"Wal-Mart Stores" a ales să fie reprezentată de "Saatchi & Saatchi X"

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 25 august 2006

Wal-Mart Stores, Inc a numit Saatchi & Saatchi X (birourile Springdale, Arkansas) Agency of Record pentru a coordona serviciile de Comunicare in-store, Shopper Marketing şi Strategie de comunicare Parteneri. Vice Preşedintele pe Marketing şi Comunicare, Julie Roehm, declară că "Wal-Mart continuă să îşi dezvolte experienţa în relaţiile cu cumpărătorii şi partenerii săi, modul de comunicare şi relaţiile stabilite cu aceştia reprezentând un lucru extrem de important pentru Wal-Mart".

Wal-Mart, Inc. deţine aproximativ 3.900 de magazine şi locaţii SAM"s CLUB în Statele Unite ale Americii, oferind serviciile lor unui număr de 127 de milioane de consumatori săptămânal. Sub conducerea Wal-Mart, evoluează un număr impresionant de 1,3 milioane de angajaţi americani, dintre care: 235.000 de angajaţi trecuţi de 55 de ani, 225.000 afro-americani şi 150.000 de hispanici. De asemenea, dintre angajaţii Wal-Mart 815.000 sunt femei.

Reprezentând Saatchi & Saatchi X, CEO Andy Murray, declară: "Pentru shoppers, obiectivul nostru este de a prezenta magazinele Wal-Mart ca fiind o experienţă mai uşoară, mai plăcută, intuitivă şi valoroasă. Este vorba despre comunicarea în toate punctele în care consumatorii interacţionează cu Wal-Mart. Pentru parteneri, Saatchi & Saatchi X, trebuie să dea dovadă de multă intuiţie, idei creative şi implicare pentru a maximiza experienţa de shopping pe categoria/produsul respectiv în Wal-Mart. Suntem fericiţi că pe parcursul celor şapte ani de colaborare, relaţia noastră cu Wal-Mart a fost pozitivă, în continuă creştere. Prin angajarea într-un contract în care reprezentăm acest brand suntem în poziţia de a accelera procesul creativ şi de a îmbunătăţi performanţa şi imaginea Wal-Mart faţă de cumpărători şi parte-neri".

Wal-Mart stores, Inc. adminis-trează magazinele Wal-Mart, Hipermarketuri, pieţe învecinate şi cluburi Sam"s, în Statele Unite. Compania operează de asemenea în Argentina, Brazilia, Canada, China, Costa Rica, El Salvador, Germania, Guatemala, Honduras, Japonia, Mexic, Nicaragua, Puerto Rico, Corea de Sud şi Marea Britanie. Acţiunile companiei sunt listate la bursa din New York şi NYSE Arca, având ca simbol WMT.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb