Volodimir Zelenski: "Raşismul trebuie să sufere o înfrângere totală"

D.T.
Internaţional / 3 aprilie 2023

Volodimir Zelenski: "Raşismul trebuie să sufere o înfrângere totală"

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, ieri, într-un nou discurs, că "raşismul" trebuie să fie înfrânt din toate punctele de vedere, el vorbind în prealabil despre atacurile din ultimele ore ale ruşilor, potrivit News.ro.

"Raşism" este un termen folosit de ucraineni la adresa ocupanţilor, o combinaţie între "ruşi" şi "nazism".

"Astăzi, teroriştii ruşi au lovit din nou la Kostiantynivka, regiunea Doneţk. Blocuri rezidenţiale. Şase oameni au fost ucişi de acest bombardament rusesc. Trei femei, trei bărbaţi. Oameni obişnuiţi dintr-un oraş obişnuit din Donbas. Alte 11 persoane au fost rănite. Rusia a folosit rachete S-300 şi Uragan MLRS împotriva Kostiantynivka. În această dimineaţă, teroriştii ruşi au atacat şi districtul Konotop din regiunea Sumy. Două persoane au fost ucise", a declarat preşedintele ucrainean.

"Acestea sunt doar câteva exemple din zecile de atacuri pe zi. Există o singură modalitate de a opri teroarea rusă, de a restabili securitatea în toate oraşele şi comunităţile noastre - din regiunea Sumy până la Donbas, din regiunea Harkov până în regiunea Herson, din regiunea Kiev până la Yalta. Şi aceasta este victoria militară a Ucrainei. Nu există altă cale şi nu va exista altă cale", adaugă acesta.

"Statul malefic pentru care a devenit o normă să atace locuinţele cu 'Uragan', să lanseze rachete S-300 către oraşe, să bombardeze sate obişnuite, oameni... Statul malefic trebuie învins. În fiecare sens al cuvântului. Raşismul trebuie să sufere o înfrângere totală: militară, economică, politică, juridică. Primul punct este militar. Şi îl va înfrunta", a spus Zelenski.

El a menţionat că ieri ucrainenii marchează aniversarea eliberării Kievului de sub "armata raşistă". "În 2 aprilie, ultimul ocupant a fugit de pe teritoriul regiunii Kiev. Va veni o zi în care vom spune: ultimul ocupant a fugit din sau a fost ucis în regiunea Doneţk, regiunea Lugansk, regiunea Herson şi în tot sudul nostru. Crimeea va fi din nou liberă şi în siguranţă. Ucraina îşi va recupera toate teritoriile", a adăugat liderul de la Kiev.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Zelenski esti dus cu pluta… Russia v a anexa toata Ukraina in curand…Esti terminat mai bine fugi… Esti un tradator al poporului ukrainean ai distrus tara cu acest razboi fratricid inceput de tine in 2014 in Dombas…

    Avem un mare gănditor al lumii care se pare că depășește cu mult întelepciunea regelui Solomon,al lui Aristotel și altii.Multă Slava.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb