar și de 10 ori mai puține proiectile ca rușii). 

      Este imposibil ca în lunile care au urmat din aprilie, rușii să fi pierdut de la 2000 la 65 000 cu care ne minte Zelenski. Generalul american consideră că rușii au pierdut în prima lună cam 2000 de soldați. Ce a urmat în celelalte 5-6 luni pot însemna restul până la 6000 de soldați potrivit Ministerului de la Moscova. Generalul american confirmă statistica rusă și îl contrazice pe banderistul Zelenski. 

      at least, about, highly likely, Roughly about

      continuam cu aproximarile, continuam cu propaganda? 

    Daca tot face rezumate am fi curios sa aflam :

    - suma totala de bani primita de la occident 

    - armele si valoarea lor primita 

    - numarul mercenarilor angajati sa lupte

    - nr real de soldati raniti si decedati ucrainean 

    1. - numarul de troli rusesti

      - suma totala primta de acestia de la Moscova

    Statul român ar trebui să preia și să plătească toate abonamentele TV și internet ale celor care se obligă prin declarații să urmărească în direct toate mesajele lui Zele.

    Aceștia se vor obliga și să dea zilnic like-uri cu inimioare lui Zele pe FB, contribuind astfel la victoria lui. Slava. 

    1. Nu vă mirați. La TV Ucraina redactorul șef este Zele :))

      Pe modelul Antena 3 CNN și în spirit de solidaritate, se va înființa TVR Ro Ukr, având ca prezentator la știri pe Ciuca. 

      Știrile vor fi subtitrate în limba ucraineană și vor fi traduse și în limbajul surdo-mutilor:) pentru un plus de audiență.

      Costul energetic pentru breaking news-urile multe și dese nu va întra în facturile de energie. 

      Este dovedit că soldatul rus nu moare niciodată. Rusia ortodoxă este aliată cu Iranul pentru binele creștinismului.

      hahaha

      Zelenscki este bolnav psihic... Omul se drogheaza zilnic... Nu va uitati in gura lui ca habar nu are ce vorbeste... Un idiot intors cu cheita de Biden...

      noroc ca nu e preocupat si de tineretea vesnica si de operatiile estetice ca vecinul care cica are habar ce vorbeste dar face un razboi pe care nu il poate numi razboi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb