Ministerul Economiei este un fel de birou de insolvenţă din cauza situaţiei în care se află companiile din portofoliu, a declarat Varujan Vosganian, ministrul Economiei.
Domnia sa a subliniat că insolvenţa este o resursă nu un deznodământ: "Ministerul are multe societăţi în insolvenţă. Există companii, de la Oltchim până la Plafar, care pot fi privatizate ca atare sau se pot restructura astfel încât să redevină viabile".
Varujan Vosganian a mai spus că economia noastră trebuie să se axeze pe competitivitate şi pe reindustrializare. Stategia pentru reindustrializarea României va fi gata peste aproximativ două săptămâni şi va fi supusă atenţiei Guvernului.
1. tocmai la timp domnule Ministru
(mesaj trimis de Virgil Bestea în data de 26.02.2013, 11:14)
pentru a o putea prezenta la Deutsche Anlegermesse Frankfurt am Main
Messe für institutionelle und private Anleger in perioada 22-23 martie 2013. Sper ca pana la momentul respectiv sa puteti prezenta aceasta programa de reindustrializare care cu siguranta va acapara inimile investitorilor prezenti la intalnire!
2. O resursa ?
(mesaj trimis de Theraflu în data de 26.02.2013, 11:54)
O resursa ? Pentru cine ?
Sa intelegem ca cei care au adus societatile in aceasta situatie vor fi premiati cu societatile respective privaizand lla un pret derizoriu pentru cei care au creat aceasta "resursa " pentru ministerul care il conduceti . Deci un deznodamant mai putin fericit pentru cei care vor plati din buzunarl lor astparea acestor gauri negre de la economie .
O strategie pentru industrializare in doua saptamani ?
Explicatie expresie/cuvant deznodământ
deznodămî́ nt n., pl. inte. Deznodarea, descurcarea, terminarea (uneĭ afacerĭ, uneĭ drame ș.a.): deznodămîntu afaceriĭ a fost pedepsirea vinovaților.