Voluntarii Antibiotice Iaşi donează sânge la cea de-a 20-a acţiune de donare organizată de companie

Comunicate de presă / 14 octombrie 2021

Voluntarii Antibiotice Iaşi donează sânge la cea de-a 20-a acţiune de donare organizată de companie

Peste 70 de angajaţi Antibiotice au donat sânge în cadrul celei de-a 20-a ediţii a campaniei "Donează sânge! Pune suflet pentru viaţă!", organizată astăzi, 14 octombrie, de Fundaţia Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iaşi (CRTS Iaşi), conform unui comunicat remis redacţiei.

"A contribui la însănătoşirea oamenilor, a fi solidari cu cei care au nevoie de sprijinul nostru se regăseşte în ADN-ul companiei Antibiotice, este misiunea noastră, iar în această perioadă, mai mult ca oricând este important să fim cu toţii solidari. Acţiunea de donare de sânge de astăzi este un moment de bilanţ pentru că ne aflăm la cea de-a 20-a ediţie, de-a lungul a 11 ani de când o organizăm în cadrul companiei. Cele peste 1200 de unităţi de sânge donate de sute de angajaţi în acest timp au ajutat până la 3600 de vieţi. În mod voluntar, angajaţii Antibiotice, au ales să ajute pe cei a căror viaţă depinde de aceste rezerve de sânge", a declarat Mihaela Melinte, Coordonator Comunicare &PR.

Desfăşurarea acestei ediţii a fost posibilă în contextul reluării caravanei mobile de vaccinare a CRTS, datorită lipsei acute de sânge din spitalele ieşene. Medicii ieşeni luptă zilnic cu această problemă ce pune în dificultate viaţa pacienţilor care necesită transfuzii sanguine, iar voluntarii Antibiotice, donatori recurenţi sau noi, au înţeles urgenţa şi au donat în total aproape 35 de litri de sânge.

"Mi-am dorit din tot sufletul să fac acest gest, dar până în acest moment nu am reuşit, datorită unor probleme medicale. Însă, acum, pentru prima dată mă bucur foarte mult că pot să contribui mai ales în această perioadă de pandemie şi mai ales în această zi de sarbătoare, de Ziua SfIntei Cuvioase Parascheva. Poate prin gestul meu pot să fac şi eu o "minune" pentru cineva care are mare nevoie de ajutor", a povestit Mihaela Filip, operator chimist Antibiotice.

Am participat la toate ediţiile de donare de sânge desfăşurate în cadrul Antibiotice. Mă bucur că şi în condiţiile de creştere a ratei de incidenţă COVID, Antibiotice a reuşit să organizeze această acţiune care salvează vieţi. Recomand tuturor celor care îndeplinesc condiţiile de sănătate să facă acest gest util atât sistemului medical cât şi pentru confortul psihic de a şti că faci o faptă bună, a relatat Liviu Vatavu, Director Juridic

Donarea de sânge a avut loc în cadrul Centrului de Studii Clinice Antibiotice, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-Cov-2 şi a regulilor de siguranţă privind actul de donare. În această acţiune a fost implicat atât personalul medical al CSRT, cât şi al companiei Antibiotice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb